|
|
| Autor |
Wiadomość |
ella
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 12:17 "Angel" Żeromskiego
|
|
|
|
Salon "Angel"
adres: ul. Żeromskiego 9, I piętro - wejście z bramy mniej więcej na wysokości przystanku 7,9
tel. 510 610 462
www.angel.com.pl
salon otwarty w tym roku w Radomiu |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 12:25
|
|
|
|
| byłam dzisiaj z mamą. bez problemu przymierzyłam 2 suknie bo tyle mi się tylko podobało. Niestety rozmiar 36/38 z manekinów a ja potrzebuję 40 ale jedną udało mi się dopasować bo była sznurowana....pani przemiła, powiedziała że suknie można dowolnie modyfikować (mieszać gorset jednej z dołem drugiej)trzeba zamawiać 4 miesiące wcześniej (jak na mój termin) bo to sezon weselny i urlopowy przy okazji) najpierw płacimy zakliczkę (jak o tej co mi się podobała ona kosztowała 3 tyś. to zaliczka tysiąc) resztę przy odbiorze. jak znajdę na stronie sukienkę tą która mi sie podobała to wkleję. |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 12:28
|
|
|
|
| A tylko że ja byłąm na ulicy witolda nie na żeromskiego... |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 08:09
|
|
|
|
| Ja byłam na Witolda i na Żeromskiego ale więcej sukni podobało mi sie na Żeromskiego. Panie przemiłe przymierzyłam chyba 4 albo 5 sukni nawet Pani "kazała" mi przymierzyć suknie tylko po to żeby tak sobie zobaczyć bo fason był princeski a ja wole klasyczna. Piękne suknie i jeśli sie zdecyduje to też będę gorset od jednej a dół od drugiej. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|