Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Kwiatów Ellite
Autor Wiadomość
Juliette 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 31 lipca 2010
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 14:58   Salon Kwiatów Ellite

Czy ktoś korzystał z usług tej kwiaciarni? Mają salon na żeromskiego i królowej Jadwigii. Będzie wdzięczna za każdą opinię.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 09:24   

Ja korzystalam kilka razy z ich uslug,ale na michalowie. Zamawiam u nich wiazanki na grob,kupuje kwiaty na uroczystosci,lub sama jestem obdarowywana wlasnie z niej.
Bardzo mi sie podobaly wiazanki slubne, ktore w zeszlym roku pokazywali na targach slubnych. Byly bardzo oryginalne. Z ich uslug jestem bardzo zadowolona. Zawsze maka swieze kwiaty. Mozna sie z nimi dogadac o wszystko,nawet sciagna odpowiednie kwiatki.

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 14:40   

a gdzie dokłądnie na michalowie jest ta kwiaciarnia? mieszkam tam ale sie nie orientuje w icj nazwach;/

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Sty 12, 2010 09:08   

Między targiem a przychodnią, w tym nowym pawilonie. Martuś może my sie znamy??:)

martuś88 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Sty 12, 2010 10:23   

aa to juz wiem gdzie, nie zwróciłam nigdy uwagi jak sie nazywa ta kwiaciarnia. Hmm jesli mieszkasz gdzies blizej ulicy Mieszka l 13,15 to napewno chodziaż z widzenia sie znamy :mrgreen:

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 00:23   

kwiaciarnia.. ja jestem zachwycona. Odkad dostalam pierwszy bukiet stamtąd juz nie chce z innych miejsc :P Zarowno moj jak i mamy bukiet na moje zareczyny byly stamtąd - byłysmy pod niemałym wrazeniem. PRzede wszystkim kwiaty sa swieze, jeszcze nie zdazylo mi sie by ktorys padl po dniu czy dwóch.
Tam tez zamowilam swoja wiazanke slubna...

żoneczka 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 02:24   Salon Kwiatów Ellite

Pewnie, że w Ellite mają świeże kwiaty, bo jakie mieliby mieć ? Tylko za jaką cenę ?
Agusia, wszędzie Ci "ściągną odpowiednie kwiatki" do wiązanki ślubnej. I ja chciałam tam zamówić swoją wiązankę, ale tylko dotąd, dopóki nie popytałam o ceny za to samo w różnych kwiaciarniach. Wybrałam Galerię Flora na Malczewskiego, bo w dodatku zrobili mi dekorację na samochód wg mojego pomysłu. Nie przeszadzało im też, że były to Święta. Teraz wyślę tam swoją siostrę.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 12:11   

żoneczka - zdziwiłabys sie w ilu miejscach kupowalam kwiaty ktore wygladaly na pozor na swieze a niestety nastepnego dnia była wielka klapa.. w Ellite mam pewnosc ze swieze beda i juz :) a cena chyba jest podobna jak w innych kwiaciarniach - w grudniu zamawialam bukiet z 11 dlugich czerwonych roz i dzwonilam w 2 skrajnie lezace kwiaciarnie, w obu cena byla taka sama z tym ze w Ellite powiedziano mi ze przy takiej ilosci kwiatow przystrojenie bedzie bogate jesli sobie zycze i wymieniono co sie tam znajdzie. Niestety nie mozna bylo tam placic kartą ;) i zamowilam w drugiej kwiaciarni, na południu. Kwiaty nastepnego dnia był zwiedle.. a bukiet przy odbiorze naprawde był zachwycający.

żoneczka 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 17:53   

Chciałam tylko powiedzieć, że kupiłam sobie piękną i świeżą wiązankę ślubną w Galerii Flora; kwiaty stały jeszcze miesiąc (storczyki); zaplacilam 20% mniej niż na żeromie i tyle :D :D :D
a najważniejsze, że tak naprawdę dostalam je od mężusia :lol: :lol:

martuś88 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 21:05   

skoro tak chwalicie to ja tez pomysle nad zamowieniem tam wiaznki i kwiatow:)

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Sty 18, 2010 10:40   

Bardzo dlugo zamawialismy wiazanki na Moniuszki, chyba Catleya, az w koncu sie popsula ta kwiaciarnia i jechala na opinii. Wiazanka po siostry weselu nawet 3 dni nie wytrzymala. A w elite kwiaty stoja naprawde dlugo. I tak jak pisalam wczesniej urzekly mnie ich bukiety na targach slubnych, sa po prostu oryginalne.

guajawa
Rozkręcam się

Data ślubu: 15 maja 2010
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 16:28   

hej

mam pytanie czy ktoś zamawiał może od nich wiązankę z białych tulipanów? Marzy mi sie taka, a nie wiem czy to dobry pomysł i czy tulipany długo wytrzymują? Co o tym myślicie?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu