Zamknięty przez: Mathie Wto Mar 31, 2009 16:27 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Asiucha
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 12:43 Pora roku
|
|
|
|
Drogie forumowiczki! Czy sądzicie, że jest jedna idealna pora roku, żeby się pobrać, np. lato?
// ciach // - Administrator
Czy są jeszcze inne kryteria które trzeba brać pod uwagę odnośnie pory roku?
Proszę podzielcie się Waszymi datami ślubu i dlaczego wyprawiacie wesele akurat wtedy? Czy brałyście pod uwagę porę roku?
Pozdrawiam gorąco! |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 17:33
|
|
|
|
Uważam że jest jedna idealna pora na ślub... każda para ma swoją jedną idealną pore, dla jednych to będzie lato a dla drugich zima.
Powiem szczerze że nasza data ślubu (2 październik) wcale nie jest datą przemyślaną przedyskutowaną z każdej strony jest spontanicznie wybrana. W sumie to w jeden wieczór wszytsko załatwiliśmy.. jechaliśmy na wstępne spotkanie do pani fotograf przejeżdżaliśmy koło sali weselnej więc wstąpiliśmy, fotografka podała nam swoje wolne terminy a że ta sala naprawde nam się spodobała to zgraliśmy terminy i już orkiestre też tego samego dnia zarezerwowaliśmy wychodząc od fotografki w drodze do samochodu. A teraz tylko czekamy aż trzeba będzie reszte załatwiać.
Tak więc moim zdaniem nie zawsze wszystko dobre co przemyślane i przedyskutowane. A o pogode się nie martwie wiem że wszystkie byśmy chciały żeby w tym dniu była piękna i słoneczna pogoda, ale przeciesz jak będzie padać to nie znaczy że od razu mam ślub odwoływać albo załamywać ręce, niekiedy w wakacyjne miesiące jest gorsza pogoda niż na wiosne czy na jesień.
Pozdrawiam |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 21:35
|
|
|
|
Według mnie każda pora roku jest idealna na ślub, każda jest na swój sposób piękna, urokliwa. Wiosna wszystko rozkwita, zieleni się, budzi do życia. Lato pełne kolorów, słońca , ciepła, życia. Jesień - piękna polska złota jesień. Zima urok białego otulającego puchu przy delikatnym mrozku.
Czego więcej chcieć? Każda pora jest piękna, idealna.
My akurat zdecydowaliśmy się na 28 sierpnia 2010 r z tego względu, iż akurat tydzień przed i dwa dni po, nasi rodzice będą obchodzić swoje rocznice ślubu moi 29 - lecie, a narzeczonego rodzice 35 - lecie.
PS. a poza tym w sierpniu poznaliśmy się, pozdrawiam :* |
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|