|
|
| Autor |
Wiadomość |
Bira
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 10:26
|
|
|
|
| Ja mogę polecić dekoratorkę z indigoefd.eu Jest nowa na rynku i robi naprawdę świetne dekoracje. |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1701 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 08:25
|
|
|
|
| poszukuję dekoratorki która zrobi 20 małych bukiecików we własnym szkle w rozsądnej cenie z białych kwiatów żywych. zainteresowanych prosze o kontakt. |
|
 |
justys768
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 22.09.2012
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 22:31
|
|
|
|
| Witam ja polecam p. Ewę Wydrę z Radomia ja zamówiłam u niej strojenie kościoła auta wiązankę dla siebie i dla starszej dwa bukiety dla rodziców i bukiet na salę weselna za całoś zapłacę około 1500 zł |
|
|
|
 |
INSPIRACJE
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
INSPIRACJE
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 13:00 INSPIRACJE-Atelier Upominków i Usług Dekoracyjnych
|
|
|
|
INSPIRACJE - Atelier Upominków i Usług Dekoracyjnych oferuje usługi w zakresie:
*Organizacji uroczystości okolicznościowych w tym chrzty, komunie, śluby i inne;
*Dekoracji ślubnej w tym m.in. wystrój kościoła, sali weselnej, auta, wykonywanie bukietów ślubnych;
*Projektowania zaproszeń;
*Organizacji imprez dla dzieci m.in. wynajem kostiumów, realizacja paczek mikołajkowych oraz wynajem usług profesjonalnego Mikołaja w okresie świątecznym;
*Dekoracji florystycznej wnętrz do biur, domów, lokali handlowo - usługowych, itd.
Dodatkowo w naszej ofercie znajdą Państwo:
*Prezenty na każdą okazję;
*Nowatorskie pakiety produktów na uroczystości kalendarzowe;
*Asortyment okolicznościowy na chrzty, urodziny, komunie, 18-stki, parapetówki, wieczory panieńsko-kawalerskie, wesela, itd.
*Artykuły dekoracyjne
adres strony internetowej - www.inspiracje4you.pl
telefon - 664-198-284
ul. Moniuszki 17, Radom.
Zapraszamy! |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|