Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak wyglądał Twój wieczór panieński/kawalerski
Autor Wiadomość
andziasek 
Lubię tu być

Data ślubu: 29.10.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 16:32   

Ja mam numer do takiego cukiernika co robi ciasta w domu i na mój panienski przed cywilnym moja kolezanka u niego zamawiała tort :) Jak chcesz to podam Ci numer na pv.

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz

Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 09:53   

dzieki juz zamowiłam :)

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 20:30   

mieliśmy taki plan żeby zaprosić naszych najbliższych znajomych i kilka osób młodych z rodziny i urządzić jakiegoś grilla albo domówkę w razie gdyby pogoda nie dopisała. W sumie do samego końca nie wiadomo było czy impreza się odbędzie. O fakcie zadecydował los. Dzień przed naszym wieczorem kawalersko-panieńskim mój narzeczony miał wypadek samochodowy, dachował. Co prawda nic mu się nie stało ale żadne z nas nie miało już ochoty na imprezy i sobotni wieczór spędziliśmy razem tylko we dwoje. Widocznie tak musiało być.

darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 15:16   

gosiek dobrze ze sie jemu nic nie stalo Bogu dziekowac

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 16:28   

dziękowaliśmy wszyscy i dziwiliśmy się że wyszedł z tego bez najmniejszego zadrapania widząc w jakim stanie był samochód

kasieq2 
Rozkręcam się

Data ślubu: 16-07-2011
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 13:58   

U mnie było tak że zaprosiłam 9 dziewczyn, one miedzy sobą wymieniły się nr tel, zakładałam że spotkamy się u mnie, posiedzimy, troszkę wypijemy i się pobawimy :)
Natomiast okazało się że dziewczyny przygotowały cały program
- najpierw każda przyniosła coś na ząb ( np. sałatka z makaronów w oczywistym kształcie:P)
- potem po kolei otrzymywałam ciekawe atrybuty: okulary, kubek, stetoskop, lizak - wszytko przypominało pewną część ciała :P
- welon ciekawy "przyozdobiony"
-konkursy: rzeźbienia ogórka z zamkniętymi oczami, przysięga z garnkiem na głowie, rysowanie podobizny przyszłego męża z zamkniętymi oczami, tworzenie sukni ślubnej z papieru toaletowego i wiele innych.
- tort i po nim wyjście do klubu "taksówką' która okazała się piękną biała limuzyną z szampanem :)

Wtedy pierwszy raz w życiu popłakałam się ze szczęścia:) Dziewczyny włożyły w to tyle serca..
Nie da się tego zapomnieć ..do dziś dziękuję im za to ;)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu