|
|
| Autor |
Wiadomość |
ania_babe1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 17:00 dekorator/ka RADOM
|
|
|
|
| Cześć, ma ktoś namiary na dekoratorów w Radomiu?? chodzi mi o dekorację kościoła w dzień ślubu.. |
|
|
|
 |
mena
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 17:51
|
|
|
|
ja będę miała dekoracje kosciola ze Skaryszewa, wejdż na stronę dekoracje.skarbyogrodu.pl może coś Ci się spodoba |
|
|
|
 |
ella
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 08:41
|
|
|
|
podobno kwiaciarnia Glorioza na Chrobrego 42/12 , specializuje się w strojeniu sal i kosciołów. słyszałam kilka dobrych opinii ale niestety nie widziałam efektów.
(tel.48) 364-71-98 |
|
|
|
 |
avocado1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 16:23
|
|
|
|
Witam
Ja również potrzebuję(póki co robie research:)) kogoś do udekorowania kościoła i sali weselnej. Jeżeli macie sprawdzone kwiaciarnie bądź osoby zajmujące się tym to proszę bardzo o namiar.
Proszę również o szacunkowy koszt takiej usługi, bo nie orientuję się w temacie wogóle. |
|
|
|
 |
kasienka88
Rozkręcam się

Data ślubu: 24 lipca2010
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sty 2010 Posty: 51 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 16:34
|
|
|
|
| ja osobiscie polecam pania Marię Osińską stroiła mi kościół na mój ślub za wystrój wzięła 800zl poniżej załączam zdjęcie jeżeli ktoś będzie chciał namiary to podam:)) |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 17:09
|
|
|
|
kasienka88, jeśli możesz to prześlij mi namiary |
|
 |
mena
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 13:34
|
|
|
|
jak już pisałam wcześniej polecam Skarby ogrodu ze Skaryszewa, jestem już po slubie i jestem z nich bardzo zadowolona. Wiązanki piękne, kosze dla rodziców również, dekoracja sali też ok, a dekoracją kościoła wszyscy moi goście byli zachwyceni. Własciciel bardzo przyjemny, można się spokojnie dogadać, ja np. tydzień przed weselem zminiałam jeszcze kolor dodatków do kościoła A i ceny też są bardzo przystępne. Podsumowując naprawdę godni polecenia |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 12:03
|
|
|
|
| mena napisał/a: | jak już pisałam wcześniej polecam Skarby ogrodu ze Skaryszewa, jestem już po slubie i jestem z nich bardzo zadowolona. Wiązanki piękne, kosze dla rodziców również, dekoracja sali też ok, a dekoracją kościoła wszyscy moi goście byli zachwyceni. Własciciel bardzo przyjemny, można się spokojnie dogadać, ja np. tydzień przed weselem zminiałam jeszcze kolor dodatków do kościoła A i ceny też są bardzo przystępne. Podsumowując naprawdę godni polecenia |
czy mozesz napisac ile zapłacilas za calosc? |
|
 |
ja_ot_tak
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 13:20
|
|
|
|
Polecam Panią Marzenę Gajewską z Jastrzębi. Niedaleko od Radomia, a naprawdę warto Moze zrobić wszystko, co chcecie, np. ze zdjęcia z Internetu lub też sama proponuje fajne rzeczy, potrafi świetnie doradzić. Widziałam wiele jej dekoracji w kościele będąc na niedzielnej mszy, a we wrześniu byłam świadkową koleżanki, więc brałam udział w dyskusjach nt. kwiatów. Zainteresowanym mogę dać nr tel. do p. Marzeny i może uda mi się znaleźc jakieś zdjęcia dekoracji.
Znalazłam - widać wiązankę z fajnym fioletowym "drucikiem" przeplecionym wokół kwiatków i wazon przy ławce - są rozstawione wzdłuż nawy. |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 13:28
|
|
|
|
| ja_ot_tak napisał/a: | Polecam Panią Marzenę Gajewską z Jastrzębi. Niedaleko od Radomia, a naprawdę warto Moze zrobić wszystko, co chcecie, np. ze zdjęcia z Internetu lub też sama proponuje fajne rzeczy, potrafi świetnie doradzić. Widziałam wiele jej dekoracji w kościele będąc na niedzielnej mszy, a we wrześniu byłam świadkową koleżanki, więc brałam udział w dyskusjach nt. kwiatów. Zainteresowanym mogę dać nr tel. do p. Marzeny i może uda mi się znaleźc jakieś zdjęcia dekoracji.
Znalazłam - widać wiązankę z fajnym fioletowym "drucikiem" przeplecionym wokół kwiatków i wazon przy ławce - są rozstawione wzdłuż nawy. |
a mozesz podać cena? ceny mnie interesuja:) |
|
 |
ja_ot_tak
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 13:43
|
|
|
|
Zapytam koleżankę, bo dokładnie nie pamiętam, i napiszę wkrótce
Już mam - cena zależy od rodzaju kwiatów - koleżanka miała storczyki i kantadeski głównie, a podobno to drogie kwiaty:
Kościół - 1000zł - 2 duże bukiety na ołtarze, wysokie wazony wzdłuż ławek, biały tiul itd. - na 2 pary, czyli każda po 500zł
2 wiązanki, 2 duże kosze kwiatów dla rodziców, dekoracja auta - 600zł
Chyba niedrogo? A efekt świetny Nie chcą mi się ładować zdjęcia, może jutro się uda |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 14:29
|
|
|
|
To ja w taki razie polecam kwiaciarnię "Stokrotka" z Orońska...
Za wystrój kościoła 4 bukiety (2 wielkie na ołtarz główny, 1 mały na ołtarz maryjny i 1 mały z boku ołtarza) - 400zł,
tiul wzdłuż ławek, tiul na ławki dla młodych i starszych + szarfy, świeczniki wzdłuż ławek (chyba 12) + świece - 300zł (świece kolorowe, u nas były bordo + 50 zł)
myślę, że jakby nie było świeczników tylko jakieś kwiaty przy ławkach to pewnie cena by była mniejsza, ale nie jestem pewna bo ja miałam właśnie świeczniki...
Jak znajdę jakieś foty to wkleję |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|