Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Wieczór panieński w Boże Ciało / Ślub Cywilny
Autor Wiadomość
Kessi77 
Rozkręcam się

Data ślubu: 24.06.2011
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 20:37   Wieczór panieński w Boże Ciało / Ślub Cywilny

Witam :)

moja Świadkowa SAMA wszystko organizuje i SAMA chce za to płacić, bo podobno tak "wypada"??? Ja chciałabym Jej chociaż część oddać, bo wiem ile Ją to kosztuje, ale Ona nie chce o tym słyszeć,,, Jak powinno byc, aby było w porządku?

I mamy jeszcze jeden problem,,, Ślub jest 25.06.2011r., a panieńskiego nie chcemy robić 24,06 żeby na Ślubie źle nie wyglądać ;) wolałybyśmy 23.06. we czwartek, ale to Boże Ciało... Ślub Cywilny bierzemy z TŻ, czy wypada zrobić panieński w BC? Procesje są do południa, bijemy się z myślami. Większość dziewczyn woli we czwartek, w sumie tylko jedna(bardzo wierząca) nie chce o tym słyszeć,,,, Doradźcie proszę!

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 21:54   

a co ma Boże Ciało do imprezy? bo ja nie rozumiem za bardzo... przecież to nie post że nie można hucznych imprez robić (chociaż to też nie przeszkadza - sama byłam na takim...)

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 22:02   

mam takie samo zdanie jak i.t.d., jak dla mnie to nic zlego w tym nie widze :)

Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 22:22   

A nie prościej zrobić panieński w sobotę, tylko tydzień przed ślubem? Chyba odchodzi się od tego żeby robić takie imprezy tuż przed ślubem, nawet z tego powodu, żeby odpocząć, a i nie "marnować" czasu przed ostatecznymi przygotowaniami.

Kessi77 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Cze 05, 2011 22:46   

Majka napisał/a:
A nie prościej zrobić panieński w sobotę, tylko tydzień przed ślubem? Chyba odchodzi się od tego żeby robić takie imprezy tuż przed ślubem, nawet z tego powodu, żeby odpocząć, a i nie "marnować" czasu przed ostatecznymi przygotowaniami.

Moja Świadkowa jest z mojego rodzinnego miasta, oddalonego od miasta ślubu 712km i nie da rady przyjechać wcześniej, dlatego zostaje Nam czwartek lub piątek...Tuż przed Ślubem
i.t.d. napisał/a:
a co ma Boże Ciało do imprezy? bo ja nie rozumiem za bardzo... przecież to nie post że nie można hucznych imprez robić (chociaż to też nie przeszkadza - sama byłam na takim...)

wg mnie też BC to nie czas postu, ale jedna dziewczyna inaczej myśli,,, a to żona mojego Brata Ciotecznego,,, najwyżej nie przyjdzie, bo najważniejsza jestem w ten wieczór JA, prawda? ;)
.

WIATRACZEK 
Lubię tu być

Data ślubu: 23 lipiec 2011
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 10:10   

Kessi77 wszystkim niestety nie dogodzisz. to ma być Twój wieczór, Twój Ślub i to Ty masz błyszczeć. jeśli tak zadecydowałyście ze Starszą, to wydaje mi się, że powinniście się tego trzymać.

paulinkaa00 
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 sierpień 2011
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 12:03   

ja też myślę, że Boże Ciało nie przeszkadza w tym, żeby zrobić panieński:) jedno z drugim niewiele ma wspólnego;) przecież można iść na procesję do kościoła a wieczorem na imprezę, co to przeszkadza:) Pamiętaj, że to Twoj ostatni wieczór jako panna więc nie powinnaś się niczym martwić tylko bawić na całego a jak komus przeszkadza termin to niech nie przychodzi i nie psuje zabawy:) takie moje zadanie.

Kessi77 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Cze 07, 2011 20:24   

dzięki za odpowiedzi :)
Już ze Starszą zdecydowałyśmy, że WP będzie w BC.!
Nie mamy zamiaru być niewyraźne w Moim Ważnym Dniu! :)
Trudno ;) najwyżej będzie Nas -1 ale i tak to będzie SUPER wieczór :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Cze 07, 2011 21:51   

no i bardzo dobrze :)

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Cze 11, 2011 06:56   

Ja nie widzę nic złego w wieczorze panieńskim w Boże Ciało. W Warszawie dużo osób bierze ślub w Boże Ciało i nikt nie jest zgorszony. Jedynie koleżanka mi kiedyś mówiła, że nie powinno się brać slubu w BC bo coś tam ale kto by się tym przejmował ;) .

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu