|
|
| Autor |
Wiadomość |
Juliette
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 31 lipca 2010
|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 14:58 Salon Kwiatów Ellite
|
|
|
|
| Czy ktoś korzystał z usług tej kwiaciarni? Mają salon na żeromskiego i królowej Jadwigii. Będzie wdzięczna za każdą opinię. |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 09:24
|
|
|
|
Ja korzystalam kilka razy z ich uslug,ale na michalowie. Zamawiam u nich wiazanki na grob,kupuje kwiaty na uroczystosci,lub sama jestem obdarowywana wlasnie z niej.
Bardzo mi sie podobaly wiazanki slubne, ktore w zeszlym roku pokazywali na targach slubnych. Byly bardzo oryginalne. Z ich uslug jestem bardzo zadowolona. Zawsze maka swieze kwiaty. Mozna sie z nimi dogadac o wszystko,nawet sciagna odpowiednie kwiatki. |
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 14:40
|
|
|
|
| a gdzie dokłądnie na michalowie jest ta kwiaciarnia? mieszkam tam ale sie nie orientuje w icj nazwach;/ |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 09:08
|
|
|
|
| Między targiem a przychodnią, w tym nowym pawilonie. Martuś może my sie znamy??:) |
|
 |
martuś88
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 10:23
|
|
|
|
aa to juz wiem gdzie, nie zwróciłam nigdy uwagi jak sie nazywa ta kwiaciarnia. Hmm jesli mieszkasz gdzies blizej ulicy Mieszka l 13,15 to napewno chodziaż z widzenia sie znamy |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 00:23
|
|
|
|
kwiaciarnia.. ja jestem zachwycona. Odkad dostalam pierwszy bukiet stamtąd juz nie chce z innych miejsc Zarowno moj jak i mamy bukiet na moje zareczyny byly stamtąd - byłysmy pod niemałym wrazeniem. PRzede wszystkim kwiaty sa swieze, jeszcze nie zdazylo mi sie by ktorys padl po dniu czy dwóch.
Tam tez zamowilam swoja wiazanke slubna... |
|
|
|
 |
żoneczka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 02:24 Salon Kwiatów Ellite
|
|
|
|
Pewnie, że w Ellite mają świeże kwiaty, bo jakie mieliby mieć ? Tylko za jaką cenę ?
Agusia, wszędzie Ci "ściągną odpowiednie kwiatki" do wiązanki ślubnej. I ja chciałam tam zamówić swoją wiązankę, ale tylko dotąd, dopóki nie popytałam o ceny za to samo w różnych kwiaciarniach. Wybrałam Galerię Flora na Malczewskiego, bo w dodatku zrobili mi dekorację na samochód wg mojego pomysłu. Nie przeszadzało im też, że były to Święta. Teraz wyślę tam swoją siostrę. |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 12:11
|
|
|
|
żoneczka - zdziwiłabys sie w ilu miejscach kupowalam kwiaty ktore wygladaly na pozor na swieze a niestety nastepnego dnia była wielka klapa.. w Ellite mam pewnosc ze swieze beda i juz a cena chyba jest podobna jak w innych kwiaciarniach - w grudniu zamawialam bukiet z 11 dlugich czerwonych roz i dzwonilam w 2 skrajnie lezace kwiaciarnie, w obu cena byla taka sama z tym ze w Ellite powiedziano mi ze przy takiej ilosci kwiatow przystrojenie bedzie bogate jesli sobie zycze i wymieniono co sie tam znajdzie. Niestety nie mozna bylo tam placic kartą i zamowilam w drugiej kwiaciarni, na południu. Kwiaty nastepnego dnia był zwiedle.. a bukiet przy odbiorze naprawde był zachwycający. |
|
|
|
 |
żoneczka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 17:53
|
|
|
|
Chciałam tylko powiedzieć, że kupiłam sobie piękną i świeżą wiązankę ślubną w Galerii Flora; kwiaty stały jeszcze miesiąc (storczyki); zaplacilam 20% mniej niż na żeromie i tyle
a najważniejsze, że tak naprawdę dostalam je od mężusia |
|
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 21:05
|
|
|
|
| skoro tak chwalicie to ja tez pomysle nad zamowieniem tam wiaznki i kwiatow:) |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 10:40
|
|
|
|
| Bardzo dlugo zamawialismy wiazanki na Moniuszki, chyba Catleya, az w koncu sie popsula ta kwiaciarnia i jechala na opinii. Wiazanka po siostry weselu nawet 3 dni nie wytrzymala. A w elite kwiaty stoja naprawde dlugo. I tak jak pisalam wczesniej urzekly mnie ich bukiety na targach slubnych, sa po prostu oryginalne. |
|
 |
guajawa
Rozkręcam się

Data ślubu: 15 maja 2010
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 16:28
|
|
|
|
hej
mam pytanie czy ktoś zamawiał może od nich wiązankę z białych tulipanów? Marzy mi sie taka, a nie wiem czy to dobry pomysł i czy tulipany długo wytrzymują? Co o tym myślicie? |
_________________ GUAJWA |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|