Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Kwiaty od Agnieszki"
Autor Wiadomość
alusia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Sie 26, 2011 23:35   

Byłyśmy u Pani Agnieszki po umówieniu sie telefonicznie (w domu) w piątek porozmawiać i zobaczyć co nam zaproponuje. Pokazała nam wiązankę którą robiła na sobotę była śliczna (róża różowa, ekri z eustomą też ekri taki brudny róż i jakieś zielone kwiatuszki + kamienie. Pani Agnieszka mówiła, że dla tej pary robi jeszcze dekoracje kościoła ( w Cerekwi , samochód i dekoracje na stół przed Państwa młodych). Obejrzałyśmy katalogi i wstępnie wybrałyśmy wiązanki. Umówiłysmy się na kolejną wizytę jak zrobimy zdjęcia sukni to Pani Agnieszka jeszcze nam doradzi.

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 09:29   

Czy ta Pani nadal prowadzi kwiaciarnie czy pracuje tylko w domu? I czy przyjmuje wszytskich, jak w ogóle mozna się z nią skontaktowac? Czy mogłby ktos napisac jej numer telefonu? W zeszłym roku robiła bukiety na ślub mojej kuzynki i były sliczne, byłam zachwycona.

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 13:05   

o w Cerekwi :) to moja parafia. Dziś ślubuje tam mój kolega z gimnazjum wczoraj przez przypadek spotkaliśmy się u księdza :) ciekawe jak pani Agnieszka przystoi im kościół. Też myślałam o tej Pani w kwestii kwiatów.
Nr tel do Pani Agnieszki 600 240 110

alusia 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Gru 07, 2011 13:36   

Siedzę w pracy i czytam wszystkie posty nie zaglądałam od kilku miesięcy. U Pani Agnieszki szyby ciągle zaklejone.

madzia123 
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 13:22   

ja byłam dzisiaj kwiaciarnia nadal w remoncie troche długo, umówiłam się z nią jutro zobaczymy co zaproponuje

madzia123 
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 19:32   

Byłam dziś u p Agnieszki zamówiłam bukiety rozmawiałyśmy z godzinę chyba mila i pomocna osoba doradziła ceny przystepne i stanęło na czerwonych różach;)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu