Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Biuro Arte Reale
Autor Wiadomość
avocado1
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Lis 20, 2010 12:34   

a czy ktoś z was robiło w Arte Reale zaproszenie własnego projektu? chodzi mi po głowie parę pomysłów i szukam wykonawcy. jak jest z jakością wykonania i jak kształtowała się cena??

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 17:47   

jak już pisałam wcześniej to moi znajomi robili u tych Państwa zaproszenia. Podobno, gdy oglądali, to Państwo pokazali im dla przykładu zaproszenie zamówione z allegro i zrobione przez nich. Podobno bez porównania jeśli chodzi o jakość. Ceny nie znam, ale ogólnie mają naprawde tanie:) także polecam:) myślę, że spytać, czy wykonają i w jakiej cenie nie zaszkodzi:)

Leenaa
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Lis 25, 2010 19:59   

Aguus napisał/a:
jak już pisałam wcześniej to moi znajomi robili u tych Państwa zaproszenia. Podobno, gdy oglądali, to Państwo pokazali im dla przykładu zaproszenie zamówione z allegro i zrobione przez nich. Podobno bez porównania jeśli chodzi o jakość. Ceny nie znam, ale ogólnie mają naprawde tanie:) także polecam:) myślę, że spytać, czy wykonają i w jakiej cenie nie zaszkodzi:)

Aguus a jaki konkurencyjny produkt Ty byś pokazała chcąc sprzedać swój: lepszej jakości czy gorszej? :) To oczywiste że porównują z czymś gorszym, bo na tym polega biznes:) Zdziwiłabym się gdyby pokazali coś ładniejszego i tańszego ;)

Swoje pomysły można mieć, ale tak jak mówiłam wcześniej. Możliwości tego biura są dosyć ograniczone, bo np. brak jest druku puchnącego, czy wycinania laserowego.

Jak dla mnie bez większej rewelacji i jeśli chodzi o projekty i cenę. Chociaż jakość faktycznie bez zarzutu.

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 19:10   

podobno pokazali projekt, który przynieśli im jacyś ludzie, którzy zamówili na allegro. A to, czy jest ładniejszy czy nie to ocena należy do każdego z osobna. W każdym razie ja uważam, że zaproszenia mają ładne. Ale jeśli ktoś nie zobaczy to się nie przekona:)

amja 
Rozkręcam się

Data ślubu: 1.10.2011
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 15:09   

My właśnie zamówiliśmy u tych państwo po wcześniejszym obejrzeniu ich "na żywo". Wydaje mi się że jakość mają dobrą i cena też przystępna

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 22:34   

a mógłby ktoś może wstawić jakieś zdjęcia wykonane przez tą firmę? bo ja widzialłam tylko jeden wzór u koleżanki z serii elegance chyba, a jestem ciekawa innych projektów:)

amja 
Rozkręcam się

Data ślubu: 1.10.2011
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 07:43   

Więcej projektów mają na swojej stronie http://www.kreujemywspomnienia.pl/

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 20:12   

Aguus, my mamy zaproszenia od Arte Reale. Ja jestem bardzo zadowolona, wykonanie bez zarzutu: dokładnie, czysto, starannie. Projekt był nasz, zależało nam na prostych i skromnych zaproszeniach. Pani doskonale zrozumiała o co mniej więcej mi chodzi. Dostałam trzy projekty i z nich powybierałam co mi się najbardziej podoba i w ten sposób powstało nasze zaproszenie :) .
Co dla mnie również bardzo ważne, mogłam wszystko zobaczyć na żywo. Dostałam do reki mnóstwo próbek papieru, wstążek itd. Po prostu nie lubie kupować kota w worku ;) . Zdjęcia pokaże po weekendzie, bo brat wyjechał i zabrał aparat, wraca w niedziele więc zrobie jakieś fotki :) .

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 10:47   

narzeczona, jestem strasznie ciekawa Twoich zaproszeń:) mogłabyś zrobić kilka fotek i wstawić? będę wdzięczna:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu