Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kwiaciarnia "Clivia" Radom Sienkiewicza
Autor Wiadomość
sylea 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: sierpień 2011
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 18:45   Kwiaciarnia "Clivia" Radom Sienkiewicza

KIEDY WYBIERAŁYŚMY BUKIET PANI POKAZAŁA NAM PIĘKNE ZDJĘCIE. MIAŁY BYĆ BIAŁE I BIAŁO-RÓŻOWE KWIATY, A DLA MNIE RÓŻOWE . BUKIETY MIAŁY BYĆ WISZĄCE A DLA PANÓW BUTONIERKI. PAN MŁODY ODEBRAŁ : HERBACIANE RÓŻE A DLA MNIE "BUKIET" TO BYŁA DOSŁOWNIE GARŚĆ NIE WIADOMO JAKIEJ ZIELENINY, ZERO OZDOBNYCH TRAW, KORALIKÓW CZY CZEGOKOLWIEK CO BY NADAWAŁO CHARAKTERU. NIE WIEDZIAŁAM JAK MAM GO TRZYMAĆ W KOŚCIELE. BUTONIERKA DLA PANA MŁODEGO TO BYŁ KWIATEK OWINIĘTY W SREBERKO, TAK DOBRZE WIDZICIE - W SREBERKO I DOPIĘTA SZPILKA. JEŚLI NIE CHCECIE MIEĆ ZEPSUTEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO DNIA W SWOIM ŻYCIU TO OMIJAJCIE "CLIVIE" SZEROKIM ŁUKIEM, BO TAM ZATRZYMALI SIĘ CHYBA NA ETAPIE ŚREDNIOWIECZA

Arek111 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Sie 09, 2011 19:47   

Specjalnie założylem sobie tu konto by ustrzec innych przed tą kwiaciarnią.. W pełni zgadzam się z moją przedmówczynią .. Kwiaty które miały stanowic ozdobę tego pięknego dnia wyglądały jakby były dla nas karą były nieświeże ponadto był niezgodne z moim zamówieniem zamiast świeżych białych róż zobaczyłem CZERWONE! róże które zrywane były chyba w osiedlowych ogródkach bukiet, jeżeli tak to można nazwać było to kilka różyczek mnóstwo trawy zerwanej na rondzie warszawskim o ozdobach już nie wspominając gdyż szpeciły to coś cokolwiek to było. Ponadto obsługa jest niemiła, a ich stosunek do klienta pozostawia sobie wiele do życzenia . Ogólnie NIE POLECAM :!: :/ :evil:

WIATRACZEK 
Lubię tu być

Data ślubu: 23 lipiec 2011
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 18:24   

nie polecam w ogóle współpracy z tą kwiaciarnią.
zero kompetencji, nieprofesjonalne podejście do klienta.

naszych wiazanek w ogole nie było, kiedy Mąż pojechał je odebrać
Pani tam pracująca tłumaczyła to tym, że osobie, ktora przyjmowała zamówienie zmarł ktoś bliski i nie przekazała zlecenia. wszystko rozumiem, tylko ja się pytam-po co prowadzą zeszyt w którym wszystko zapisują?? podobno Mąż urządził niezłą awanturę, słyszałam od Świadka.
zrobione na szybko wiazanki pozostawiały wiele do życzenia, o butonierkach nie wspomnę... z mojego "bukietu" wypadły dwa kwiatki zanim doszliśmy do Kościoła

WIATRACZEK 
Lubię tu być

Data ślubu: 23 lipiec 2011
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 12:00   

ostatnio przejażdżałam koło tej kwiaciarni i była zamknięta. ciekawa jestem tylko czy na dobre...
bo z takim podejściem i rzetelnością to wcale bym się nie ździwiła...

Monika388 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 15:10   

kurcze piszecie tak negatynie o tej kwiaciarni, a ja dzis zamowilam tam wiazanki, pani byla mila i wydaje mi sie ze sie zna na rzeczy, naprawde sa tacy zli? nie ma nikogo kto byl zadowolony? , bo teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam;/

sylea 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: sierpień 2011
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 20:28   

Owszem Pani jest bardzo miła, sprawia wrażenie szalenie kompetentnej osoby, ale to tylko pozory. Odradzam! daruj sobie zaliczkę i poszukaj innej kwiaciarni.
PS Mojej znajomej róże nie dotrwały do sesji.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu