|
|
| Autor |
Wiadomość |
Lena
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 14:26
|
|
|
|
| Tak! Dokładnie! Tutaj akurat był mały kościółek, dlatego zmieściło się tylko 8 świeczników, ale jak kościół jest duży, to wtedy rozstawiam wszystkie świeczniki i wygląda to jeszcze lepiej! |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 14:29
|
|
|
|
| W takim razie pokażę tą dekorację narzeczonemu i myślę, że się zdecydujemy, bo myśleliśmy właśnie nad taką dekoracją! |
|
|
|
 |
Lena
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 14:30
|
|
|
|
| Zapraszam serdecznie!!! |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 14:40
|
|
|
|
| Mam pytanie, czy jeżeli Pani dekoruje kościół to na cały dzień czy po ślubie dekoracje są zwijane?? bo nie wiem jak mój ksiądz się na to zaopatrzy i nie chce się zgadzać na dekoracje. Jak to wygląda u Pani?? |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 22:17
|
|
|
|
Właśnie jak to jest?Czy jeżeli ja chciałabym zamówić dekorację to kiedy by Pani przystroiła Kościół,jeżeli np.jest inny ślub przed moim slubem...i świeżo poślubiona para wychodzi z Kościoła i nie minie 10 min i przykładowo ja z moim przyszłym mężem wchodzimy do Kościoła...czy należy jakoś się skontaktować z tymi parami co mają swoje śluby tego samego dnia co ja?I jakoś zaplanować razem wystrój Kościoła? |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 11:26
|
|
|
|
| Lena, powiem CI ze robote robisz niezla! super zdjecia, naprawde masz talent i fantazje. |
|
|
 |
Lena
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 18:06
|
|
|
|
| Cześć dziewczyny, zazwyczaj jest tak że pary między sobą dogadują się i wszyscy mają wystrój a koszta dzielą, wtedy jest dla nich taniej. Ja przyjeżdzam wcześniej i stroję. Przed ślubem para młoda idzie do księdza i mówi że będą mieli wystrój i ksiądz nie ma nic przeciwko, chyba, że jest inna sytuacja i ksiądz ma swoją znajomą kwiaciarkę i może kręcić nosem, więc trzeba zaznaczyć, że będzie to jedynie wystrój alejki wzdłóż kościola, na razie tylko tym się zajmuję ale może się to zmienić! |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 22:34
|
|
|
|
| A czy, tak jak pani pisała, jak jest więcej ślubów jednego dnia i wszyscy zamówią sobie u pani dekorację, to czy do ceny wliczają się jedynie koszta nowych świec, czy jeszcze jakieś dodatkowe opłaty?? |
|
|
|
 |
żoneczka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 13:04
|
|
|
|
| Chcę zapytać, czy dekoracje, o których tu wcześniej byla mowa, są aktualne w 2010 ? |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|