|
|
| Autor |
Wiadomość |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 11:30
|
|
|
|
| duży plus za to, że wszystkie modele mają zdjęcia na ich stronie internetowej z krótkim opisem i ceną. już zanim się pójdzie do salonu wiadomo czego się spodziewać. ja byłam zadowolona z obsługi. jest tam suknia demetriosa, która mi bardzo wpadła w oko, ale jeszcze się waham ze względu na cenę. niemniej jednak bardzo mnie kusi. ogólnie większość sukni jest z trenami co robi wrażenie, wysmukla sylwetkę i moim zdaniem nadaje elegancji. |
|
|
|
 |
kasienka88
Rozkręcam się

Data ślubu: 24 lipca2010
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sty 2010 Posty: 52 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 13:39
|
|
|
|
| ja mam suknię właśnie z tego salonu a Panie tam pracujące są wręcz przemiłe doradzą i nie patrzą się na człowieka jak by kazały my wyjść. Ja zamówiłam Demetrios 933 suknia śliczna i idealnie mnie wyszczupla choć nosze rozmiar 40:)polecam bardzo serdecznie |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 15:22
|
|
|
|
Dziś miałam pierwszą przymiarkę mojej sukienki i potwierdzam to, że obsługa w tym salonie jest super |
|
 |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 19:49
|
|
|
|
To w tym salonie zakupiłam swoją suknię ślubną. Świetna obsługa - panie są bardzo miłe, świetnie doradzają, nie narzucają się i są bardzo elastyczne - nie ma problemu z umówieniem się na spotkanie dosłownie z dnia na dzień. Suknia jest piękna, przeróbki były wykonane bardzo profesjonalnie, suknia pięknie się układała. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego salonu - mam same miłe wspomienia z nim związane. |
|
|
|
 |
ewuniabel
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 12:50
|
|
|
|
W czwartek 17 marca zapraszamy na Dzień otwarty w salonie Lisa Ferrera w Radomiu.
. Każda klientka, która wcześniej umówi się na wizytę, nie tylko będzie mogła w komfortowych warunkach przymierzyć suknie ślubne, ale także skorzystać z wielu dodatkowych atrakcji:
- bezpłatne makijaże ślubne oraz próbne fryzury wykonywane przez SHINTAI DAY SPA, (Radom, ul.Slowackiego 210)
-bezpłatne porady dekoratorów oraz mozliwośc obejrzenia bukietów ślubnych kwiaciarni "Ellite"( Radom, ul. Żeromskiego 69, ul.Królowej Jadwigi 13)
- degustacja ciast, tortów wykonanych prze Cukiernię "Orłowscy" (Radom, ul. Lotnicza 67)
Tego dnia można wziąć udział w konkursie z wspaniałymi nagrodami.
Szczegóły już wkrótce na naszej stronie internetowej.
Uwaga! Liczba miejsc jest ograniczona, więc aby skorzystać z oferty, należy się umówić telefonicznie (48 365 17 27) lub wysyłając e-mail na radom@lisaferrera.pl |
|
|
|
 |
anelim5
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 08:16
|
|
|
|
Dostałam się na dzień otwarty, jestem umówiona na godzinę |
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|