Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Pani Katarzyna Woźniak
Autor Wiadomość
m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 10:15   

Agatka505 to już wszystko jasne;-) ta Pani faktycznie jest godna polecenia, siostra miała w kwietniu wesele tego roku i korzystała z jej usług tzn. cały komplet kwiaty na sale, kościół, wiązanki, samochód... wyszło taniej niż w innych kwiaciarniach a dekoracje były naprawdę suuuper;-) Dlatego ja już wiem kto będzie "tematem kwiatów" zajmował się na moim ślubie;-)
P.S. chciałam załączyć fotki jak to wygladało ale niestety wyczytałam, że w tym temacie nie można ich załączać więc jak by ktoś był zainteresowany to mogę wysłać ewentualnie na emaila;-)

Asiek 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Paź 01, 2011 16:55   

m.o.n.i.k.a, nie rozumiem dlaczego nie można załaczyć zdjęć, coś Ci się podoba - chcesz pokazać innym, więc pokazujesz.. dla mnie to nie jest reklama w tym wypadku :) .. je chętnie bym zobaczyła więc zaraz podam Ci maila na priw :D

eeeeeee jednak nie moge, bo masz wyłaczoną tą usługe, wiec pisze tu: dziubolinka@wp.pl

:)

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 20:27   

Asiek w woli sprostowania...ten temat ma wylaczona opcje dolaczania zdjec bo ja te probowalam i poprostu nie mozna.

Asiek 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Paź 02, 2011 21:37   

aha :) to nie wiedziałam :)

ewelcia 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Paź 13, 2011 14:56   

Kwotę za jaką chcesz ustroić dogadujesz z tą Panią. Możesz sie dogadac np na nizsza cene, ale wiadomo kwiatów będzie wtedy mniej, tylko niekonicznie bedzie to sie tak rzucało w oczy. Żadna kwiaciarnia nie powie Ci wprost ile może to kosztować tylko zawsze około, a później wszystko wychodzi drożej. Plusem jest to, że kwiaty ze stojaków można zabrać na salę. Ja uważam, że ceny nie są wygórowane. Wiązanka do 250 zł ale butonierki macie gratis a gdzie indziej trzeba dopłacać po 20-30 zł więc wychodzi na to samo albo taniej :) . Podajcie meile to wam powysyłam zdjęcia :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 12:09   

agatka505 napisał/a:
Asiek w woli sprostowania...ten temat ma wylaczona opcje dolaczania zdjec bo ja te probowalam i poprostu nie mozna.

to poprosze o zdjecia w temacie kwiaty lub dekoracja stołow czy kosciola.

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 22:13   

Agagwiazdeczka przeslij mi na priv swoj adres e-mail bo probowalam juz wyslac innym dziewczynom i nie moge....niby mam zawalona skrzynke..ktora w sumie oczyscilam a i tak nie moge..

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu