|
|
| Autor |
Wiadomość |
klaud_88
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 14:19
|
|
|
|
za swoja dalam 240zl
swiadkowej 120
kosze dla rodzicow po 150 ale to sami ustalilismy taka kwotei byly sliczne |
_________________ ....

|
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1701 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 08:13
|
|
|
|
własnie chyba juz gdzies czytałam ze Twoja wiazanka kosztowała 240 zł, dla mnie troszke za duzo, bo chciałam sie zamknąć w 200 zl za swoją ale myslę ze jak powiem ze chce do 200 zł to tez mi cos wymyślą wiem ze ta kwiaciarnia jest pewna, wiele osób było zadowolonych z kwiatów od nich, zawsze były świeże i sliczne. |
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1701 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 08:13
|
|
|
|
własnie chyba juz gdzies czytałam ze Twoja wiazanka kosztowała 240 zł, dla mnie troszke za duzo, bo chciałam sie zamknąć w 200 zl za swoją ale myslę ze jak powiem ze chce do 200 zł to tez mi cos wymyślą wiem ze ta kwiaciarnia jest pewna, wiele osób było zadowolonych z kwiatów od nich, zawsze były świeże i sliczne. |
|
 |
czarnam
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.04
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 19:57
|
|
|
|
Zawiodłam się!!!
Ostateczna cena okazała się wyższa niż podawano mi na początku.
Największym uchybieniem było jednak sprzedanie bukietu slubnego za 250 zł (cena sprzed prawie 2 lat) z nieswieżymi kwiatami. Niestety w drodze do kościoła i zaraz po ślubie (w drodze do domu weselnego) musiałam obrywać płatki by usunąć te zwiędnięte i nieświeże. Na drugi dzień wiązanka była do wyrzucenia, przy czym nieco mniejsze wiązanki (2 druhny) trzymały się prawie tydzień.
Co do wyglądu wiązanek nie mam żadnych uwag - bardzo ładne, subtelne. Jednak za taką cene spodziewałam się czegoś trwalszego. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|