Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Sukien Ślubnych "Gracja"
Autor Wiadomość
meg0906 
Zadomawiam się

Data ślubu: 09.06.2012
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 21:52   

Ja właśnie wybrałam tam swoją suknię ślubną... NARESZCIE chociaż jak za pierwszym razem tam byłam to podobnie jak dziewczyny wyżej pisały pani powiedziała że przymierzać można tylko jak się już kupuje... Dziś jak byłam pani miła pozwoliła przymierzyć dobrać welon ... uprzejmość średnia... widać że bardzo boi się o to aby sukienki się nie zabrudziły bo przy wkładaniu sukni kazała mi zasłonić twarz apaszką aby nie pobrudzić fluidem co jest wg mnie trochę chore bo pierwszy raz się z takim czymś spotkałam... No ale nic znalazłam tam swoją suknię i pani była w miarę uprzejma więc miejmy nadzieje że dalej współpraca będzie owocna... ;)

madzialena 
Zadomawiam się

Data ślubu: 29.09.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 14:49   

Jestem troche zdziwiona opiniami poprzedniczek. Mnie nic nieprzyjemnego tam nie spotkalo. Pani byla bardzo sympatyczna. Podczas mierzenia dostalam dla porownania welony, stroiki do wlosow, bizuterie. I tam znalazlam suknie, ktorej szukalam. I cena przystepna. Nie uslyszalam absolutnie nic na temat tego, za przymierzanie wylacznie przy zakupie sukni.

paulyna 
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 19:59   

madzialena, ja jak szybko tam weszłam to jeszcze szybciej wychodziłam .
Pani nie chciała odpowiadać na moje pytania , wykręcała się , o mierzeniu nie było mowy ,a na dodatek minę miała straszną :/ jak bym jej wielką krzywdę zrobiła tym że weszłam i że zadawałam pytania !
Nie wiem może miała zły dzień , ale ja tam nie wróciłam .

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu