Zamknięty przez: Majka Nie Lut 12, 2012 21:32 |
|
| Autor |
Wiadomość |
kasieq2
Rozkręcam się

Data ślubu: 16-07-2011
Wiek: 24 Dołączyła: 20 Mar 2010 Posty: 19 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 18:35 Sunia ślubna z salonu Camen w Warszawie
|
|
|
|
Witam Przyszłe Panny Młode!
Mam do sprzedania swoją Suknię Ślubną "Damigella" w kolorze ECRU, model z 2011roku.
Zakupiona w salonie Carmen na ul.Jana Pawła w Warszawie.
Co do rozmiarów:
pasuje na osoby z rozmiarem 36/38 nawet do 40 (wiązana na plecach ze sporą zakładką pod wiązaniem)
szyta na wysokość 169-170cm + obcas 9cm (bez problemu można ją skrócić do dowolnej wysokości)
Styl : Literka "A" / delikatna princessa.
Sukienka:
- Jednoczęściowa, lekka i wygodna w chodzeniu/tańczeniu,nie odczuwa się sukienki na sobie
- Dół tiulowy z wszytą halką (wielkośc koła można zmieniać, obecnie jest średnie)
- Całość pokryta cieniutką warstwą połyskującego tiulu - przepiękny efekt na żywo
- Możliwość wszelakiego dopasowania do sylwetki oraz w obcięcia i dopasowania długości.
- Kokarda, którą można odczepić bądź przenieść w dowolne miejsce np z tyłu sukienki.
- Prostota i elegancja która zawsze dobrze się prezentuje!
Żal mi ją sprzedawać, ale komuś może się jeszcze przydać
Goście byli zachwyceni NIETYPOWOŚCIĄ SUKNI
Nie ma jej zdjęć w sieci więc jest NIEPOWTARZALNA
Cena ok 1300zł -do negocjacji.
GRATIS dorzucam welon dł 2,5m w kolorze ivory - doskonale komponuje się z suknią
Dziewczyny zachęcam do przymiarek! -to nic nie kosztuje:) bo nic nie ukaże prawdziwego uroku sukni.
Oglądanie i przymierzanie możliwe po wcześniejszym kontakcie w Warszawie lub Radomiu.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania
Kasia tel. 510 463 349 lub mail kasia18010@op.pl |
|
|
|
 |
kasieq2
Rozkręcam się

Data ślubu: 16-07-2011
Wiek: 24 Dołączyła: 20 Mar 2010 Posty: 19 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 18:05
|
|
|
|
| Nieaktualne :) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|