Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Suknie Ślubne - "Mariaż"
Autor Wiadomość
paulinkaa00 
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 sierpień 2011
Wysłany: Sro Cze 29, 2011 00:16   

moje odczucia co do tego salonu są troszkę inne. panie owszem, są miłe, ale fakt, że pokazały tylko 2 lub 3 sukienki a mają ich podobno aż trzy magazyny :shock: suknia była prześliczna, ale tylko jeśli ktoś planuje iść w niej tylko na sam ślub, bo na weselu ciężko byłoby w niej tańczyć (tren bardzo długi i rozłożysty, podpinany w 3 miejscach!), mimo to panie strasznie ją zachwalały, ścisnęły mnie tak, że nie mogłam oddychać i oczywiście mówiły, że jest idealna do mojej figury, czego nie potwierdziły niestety osoby będące pomagające mi w wyborze. dodatkowo, jak zapytałam do kiedy mogę się zastanowić i ewentualnie zamówić to pani się skrzywiła i wielką łaskę zrobiła, że mam jeszcze 2-3 dni, bo właściwie suknia powinna być juz zamówiona, bo one je sprowadzają zza granicy (byłam tam prawie 4 miesiące przed ślubem!). dlatego też zdecydowałam się na suknię równie ładną, wygodniejszą, tańszą i obsługa niczego na siłę nie "wpychała" tylko pozwoliła samej wybrać to, na czym mi zalezy:)

magda25 
Zadomawiam się

Data ślubu: 16.06.2012r.
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 20:44   

możecie napisać jak jest tam cenowo??

Maja
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Lip 03, 2011 22:12   

ja_ot_tak napisał/a:
Maju, czy mogłabyś napisać, jaka jest cena smokingu/garnituru w tym salonie?

Cena smokingu, który nam się podobał to chyba 1600, przepraszam , ale nie pamiętam dokładnie.

Jeśli chodzi o zamówienie sukienki , to w salonach gdzie suknie są szyte za granicą niestety trzeba się liczyć z tym ,że należy je zamówić znacznie wcześniej.
Ja zadatkowałam suknie dokładnie 31.01.2011 ślub miał być 28 maja, Panie od razu złożyły zamówienie i przyszło potwierdzenie faksem ,że suknia będzie na 20 maja. Zestresowało mnie to na początku bardzo, ale Panie mnie zapewniły, że na 200% suknia będzie i to wcześniej.
Firmy, które wysyłają im suknie zabezpieczają sobie termin realizacji, zazwyczaj jest on krótszy. I tak było w moim przypadku .Panie zadzwoniły do mnie na początku maja, że suknia już przyszła i mogę spać spokojnie ;D
Dziewczyny ja byłam w kilku salonach w Warszawie na ponad 4 miesiące przed już nie mogłam wielu modeli zamówić, wybór miałam ograniczony (tylko polskie firmy), ewentualnie to co było na salonie lub magazynie.
Ja zwiedziłam bardzo dużo salonów, żeby utwierdzić się w wyborze sukni, niestety z kilku chciałam uciekać już po pięciu minutach. W jednym Pani mi powiedziała przymierzając drugą suknie żeby szybciej się oglądać i obracać bo jej klientki uciekają. Tzn. ktoś wszedł rozejrzał się i wyszedł a Pani była sama.
Myślę, że salonu Mariaż nie można po prostu pominąć co nie znaczy, że ktoś musi akurat tam znaleźć tą jedyną.
Powodzenia w poszukiwaniach !!!

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 22:15   

A nie orientujecie się czy w mariażu istnieje możliwość zamówienia sukienki spoza kolekcji, które mają dostępne? Bo szczerze mówiąc w całym radomiu jak przeglądałam oferty to podobała mi się tylko jedna suknia -_-

myszka2024 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 15,10,11
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 22:29   

wydaje mi się ze chyba tak nie da sie zamowic skoro jej nie mają.mi tez sie podobala u nich suknia w katalogu ale jej nie mieli i nie dalo sie zamowic.ale poprzymierzałam inne ,które panie mi same zaproponowały i wybrałam śliczna typu KSIĘŻNICZKA!! Jest po prostu bajeczna.i zamowilam ja w czerwcu a slub mam 15,10,11 i panie mi tez powiedzialy ze bedzie pod koniec wrzesnia. ale ta suknia jest tak piekna ze nawet mnie nie stresuje to ze bedzie troche pozno. Bardzo duzo sukienek sie namierzylam.Zaczęłam już od kwietnia i myślałam żę już zwątpię bo mi sie nic nie podobało ale na szczescie trafiłam do mariazu i jestem zachwycona!! :) :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 14:25   

byłam wczoraj z siostra cioteczna w salonie. obsługa bardzo miła, konkretna nie wciskała nic na siłe, nie robila min itp rzeczy jak niektórzy potrafia. nie spieszyła się, że już następna itd....
teraz sa przeceny, nam za sliczna sukienkę tylko taką z wystawy policzyli pół ceny. z 3200 na 1500!
mysle ze warto jest kupic taka suknie z wystawty,przeciez ona sie niczym nie rózni, a oni ja odświeżają, przerabiaja do sylwetki.

Patrycja 
Rozkręcam się

Data ślubu: 22.09.2012
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 19:40   

Dziś bylam mierzyc suknie i spodobala mi sie suknia nr 3668 http://www.sukniemariaz.p...-sincerity5.php w tym salonie, tylko ze w salonie jest kolor ecru i jest przepiekna :) a druga jest piękna w salonie Gala. Ale obydwie jak przymierzylam to świeczki w oczach :)

kropek350 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Sty 25, 2012 17:39   

Ja też będę miała sukienkę z tego salonu. I będzie to sukienka wystawowa, odświeżona i dopasowana do mnie. Kosztowala 1300 zl. Ślub mam 21.04 i ma się zgłosić na początku kwietnia na przymiarkę.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu