Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
striptiz na wieczorku
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 22:46   striptiz na wieczorku

co o tym myslicie? bo ja pomimo bezgranicznego zaufania do narzeczonego, jednak jestem przeciwna. Bo co innego jak facet obejrzy sie za ładna dziewczyna, ale patrzenie na goła panne to juz przesada :P P po co wystawiac zwiazek na taka probe, po co ryzykowac... jestem zupełnie przeciwna, a Wy? ;-)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 07:23   

Ja też jestem przeciwny. Czym się różni wieczór kawalerski, czy panieński od normalnego życia na codzień? Niczym. Dlatego jeżeli nie akceptujemy na codzień takich wybryków narzeczonego/narzeczonej to i taki wieczór nie powinien być inny. Można zorganizować bardzo fajne spotkanie bez wyuzdanych panienek, czy nagich facetów. Jeżeli główny aktor takiego wieczoru dobrze bawiłby się z obcymi, nagimi osobnikami płci przeciwnej to chyba po ślubie mogłyby być też problemy. Jestem kategorycznie na nie takim zabawom!

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 14:05   

Popieram Was, ja też jestem przeciwna. Mozna zorganizowac naprawde atrakcyjny wieczór panieński czy kawalerski bez striptizów. Nie wiadomo co przyjdzie na myśl przyszłemu mężowi gdy będzie pod wpływem alkoholu i zobaczy taką nagą panienkę, która klei się do niego. Zazwyczaj wiemy czego oczekuje od nas partner/partnerka i powinniśmy sie tak zachowywac aby nie urazic ukochanej osoby, nie skrzywdzić, nie oszukiwać itp.

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 14:51   

no to dobrze ze nie jestem sama :D moj narzeczony tez tak uwaza, ze to zbedne. Zdziwiło mnie to bo myslałam ze jak wiekszosc facetow marzy o tym :P a tym czasem taka fajna niespodzianka :) )) jak bym wiedziala ze moj M na na wieczorku striptizerki to ja u siebie nawet na nagim facecie skupic bym sie nie mogla bo bym myslala co sie tam dzieje :P P

faktycznie, jest tyle mozliwosci spedzenia tego dnia, ze taka opcja jest zbedna.

Mathie, opowiedz nam o swoim wieczorku :D a jezeli jest Majka, to i Ciebie zapraszam do opowiadania :D !

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:34   

No dajcie spokój!!! Kto coś takiego wymyślił... Żenada! Żeby jakas goła panna biegała przed moim narzeczonym i swieciła sztucznymi cyckami...

Zaufanie swoją drogą, bo większą winę w całej tej imprezie ponoszą najlepsi kumple dla których to jest świetna wyżerka dla oczu...

A weźmy też pod uwagę że nie za bardzo bym chciala żeby jakiś napakowany chlopiec z wiekszą masa mięśniową niż masą móżgu ukazywał mi swoje "wdzieki" jeśli tak to mozna nazwać..

A zresztą w każdym związku są jakies wypracowane zasady i pewne normy których przestrzeganie jest bardzo ważne dla członków związku. Liczą sie też uczucia narzeczonych, oni znają siebie najlepiej i zapewniam że jeśli prawdziwie kochają to żadne nie będzie chciało zrobić drugiemu cos co go zaboli....

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:41   

tak , z tymi kolegami to racja... mojego M kolega opowiadał ze laski sprowadzi to zagroziłam mu ze jego pannie powiem co on wyprawia :P sam chce, niech patrzy, nie moja sprawą jest kwestia jego związku. aczkolwiek mysle dokladnie tak samo jak Ty Aneta.włascie najsmieszniejsze jest to ze ci panowie/panienki swieca sztucznoscia(powiekszane piersi czy penisy) solarka, tona makijażu ... no zal. jak takie coś może podniecac ;-)

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Czw Cze 25, 2009 22:59   

ostatnio z narzeczonym byliśmy na połączonym panieńskim i kawalerskim. ubaw był ogromny, były również konkursy i prezenty. ha co do striptizu - to jeden konkurs był zapowiedziany ze specjalnymi nagrodami - sexi bielizna dla nich z płytką z nastrojową muzyką właśnie do striptizu ale na osobności rzecz jasna jak goście poszli. oojjjjj działo się na pewno :P

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Cze 26, 2009 21:47   

Ja również jestem przeciwna wszelakim striptizom a szczególnie na wieczorze kawalerskim! :)
Mimo zaufania do narzeczonego,głowę miałabym nabitą co tam się dzieje u chłopaków...więc mój wieczór panieński nie był by taki jaki powinien by być :)
I nie tylko ja bym była myślami na wieczorze kawalerskim,bo i zapewne moje koleżanki,gdyż ich drugie połówki bawiły by się z moim przyszłym mężem :)
To co to za wieczór panieński... :)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 09:47   

ja też jestem gategorycznie przeciwna takim striptizom na wieczorze kawalerskim bo nawet jeśli narzewczony jest lojalny wobec partnerki to te siksy się tak kleją i obmacują facetów że nawet nie chce myśleć co bym zrobiła na taki widok. Niestety kolega mojego narzeczonego jest typem niezależnym i niekonwencjonalnym i zapowidział że załatwi mu takie atrakcje że nie zapomni do końca swoich dni aż się boje pomyśleć. I jak ma mam teraz im to wybić z głowy??

Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 17:24   

_karolcia_ napisał/a:
i zapowidział że załatwi mu takie atrakcje że nie zapomni do końca swoich dni aż się boje pomyśleć. I jak ma mam teraz im to wybić z głowy??

Mi też takie coś zapowiadali. Chyba się zgrywali, ale dla pewności powiedziałem, że wyjdę z takiego wieczoru jak załatwią striptiz. Wystarczyło, żeby im to wybić z głowy :)

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 17:43   

My robimy połączony wieczór panieński z kawalerskim Uznaliśmy że tak będzie najlepiej Żeby później nie było żadnych nie domówień My jeśli robilibyśmy osobno to nie myślelibyśmy o striptizie ale nigdy nie wiadomo, co nam zaplanują koledzy czy koleżanki :> I dlatego też wolimy zrobić razem

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 21:34   

też chciałabym połączyć te wieczory razem ale mój narzeczony się upiera że to jest jego wieczór a panienski jest mój no i koledzy kategorycznie sie nie zgadzaja na połąćzone wieczory :/

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu