|
|
| Autor |
Wiadomość |
m.o.n.i.k.a
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Sty 2011 Posty: 124 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 10:15
|
|
|
|
Agatka505 to już wszystko jasne;-) ta Pani faktycznie jest godna polecenia, siostra miała w kwietniu wesele tego roku i korzystała z jej usług tzn. cały komplet kwiaty na sale, kościół, wiązanki, samochód... wyszło taniej niż w innych kwiaciarniach a dekoracje były naprawdę suuuper;-) Dlatego ja już wiem kto będzie "tematem kwiatów" zajmował się na moim ślubie;-)
P.S. chciałam załączyć fotki jak to wygladało ale niestety wyczytałam, że w tym temacie nie można ich załączać więc jak by ktoś był zainteresowany to mogę wysłać ewentualnie na emaila;-) |
| |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

|
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 16:55
|
|
|
|
m.o.n.i.k.a, nie rozumiem dlaczego nie można załaczyć zdjęć, coś Ci się podoba - chcesz pokazać innym, więc pokazujesz.. dla mnie to nie jest reklama w tym wypadku .. je chętnie bym zobaczyła więc zaraz podam Ci maila na priw
eeeeeee jednak nie moge, bo masz wyłaczoną tą usługe, wiec pisze tu: dziubolinka@wp.pl
|
|
|
 |
agatka505
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 20:27
|
|
|
|
| Asiek w woli sprostowania...ten temat ma wylaczona opcje dolaczania zdjec bo ja te probowalam i poprostu nie mozna. |
|
 |
Asiek
Lubię tu być

|
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 21:37
|
|
|
|
aha to nie wiedziałam |
|
 |
ewelcia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Paź 13, 2011 14:56
|
|
|
|
Kwotę za jaką chcesz ustroić dogadujesz z tą Panią. Możesz sie dogadac np na nizsza cene, ale wiadomo kwiatów będzie wtedy mniej, tylko niekonicznie bedzie to sie tak rzucało w oczy. Żadna kwiaciarnia nie powie Ci wprost ile może to kosztować tylko zawsze około, a później wszystko wychodzi drożej. Plusem jest to, że kwiaty ze stojaków można zabrać na salę. Ja uważam, że ceny nie są wygórowane. Wiązanka do 250 zł ale butonierki macie gratis a gdzie indziej trzeba dopłacać po 20-30 zł więc wychodzi na to samo albo taniej . Podajcie meile to wam powysyłam zdjęcia |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1701 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 12:09
|
|
|
|
| agatka505 napisał/a: | | Asiek w woli sprostowania...ten temat ma wylaczona opcje dolaczania zdjec bo ja te probowalam i poprostu nie mozna. |
to poprosze o zdjecia w temacie kwiaty lub dekoracja stołow czy kosciola. |
|
 |
agatka505
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 22:13
|
|
|
|
| Agagwiazdeczka przeslij mi na priv swoj adres e-mail bo probowalam juz wyslac innym dziewczynom i nie moge....niby mam zawalona skrzynke..ktora w sumie oczyscilam a i tak nie moge.. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|