Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Kwiatów Ellite
Autor Wiadomość
martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 11:51   

Liziii, spytaj w nowej kwiaciarni Ma-Ki na 25 czerca za przystankiem koło tej azjatyckiej knajpki może tam taniej będzie.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 17:58   

Dzieki Martus, ale ja juz wplacilam sporą zaliczke w Elitte i tam pozostane... Wiem ze drogo, ale wiem tez czego sie spodziewac..
Co do hurtowni kwiatow - to wlasnie w jednej z nich kupimi kwiaty na stoły do sali weselnej :) Zaoszczedzic mozna pewnie sporo..zwlaszcza ze ja zamierzam wstawic w wazon galazke kwiatow z ewentualnie jakims mini przybraniem z sizalu czy rafii..

Glorioza zostanie, bo i tak szanse by ją miec mam 50/50. M. powiedzial ze slub jest raz w zyciu, przynajmniej z zalozenia, wiec jesli marzy mi sie glorioza to glorioza będzie.. :oops:

Juliette 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 31 lipca 2010
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 21:55   

À propos hurtowni kwiatów... Zdaje się, że w Radomiu są 3. Wiecie może, która jest najlepsza, szczególnie pod względem dostępności kwiatów?

anesia89 
Zadomawiam się

Data ślubu: 04.06.2011
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 10:36   strojenie kościola

witam czy ktos mial ustrojony kosciol przez pania edytę z ellite? ładnie stroi?

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Sty 15, 2011 10:49   

Byłam na ślubie, gdzie kościół był ustrojony przez salon Ellite. I powiem szczerze,że ładnie wszystko wyglądało.Tak delikatnie. Kwiaty były w kolorze ecru z fioletem.Mnie się wystrój podobał :)

*MIKA* 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Lip 23, 2011 16:03   

Witam,

zamówiłam kwiaty od tej pani na ślub (do koscioła, wiązankę dla panny młodej, świadkowej i do domu - na błogosławieństwo) co do kwiatów - to mozna powiedzieć jedno - są bardzo ładne, jest ich rzeczywiście dużo, i długo stoją - i to tyle zalet.
Reszta to uwagi krytyczne, od razu powiem że z właścicielką jest ciężki kontakt- wydaje się być osobą małomówną ale do tego upartą w swoich przekonaniach ( najchętniej to by"wcisnęla" jak zawsze storczyki). No i najważniejsze cena! Tu masakra- najpierw mówi jedną a jak przychodzi do rozliczenia za całość to nagle wychodzi więcej. Na pytanie dlaczego za dowóz jest 200 zł - skoro wcześniej było 50 - odpowiada bo to mówiła pracownica a ona się nie miała pojęcia ile.
Odniosłam tu wrażenie że jeśli z czegoś rezygnujesz ( u nas nie było bukietów kwiatów w podziękowaniach dla rodziców) to ta Pani "odbije sobie " na cenie czegoś innego. Podnosząc ogólny cennik. To zagranie nie fair i dlatego tej "pani mówimy stanowcze nie".

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Sob Lip 23, 2011 18:06   

Nie wiem skąd się to wzięło w Waszym przypadku, ja miałam z tej kwiaciarni wiązanki, dekoracje samochodu i bukiety dla rodziców, może nie było najtaniej, ale kwiaty piękne i nie zapłaciliśmy ani złotówki więcej od tego co było powiedziane przy zamawianiu kwiatów. A oczekiwania spełnione w 100%

elewina 
Rozkręcam się

Data ślubu: 23.07.2011
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 18:17   

ja również jestem zdziwiona taka opinią. ja również zamawiałam tam kwiaty na ślub i powiem że byłam bardzo zadowolona. wszystkie kwiaty były świeże wyglądały przepięknie. zamawiałam tam wiązankę dla siebie z frezji kosztowała coś około 270zł dla starszej również frezje coś około 140zł. kwiaty na samochód za 150zł wiązankę na salę za 250zł (wykonane z eustomy, lilii i mieczyków) i kwiaty dla rodziców za 100zł od wiązanki wykonane z bordowych długich róż taki na rękę bez większego wystroju dodatkowego. w każdym razie wszystkie ceny były ustalone wcześniej i się nie zmieniły. Pani właścicielka niczego mi nie sugerowała tylko przedstawiła ofertę aczkolwiek siedziała ze mną półtorej godziny i cierpliwie udzielała odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Uważam że jest bardzo miła, ma dobry gust a jej wiązanki są naprawdę niebanalne oczywiście wedle wymagań. a kwiaty naprawdę mają piękne co jest bardzo ważne. bo sama nie raz widziałam nieświeże kwiaty w bukiecie młodej które średnio atrakcyjnie wyglądają. warto mieć gwarancję żeby nie denerwować się w tak ważny dzień. a koszty też są do ustalenia i może najtaniej nie jest ale wszystko zależy od kwiatów jakie się wybierze.

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 22:14   

Zamowilam tam swoj bukiet i swiadkowej. Moj bukiet przerósł moje oczekiwania, był śliczny, ładniejszy niz sobie wyobrażałam. Kwiaty mieszane: cantadeski, storczyki, frezje, róże, eustomy. Kolor rózowo-biały. Polecam :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 07:14   

mozesz wkleic zdjecie narzeczona?

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 07:20   

ja rowniez tutaj robilam swoj bukiet i bylam <jestem> bardzo zadowolona. Bukiet wytrzymal bardzo dlugo, byl sliczny. Panie otwarte na propozycje. Zamowilismy tutaj takze bukiet dla swiadkowej - rowniez byl sliczny i kosze dla rodzicow.

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 13:01   

a jakie ceny tych wiązanek były?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu