|
|
| Autor |
Wiadomość |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 21:09 Sylwester 2009
|
|
|
|
Jak wiadomo nie samym weselem człowiek żyje W temacie proponuję zamieszczać oferty na sylwestra.
Dom weselny Aksza: 6 dań gorących, szampan, DJ, bezpłatny parking i szatnia, ochrona. 299 zł para
Klub Alibi: "Muzyka taneczna lat 80' i 90'. DJ Raver. Gwarantujemy: 2 dania gorące, przystawki, sałatki, napoje zimne i gorące, Szampan na parę, fajerwerki, profesjonalna obsługa. Cena 120 pln od osoby, start 20" |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 10:05
|
|
|
|
Villa Cyganeria w Skaryszewie
cena w wersji najtańszej 350 zł za parę w najdrozszej 500 zł, można skorzystać z darmowego dojazdu autokarem. cena zależy od tego w jakiej sali sie chcemy bawic, bo w każdej jest inny zespół/dj.
szczegóły http://www.cyganeria.pl/imprezy.php |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 21:07
|
|
|
|
Co do Cyganerii, to cena nie zależy od tego w jakiej sali chcemy się bawić, tylko na jakiej sali będziemy siedzieć i spożywać posiłki (cena głównie zależy od tego), ponieważ w trakcie imprezy można bawić się na każdej sali tanecznej, przemieszczać się dowolnie bez ograniczeń. Byłam w Cyganerii na Sylwestrze 3 razy i mogę wszystkim polecić, jedyny zarzut co do ostatniego to taki, że organizator trochę przesadził z ilością osób i było ciasnawo ale ogólnie imprezka super |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|