|
|
| Autor |
Wiadomość |
avocado1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 12:34
|
|
|
|
| a czy ktoś z was robiło w Arte Reale zaproszenie własnego projektu? chodzi mi po głowie parę pomysłów i szukam wykonawcy. jak jest z jakością wykonania i jak kształtowała się cena?? |
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 17:47
|
|
|
|
| jak już pisałam wcześniej to moi znajomi robili u tych Państwa zaproszenia. Podobno, gdy oglądali, to Państwo pokazali im dla przykładu zaproszenie zamówione z allegro i zrobione przez nich. Podobno bez porównania jeśli chodzi o jakość. Ceny nie znam, ale ogólnie mają naprawde tanie:) także polecam:) myślę, że spytać, czy wykonają i w jakiej cenie nie zaszkodzi:) |
|
 |
Leenaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 19:59
|
|
|
|
| Aguus napisał/a: | | jak już pisałam wcześniej to moi znajomi robili u tych Państwa zaproszenia. Podobno, gdy oglądali, to Państwo pokazali im dla przykładu zaproszenie zamówione z allegro i zrobione przez nich. Podobno bez porównania jeśli chodzi o jakość. Ceny nie znam, ale ogólnie mają naprawde tanie:) także polecam:) myślę, że spytać, czy wykonają i w jakiej cenie nie zaszkodzi:) |
Aguus a jaki konkurencyjny produkt Ty byś pokazała chcąc sprzedać swój: lepszej jakości czy gorszej? To oczywiste że porównują z czymś gorszym, bo na tym polega biznes:) Zdziwiłabym się gdyby pokazali coś ładniejszego i tańszego
Swoje pomysły można mieć, ale tak jak mówiłam wcześniej. Możliwości tego biura są dosyć ograniczone, bo np. brak jest druku puchnącego, czy wycinania laserowego.
Jak dla mnie bez większej rewelacji i jeśli chodzi o projekty i cenę. Chociaż jakość faktycznie bez zarzutu. |
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 19:10
|
|
|
|
| podobno pokazali projekt, który przynieśli im jacyś ludzie, którzy zamówili na allegro. A to, czy jest ładniejszy czy nie to ocena należy do każdego z osobna. W każdym razie ja uważam, że zaproszenia mają ładne. Ale jeśli ktoś nie zobaczy to się nie przekona:) |
|
|
|
 |
amja
Rozkręcam się

Data ślubu: 1.10.2011
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 15:09
|
|
|
|
| My właśnie zamówiliśmy u tych państwo po wcześniejszym obejrzeniu ich "na żywo". Wydaje mi się że jakość mają dobrą i cena też przystępna |
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 22:34
|
|
|
|
| a mógłby ktoś może wstawić jakieś zdjęcia wykonane przez tą firmę? bo ja widzialłam tylko jeden wzór u koleżanki z serii elegance chyba, a jestem ciekawa innych projektów:) |
|
 |
amja
Rozkręcam się

Data ślubu: 1.10.2011
|
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 20:12
|
|
|
|
Aguus, my mamy zaproszenia od Arte Reale. Ja jestem bardzo zadowolona, wykonanie bez zarzutu: dokładnie, czysto, starannie. Projekt był nasz, zależało nam na prostych i skromnych zaproszeniach. Pani doskonale zrozumiała o co mniej więcej mi chodzi. Dostałam trzy projekty i z nich powybierałam co mi się najbardziej podoba i w ten sposób powstało nasze zaproszenie .
Co dla mnie również bardzo ważne, mogłam wszystko zobaczyć na żywo. Dostałam do reki mnóstwo próbek papieru, wstążek itd. Po prostu nie lubie kupować kota w worku . Zdjęcia pokaże po weekendzie, bo brat wyjechał i zabrał aparat, wraca w niedziele więc zrobie jakieś fotki . |
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 10:47
|
|
|
|
| narzeczona, jestem strasznie ciekawa Twoich zaproszeń:) mogłabyś zrobić kilka fotek i wstawić? będę wdzięczna:) |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|