|
|
| Autor |
Wiadomość |
andziasek
Lubię tu być

Data ślubu: 29.10.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 16:32
|
|
|
|
Ja mam numer do takiego cukiernika co robi ciasta w domu i na mój panienski przed cywilnym moja kolezanka u niego zamawiała tort Jak chcesz to podam Ci numer na pv. |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1701 Skąd: Radom

|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 09:53
|
|
|
|
dzieki juz zamowiłam |
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 20:30
|
|
|
|
| mieliśmy taki plan żeby zaprosić naszych najbliższych znajomych i kilka osób młodych z rodziny i urządzić jakiegoś grilla albo domówkę w razie gdyby pogoda nie dopisała. W sumie do samego końca nie wiadomo było czy impreza się odbędzie. O fakcie zadecydował los. Dzień przed naszym wieczorem kawalersko-panieńskim mój narzeczony miał wypadek samochodowy, dachował. Co prawda nic mu się nie stało ale żadne z nas nie miało już ochoty na imprezy i sobotni wieczór spędziliśmy razem tylko we dwoje. Widocznie tak musiało być. |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 15:16
|
|
|
|
| gosiek dobrze ze sie jemu nic nie stalo Bogu dziekowac |
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 16:28
|
|
|
|
| dziękowaliśmy wszyscy i dziwiliśmy się że wyszedł z tego bez najmniejszego zadrapania widząc w jakim stanie był samochód |
|
|
|
 |
kasieq2
Rozkręcam się

Data ślubu: 16-07-2011
Wiek: 24 Dołączyła: 20 Mar 2010 Posty: 19 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 13:58
|
|
|
|
U mnie było tak że zaprosiłam 9 dziewczyn, one miedzy sobą wymieniły się nr tel, zakładałam że spotkamy się u mnie, posiedzimy, troszkę wypijemy i się pobawimy
Natomiast okazało się że dziewczyny przygotowały cały program
- najpierw każda przyniosła coś na ząb ( np. sałatka z makaronów w oczywistym kształcie:P)
- potem po kolei otrzymywałam ciekawe atrybuty: okulary, kubek, stetoskop, lizak - wszytko przypominało pewną część ciała
- welon ciekawy "przyozdobiony"
-konkursy: rzeźbienia ogórka z zamkniętymi oczami, przysięga z garnkiem na głowie, rysowanie podobizny przyszłego męża z zamkniętymi oczami, tworzenie sukni ślubnej z papieru toaletowego i wiele innych.
- tort i po nim wyjście do klubu "taksówką' która okazała się piękną biała limuzyną z szampanem
Wtedy pierwszy raz w życiu popłakałam się ze szczęścia:) Dziewczyny włożyły w to tyle serca..
Nie da się tego zapomnieć ..do dziś dziękuję im za to |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|