Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Buty z netu?
Autor Wiadomość
agnesel 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lut 03, 2012 14:42   Buty z netu?

Dziewczyny - czy którakolwiek z was zamawiała obuwie do ślubu przez net?
Jeśli tak to proszę napiszcie jaki był efekt - wielki zawód, czy wielkie zadowolenie.
Będę wdzięczna ;-)

Różowa 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 16:52   

To chyba nie jest najlepszy pomysł. Zamówisz, buty nie będą wygodne, albo nie będą dobrze pasowały na stopę i stracisz kilkadziesiat, jeśli nie kilkaset złotych. Nie możesz znaleźć po prostu normalnie na mieście?

madzia123 
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 18:53   

moja bratowa zamawiała buty na swój slub. były ładne wiązane tasiemką aką grubszą i z tego co mówiła mega wygodne.sama był w szoku tam dajesz dokładne wymiary stopy itp.

jasnoluska 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.04 2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 22:03   

Poważnie się nad tym zastanawiałam, ale w końcu znalazłam moje wymarzone w sklepie. Znajdz sobie dokładną instrukcję jak mierzyć długość stopy, żebyś była pewna rozmiaru. Poza tym w większości przypadkow można nawet przez internet zwrócic albo wymienić na inne jeśli nie pasują.

agnesel 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lut 07, 2012 13:12   

Więc tak... różowa - prawo jest takie, że w sklepach internetowych muszą zaakceptować każdy zwrot - bez podawania przyczyny, tak więc buty mogę odesłać w dowolnym momencie. Bardziej interesuje mnie kto, czy którakolwiek z dziewczyn kupiła takie buty, które spełniły jej oczekiwania.

kasiunia8423 
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 14:23   

ja kupiłam moje butki w necie i jestem bardzo zadowolona - są bardzo wygodne i pięknie pasują do sukni :D przecież jeśli ci but nie pasuje to zawsze możesz go oddać :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 14:39   

podaj strone z ktorej kupilas buty

agnesel 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lut 08, 2012 13:17   

A możesz pokazać jakie te buciki kupiłaś? Co zrobiłaś by mieć pewność, że będą idealnie pasowały na Twoją stopę? Można mieć w ogóle taką pewność?

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 14:34   

pewnie że można - wystarczy dobrze stopę zmierzyć wzdłuż i w szerz że tak powiem... ja nie raz kupowałam buty przez internet, i sportowe i czółenka... nigdy nie było problemu z wymianą, chociaż tylko raz wymieniałam ze względu na kształt obcasa (szpilkę na słupek)... wymiary buta zwykle masz podane nie sugeruj się rozmiarem ale wymiarami w cm. rozmiarówki są różne, a cm to cm;)

narysuj sobie prostą linię i postaw na tym stopę i zaznacz od pięty do dużego palca i potem odmierz ile cm... podobnie w szerz, ja mam wąską stopę więc zawsze mierzę też obwód stopy żeby buty nie były za szerokie.
weż pod uwage też to, ze jeśli masz buty z czubkiem w szpic to palec nie dochodzi do końca buta, inaczej buty z odkrytym palcem czy piętą...

Różowa 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Lut 09, 2012 18:17   

Macie rację z tym zwrotem obuwia. Tutaj - http://www.merg.pl/ dają opcję zwrotu nawet przez rok ;-)
Tylko... jak to się opłaca???

agnesel 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lut 10, 2012 13:10   

Po prostu muszą nie mieć zwrotów, bo gdyby co druga osoba zwracała obuwie to by szybko zaliczyli bankruta. Swoją drogą - dzięki za adres. Poszukam butów dla siebie ;-)

kasiunia8423 
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 13:57   

agnesel napisał/a:
A możesz pokazać jakie te buciki kupiłaś? Co zrobiłaś by mieć pewność, że będą idealnie pasowały na Twoją stopę? Można mieć w ogóle taką pewność?

Ja buty kupowałam na Allegro - zdjęcia gdzieś na forum wrzucałam - chyba w przygotowaniach.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu