|
|
| Autor |
Wiadomość |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 15:36 Glamour
|
|
|
|
salon Glamour adres: ul Focha 12
można kupić i wypożyczyć suknie
mają suknie między innymi z kolekcji BiancavE : http://www.biancaneve.com.pl/
miła obsługa, pani umie doradzić fason. Podobały mi się tam suknie jak byłam tam kilka miesięcy temu. |
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 19:38
|
|
|
|
przymierzyłam tam trzy sukienki z czystej ciekawości, pani próbowała mi wcisnąć i utwierdzić mnie w przekonaniu, że sukienka musi ładnie prezentować się, a kwestie wygody są zawsze pod znakiem zapytania. wyszłam niezadowolona, bo nie chcę mieć sukienki, w której będę źle się czuła |
|
 |
ania16
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 22:20
|
|
|
|
Ja byłam w zeszłą sobotę i chyba się zdecyduje tam na suknie panie bardzo miłe a co najważniejsze mogłam przymierzyć tyle ile chciałam sukien mają piękne suknie z firmy aspera pięknie wykończone i ja miałam wrazenie ze nic na siłę pani mi mówiła że jeśli dobrze się czuję to i ładnie będę wyglądąć zgadzam sie z tym ja wybrałam model 4390 z aspery piękny |
|
|
|
 |
Mariolka
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 17:13
|
|
|
|
| HEJ JA TAM TEŻ WYBRALAM SUKNIE ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD TYM O KTORY MÓWISZ ALE JAK DLA MNIE TO JEST TYCH SUKIEN ZA DUŻO. ALE PIĘKNE MAJĄ SUKNIE I PANIE BARDZO MIŁE |
|
|
|
 |
samarka
Rozkręcam się

Data ślubu: 09-10-10
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 18:20
|
|
|
|
| Goraco polecam salon Glamour. To bylo pierwsze miejsce ktore odwiedzilam zwazywszy na to ze po sukienke wybieralam sie do Warszawy, a po radomskich sklepach chcialam sie przejsc dla czystego sumienia. Tam przymierzylam pierwsza i ostatnia suknie. Zeby tego bylo malo okazalo sie ze salon jest w trakcie likwidacji i sukienke z kolekcji Aspery 2010, ktora kosztowala 3000pln kupilam za 1500 + 200 welon. Naprawde warto tam zajrzec, panie sa przemile i maja bardzo duzy wybor sukienek |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|