Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kwiaciarnia "Pod Katedrą"
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:46   Kwiaciarnia "Pod Katedrą"

Kwiaciarnia "Pod Katedrą" - Wiesław Leszczyk
Adres: ul. Sienkiewicza 18, Radom
Dane kontaktowe: (0-48) 363-43-68

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

lupa
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 10:48   ktoś juz skorzystał :)

a tu jedna z opinii

http://omijajzdaleka.pl/v...c.php?f=57&t=16

ja83
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 09:59   

Moja koleżanka zamawiała tam kwiaty na ślub.Jej siostra pojechala odebrać te kwiaty na umówioną wcześniej godzinę, a tu jeszcze wiązanka nie była gotowa.Pani jakby zapomniała!!!!!To było dwa lata temu.Poza tym nic szczególnego.Wiązanka byla taka sobie.

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:12   

Jak byłam starszą na ślubie mojej koleżanki, wiązanki były zamawiane właśnie z tej kwiaciarni.Nie dość,że chłopaki musieli czekać ponad godzinę,bo nie były zrobione na ustalona godzinę,to jeszcze zostały zrobione z nieświeżych kwiatów...już w Kościele Pannie Młodej niektóre kwiaty z wiązanki padły :?Ogólnie szkoda gadać...nie polecam!!!

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:38   

rowniez nie polecam. Rok temu byłam na slubie, panna młoda miala bukiet z bordowych roz... z odpadajacymi płatkami!! róze były przekwitnięte!!! zgroza

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

ania16
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 22:37   

ja tez w zeszłym roku byłam starszą i miałyśmy wiżanki z pod katedry były fatalne pani młoda była załamana miała makijaz pomarańczowy bo taki miał być kolor kwiatów a były brązowe ponadto wiązanka miała się błyszczeć a były tylko 2 małe niewidoczne kamyczki pani młoda zaraz po ślubie poszła z reklamcja zwrócono jej częćś pieniędzy za wiaznakę sama na pewno tam nie zamówię

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 10:51   

ja tez same nieprzychylne opinie słyszałam o tej kwiaciarni, głownie to co juz bylo pisane, wiązanki nie na czas, nie takie jak były zamawiane no i nieświeże kwiaty. Kiedys ta kwiaciarnia cieszyła sie duża popularnościa i renomą a teraz odwalają byle co z łaską i za nie małe pieniądze

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 10:12   

Dokładnie...jeszcze kilka lat temu wiązanki z tej kwiaciarni były uznawane za najładniejsze! Kwiaty były świeże. Jak pamiętam, bardzo dużo znajomych par miało właśnie wiązanki z tej kwiaciarni.A teraz... odwalają robotę a nie przykładają się do tego...
Tylko w zeszłym roku na targach ślubnych panie pokazywały piękne wiązanki ze świeżych kwiatów...a jak się już zamówi takową wiązankę to jest rozgoryczenie bo już nie wygląda tak pięknie jak te,które były pokazywane na pokaz...

ja83
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 12:34   

Ja tam zamówiłam wiązankę na swój ślub w tym roku. I już bym tam nigdy nic nie zamówiła.Gdy poszłam odebrać okazało się,że kolor róż jest inny niż wybrałam!!!!!! Szczęście w nieszczęściu,że też byłw tonacji różowej i mi się podobał choć wolałabym w tym kolorze,który zamawiałam. Ale tak się nie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zamawiajcie tam,jest tyle kwiaciarni,które nie jadą tylko na opinii(kiedyś dobrej) i nie odwalają lipy!!! Koło katedry jest też druga kwiaciarnia i tam robią śliczne wiązanki,widziałam na ślubie u znajomych.!

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 18:27   

Ja omijam ta kwiaciarnię szerokim łukiem!!!! Jest naprawdę dużo dobrych i tańszych kwiaciarni,gdzie robią wiązanki i bukiety takie, jakie zażyczy sobie klient!

koniu24
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Sie 26, 2011 22:16   

moja żona zamawiała w tej kwiaciarni wiązankę swoją oraz dla świadkowej. wyszło ładnie, kwiaty wyglądały dobrze jeszcze kilka dni po imprezie. jednak cena powaliła mnie z nóg. czytając posty na tym wątku myślę sobie, że to najdroższa kwiaciarnia w Radomiu. nie polecam- bukiet ładny ale nienadzwyczajny, jak zwykle wykorzystuje się "okazję" jaką jest ślub. Taka sama wiązanka na inną okazję byłaby warta pewnie połowę mniej... Ileż może kosztować kilkanaście czy kilkadziesiąt kwiatuszków związanych tasiemką? W przyszłości raczej wybiorę inną kwiaciarnię.

Justysb 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Paź 22, 2011 13:01   

a ile wczesniej trzeba zamowic do odbioru w dniu uroczystosci ? wy z praktyki pewnie wiecie ?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu