Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
jak powinny wyglądać zaręczyny czy oświadczyny z rodzicami?
Autor Wiadomość
luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 11:48   

na pewno dam znać :)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Gru 20, 2010 19:30   

luizap będzie wspaniale :) Wierz mi :)
Wiadomo,że stresik się pojawia,ale dla takiej chwili nawet ten stresik warto mieć ;)
Trzymam kciuki i daj znać Nam tutaj jak poszło :)

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 08:13   

No to już po zareczynach z rodziacmi:) i musze powiedzieć, ze było suuuuuper. To naprawdę wyjątkowe chwile, choć troche stresujące. Mój narzeczony przyszedl punktualnie z rodzicami. Wręczył kwiaty mojej mamie nawiasem mówiąc przepiękne i mi też i dał prezent mojemu tacie i usiedliśmy do stołu. Potem wstał i powiedział do moich rodziców, że chciałby prosić o ręke panstwa córki. Mój tata tak na żartu pokazywał że się zastanawia a potem powiedział tak, więc on wyjał pierścioneki włożył mi na palec. A potem zaczeły sie śmiechy żarty i rozmowy :) . Było naprawdę super :) nawet ten stres ma swój urok w takich chwilach. To był piekny dzień

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 09:31   

to super!!! luizap my tez mielismy w I dzien swiat takie spotkanie i ja sie stresowalam, myslalam jak to bedzie, ale naprawde bylo super!

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 20:36   

Mój narzeczony oświadczył mi się wcześniej, jednak rodzice chcieli takie oficjalne zaręczyny, wiec zaprosiliśmy jego i jego rodziców na obiad... i z narzeczonym powiedzieliśmy ze chcemy razem spędzic reszte życia i chcemy sie pobrac, potem narzeczony zapytał moich rodziców czy nie mają nic przeciwko temu żebyśmy sie pobrali i tyle dał mamie i mi kwiaty... bez żadnego klękania, ponownego na pokaz mnie proszenia. Zrezygnowaliśmy też z tego zebym oddawała mu pierścionek i żeby jeszcze raz mi go dawał przy rodzicach bo to dla mnie porażka i niepotrzebna szopka... w sumie tyle;)

Bira 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 10:28   

My mieliśmy super zaręczyny w górach, było bosko.

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 15:45   

a mnie mój M poprosił o ręke w Las Vegas :) Ogólnie byłam tak tym podekscytowana że chciałam to załatwić od ręki na miejscu w kasynie ale narzeczony bał się jak rodzina zareaguje jak sie dowie po fakcie :lol:

Ana_87 
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 23:23   

Bardzo wzruszające były dla mnie nasze zaręczyn takie we dwoje. A oficjalnie przy rodzicach to oczywiście było ważne bo potwierdzało wcześniejsze ustalenia ;)

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 00:18   

My nie robiliśmy jakiś drugich zaręczyn, mój wtedy-jeszcze-chłopak poprosił mnie o rękę jak byliśmy na wycieczce w Paryżu. Potem uzgodniliśmy, że powinniśmy zorganizować jakieś spotkanie z naszymi rodzicami. Zrobiliśmy to w majowe dni, przyjechał ze swoją mamą do mnie na kolację, miał prezent dla mojego taty i kwiaty dla mamy. Nie klękał już, nasi rodzice wiedzieli, że chcemy być ze sobą, więc uzgodniliśmy kwestie związane z weselem, pogadaliśmy trochę i tyle.

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 09:53   

A ja sie rozbeczalam jak bobr kiedy moj wtedy narzeczony poprosil rodzicow o moja reke...nie wiem jakos sie wzruszylam :> moze dlatego, ze P nie jest bardzo wylewny i byla to jedna z niewielu okazji gdy mowi o uczuciach tak otwarcie.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu