Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Sukien Ślubnych "Sposabella"
Autor Wiadomość
Kornelia
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Lis 21, 2011 18:37   

Ja mam bardzo pozytywne odczucia po wizycie w tym salonie. Panie były bardzo miłe, sympatyczne, pomocne radą i doświadczeniem:)

jasnoluska 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.04 2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 01:40   

Podobała mi się jedna suknia w tym salonie na Żeromskiego. Konkretnie na str internetowej i w katalogu. Pani kazała przyjść za tydzień, bo wtedy będzie do przymiarki. I tak 2 tyg z kolei. W końcu zrezygnowałam i więcej tam nie poszłam.

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 21:03   

Sposabella jest jednym z pierwszych salonów ślubnych, które odwiedziłam i jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi. Pani, która mnie obsługiwała była bardzo uprzejma i nie kręciła nosem. Wybrałam 8 sukni i bez problemu przymierzyłam każdą z nich, po czym poprosiłam jeszcze o kilka innych i też nie było z tym najmniejszego problemu. Dodam jeszcze, że Pani była w 7 miesiącu ciąży a jej stan nie przeszkadzał w obsłudze. Bardzo miło i fachowo. Obecnie salon ma podwojoną powierzchnię sprzedaży, a manekinów jest na tyle, że niedużo sukni wisi na wieszakach (nigdzie nie widziałam w Radomiu takiego salonu). A suknie są w moim stylu i wybrałam 2 faworytki. Oczywiście wszystkie pieknie sie prezentuja i trudno się zdecydować co wybrać do przymierzalni. Jedynie co do rozmiarów to raczej 36 i 38. Rzadko zdarza się żeby były większe, ale akurat mnie to nie przeszkadzało ;) Polecam bardzo bardzo.

LubieLato 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 23:42   

Dla mnie salon bardzo w porzadku. Mają duzo oyginalnych i niebanalnych sukienek w bardzo przystepnych cenach. Pani tez bardzo mila i profesjonalna. Wybrałam swoją faworytkę i na prawde bylo z czego wybierac. Ostatecznie zdecydowalam sie na sukienke z innego salonu, ale tylko ze wzgledu na model który bardziej mi sie podobał ...po prostu byla to ta jedyna;).

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 08:27   

LubieLato napisał/a:
Dla mnie salon bardzo w porzadku. Mają duzo oyginalnych i niebanalnych sukienek w bardzo przystepnych cenach. Pani tez bardzo mila i profesjonalna. Wybrałam swoją faworytkę i na prawde bylo z czego wybierac. Ostatecznie zdecydowalam sie na sukienke z innego salonu, ale tylko ze wzgledu na model który bardziej mi sie podobał ...po prostu byla to ta jedyna;).

jakie tam sa mniej więcej ceny?

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 23:56   

ja też odwiedziłam ten salon podczas swoich poszukiwań.. jeśli chodzi o ceny to myślałam, że bedzie dużo drożej.. jak podpytywałam o koszt mniej wiecej sukienek to ok 2000 czy nawet mniej, to zależy oczywiście.. Ale ja swoją wymarzoną znalazłam gdzie indziej.. fajna jest opcja, że możesz tam mieszać modele ze sobą i dobierać co Ci się podoba..

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 09:18   

oo to jestem w szoku ze 2 tysiace i mniej :) w takim razie wybiorę sie tam jutro :) dzięki

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 23:55   

Ja wybrałam swoją jedyną i najpiękniejszą. Ceny różne, ale raczej do 3 tyś. :) Wykonanie bardzo perfekcyjne, mam nadzieję, że moja będzie równie dobrze wykonana co te w salonie prezentowane.

Zielinska 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 22:47   

Dziewczyny, też miałam pozytywne wrażenia po pierwszej wizycie, suknia super wyglądała na manekinie, natomiast nie jest szyta na wymiar - no chyba że macie standardowe wymiary. Szycie sukni na miare w tym salonie - nie ma nic wspólnego z dopasowywaniem jej do klientki tylko do szablonów. Niestety przy realizacji pojawiły się duże problemy, których nie życzę najgorszemu wrogowi. Przy krysysowej sytuacji, nie macie żadnych praw, a obsługa z dnia na dzień zmienia zdanie i wycofuje się ze skadanych ustaleń i zapewnień. Życzę Wam oby taka sytuacja nigdy Wam się nie przydarzyła. Pamiętacjie, że kiecka to nie wszytsko, najważniejszy jest Was dobry humor i by goście dopisali, a tegu impreza będzie przednia :D .

Pozdrawiam Was serdecznie,
Przyszła Panna Młoda po przejściach

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu