|
|
| Autor |
Wiadomość |
Malensstfo
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 06:50
|
|
|
|
| Biuro mieści się na ul. Elegii 3 na os. Południe, jeśli dobrze pamiętam, ale nie mam nigdzie pod ręką tego adresu. Ale na pewno jeśli zadzwonisz to Ci adres podadzą, bo Państwo przyjmują w swoim mieszkaniu. |
|
 |
Leenaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 17:42
|
|
|
|
| Cześć. Sprawdzałam ostatnio ich ofertę i moje zdanie jest takie. Plusem tej firmy jest nastawienie do klienta, faktycznie można mieć swój pomysł, ułatwiony jest kontakt poprzez maile. Więc pod względem obsługi jest jak najbardziej ok. Natomiast co do samych zaproszeń jestem bardzo rozczarowana. Są zupełnie przeciętne, niczym się nie wyróżniające. Zaproszeń takich jak ich jest baaardzo dużo. Nawet żadna forma uszlachetnienia nie wchodzi w grę, jedyną ozdobą może być kokardka:( Wg mnie osoby, które chcą nieco bardziej wyszukanych wzorów i zaproszeń chociaż trochę wyróżniających się na tle innych w tej firmie nic takiego nie znajdą. |
|
|
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 13:08
|
|
|
|
| Leenaa - niestety nie zgadzam sie z toba. Jestesmy w trakcie zapraszania i goscie sa bardzo zachwyceni wzkonaniem i wzorem - wybralismy ornament. Jesli poszukujesz zaproszen szlachetnych to i cena musi byc odpowiednia, a nam szkoda wydac na zaproszenie 5 zl, zapraszajac 250 osob, plus na sam slub daje pokazna sumke 700 zloty, wiadomo ze i tak wyladuja w koszu, a kto ma przyjsc to i jakie by zaproszenie nie bylo to i tak przyjdzie. ... |
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 13:59
|
|
|
|
| Osobiście zgadzam sie z Sony- wedlug mnie zaproszenia razem z tortem weselnym najmniej zapadają w pamięć. Niektórzy nawet nie otwierają ich w czasie proszenia na ślub... |
|
|
|
 |
Leenaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 23:08
|
|
|
|
| Sony ja nie powiedziałam przecież że zaproszenia są źle wykonane, mało dokładnie itp. Ich jakość może jest w porządku, ale moim zdaniem wzory są oklepane. Takich jak te w Arte Reale znajdziesz całe mnóstwo wszędzie. A to, że zaproszenia lądują potem w koszu nie znaczy że mam się decydować na coś co jest bardzo typowe, na coś co średnio mi się podoba. Oczywiście to moje zdanie. Komuś innemu mogą się takie podobać. A co do ceny, to naprawdę w internecie jak się dobrze poszuka to można znaleźć zaproszenia oryginalne ale zarazem eleganckie. I wcale nie takie drogie jak mówisz:) Pozdrawiam serdecznie:) |
|
|
|
 |
Malensstfo
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 07:53
|
|
|
|
Ja szukając zaproszeń w internecie nie znalazłam niczego fajnego w dobrej cenie. Wszystkie, które mi się podobały były w granicach 5 zł, a to dla mnie za dużo.
Zaproszenia z Arte Reale, które mamy, wszystkim się podobają, mówią że pierwszy raz widzą takie zaproszenie, a dla mnie nie są nie wiadomo jak wyróżniające się. Poza tym nigdzie indziej nie znalazłam takiego wzoru.
A generalnie Arte Reale wykonują zaproszenia według własnego pomysłu, więc skoro masz swoją wizję, to możesz się zapytać czy Ci takowe wykonają?? |
|
 |
Leenaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 09:22
|
|
|
|
| No w porządku, rzecz gustu. Wg mnie te zaproszenia szału nie robią, ale rozumiem, że komuś innemu mogą się podobać. A ze swoim pomysłem owszem można pójść, tylko nie zawsze oni ten pomysł zrealizują (bo np. są ograniczenia w technologii - brak wycinania laserowego, druku puchnącego). Więc tak jak ich zaproszenia, Twój pomysł również musi być prosty:) |
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 20:04
|
|
|
|
| dostałam zaproszenia od kilku znajomych, którzy zamawiali je u Państwa z firmy Arte Reale. Są bardzo zachwyceni. Mi bardzo podobają się się te zaproszenia. Są wykonane bardzo dokładnie oraz są naprawdę wyjątkowe. Znajomi mówili, że są to ludzie bardzo wyrozumiali i cierpliwi, a ofertę mają bardzo konkurencyjną! Ja na pewno będę zamawiała u nich swoje zaproszenia:) |
|
|
|
 |
klaud_88
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
|
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 07:07
|
|
|
|
| Oglądałam ich zaproszenia i nie widzialam nic innego, niz jest np na allegro i to w nizszej cenie. Mnie sie podobaja, ale po co mam placic wiecej? |
_________________ ....

|
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 20:32
|
|
|
|
| ja natomiast słyszałam, że na allegro można owszem kupić tanie zaproszenia, ale jeśli chodzi o jakość wydruku i ogólnie jakość zaproszenia to nie ma co porównywać z tymi "tanimi" na allegro. Mówi się, że zaproszenie i tak pójdzie do kosza, ale czy nie warto postawić na jakość?:) Takie jest moje zdanie, ale oczywiście każdy ma własne:) |
|
|
|
 |
klaud_88
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 12:14
|
|
|
|
| powiem ci Aguus, ze ja zamowilam sobie kilkanasie zaproszen z allegro zeby porownac jakosciowo i sa naprawde bardzo dobre - ale to pewnie zalezy od sprzedawcy tez... |
_________________ ....

|
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 20:31
|
|
|
|
| no na pewno zależy to od sprzedawcy:) a poza tym to chyba łatwiej mieć na uwadze przygotowanie zaproszeń, w każdej chwili można coś zmienić czy nawet pojechać i wyjaśnić jakąś zaistniałą sytuację:) w każdym bądź razie ja osobiście bardzo polecam tę firmę i wiem, że w niej będę zamawiać swoje zaproszenia:) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|