|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 16:02
|
|
|
|
Malwis ja nie powiedzialam ze tam jest zawsze, tylko jak bylam rok w temu w styczniu to byl niewieli wybor ja wiele rzeczy ze zlota kupowałam za kościolem garnizonowym, w malutki m sklepie jubilerskim ale masz racje, kazdy niech ma swoje zdanie. ja bedac tam odbioslam takie wrazenie, wy macie prawio miec inne |
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 18:19
|
|
|
|
| Czasem jest tak, że jak mają duży ruch, to dużo rzeczy jest wykupionych i trzeba poczekac na dostawę, jak byłaś w styczniu, to może tak było po świętach, ale ogólnie mają dużo różnych wzorów. |
|
|
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 19:11
|
|
|
|
Wyrzuciłem i przeniosłem do kosza najmniej dotyczące tematu posty. Część zostawiłem, żeby temat i wypowiedzi w nim były zrozumiałe dla innych użytkowników. I proszę o mniej brutalne komentarze wobec drugiej osoby
Przypominam, że forum jest po to, aby ludzie mogli wymieniać się opiniami i żeby jak najwięcej osób skorzystało z informacji umieszczanych na tej stronie. Zapraszam więc do zdrowej dyskusji |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 11:07
|
|
|
|
| Ja też mam pierścionek z Apratu i byłam go wybierać razem z narzeczonym (nie widze w tym nic złego) wybór jest nawet spory ale obsługa fatalna nie zdążyliśmy nawet powiedzieć że na ten pierścionek się decydujemy a facet już nabijał na kase. Ja rozumiem że mogą mieć dość niezdecydowanych klientów ale taki zawód sobie wybrali i powinni do każdego podchodzić indywidualnie.... tak przynajmniej w/g mnie powinno być. |
|
|
|
 |
bajeczna
Rozkręcam się

Data ślubu: 6.06.2009
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 12:26
|
|
|
|
Jak dla mnie maja tam duzy wybor obraczek, fajne jest to, ze katalog mozna sobie zabrac do domu, obejrzec na spokojnie, wrocic kilka razy do wybranych modeli i upewnic sie, ze sie podobaja Co do obslugi to w salonie w M1 bylismy mierzyc (kupilismy w koncu w Warszawie) i pan byl bardzo mily, doradzal, fakt jest faktem ze jak poszlismy to wiedzielismy ktore modele nam sie podobaja, a nie przygladalismy sie kazdemu po kolei. |
|
|
|
 |
ONA
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 17:52
|
|
|
|
Więc tak, w Aparcie nie jestem może i częstym gościem ale:
1. obsługa raczej nie dzieli klientów klasy średniej od tych zamożniejszych np. ja z moim narzeczonym poszliśmy po pierścionek w podkoszulkach, dżinsach i klapkach - lato było:) wiec nie wyglądaliśmy na biznesparę a Pani obsłużyła nas naprawdę miło nawet zażartować nam się udało:)
2. wybór jest naprawdę duży, nie chodzi tylko o brylanty(przeważnie pierścionki takiej klasy mają klasyczne wzory wiec nie należy oczekiwać wystających listków, serduszek czy innych urozmaiceń:)
3. oświetlenie, złoto, lustra w tym naprawdę można doszukiwać się tylko uroku a kamery no cóż jak nawet w ciucholandach czy spożywczych są to tam ma nie być....wybaczcie:)
Jak najbardziej polecam APART |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 19:28
|
|
|
|
ONA, widocznie ja musiałam trafić na wyjątek bo Nas Pan obsługiwał fatalnie był niemiły a nie byliśmy zbytnio wybredni bo poszliśmy do sklepu z już wcześniej upatrzonymi wzorami pierścionków, wzdychał i często odchodził gdzieś sobie a my musieliśmy na niego czekać ( a ruch w sklepie był baaardzo mały) a co do klasyfikacji ludzi na bogatych i mniej bogatych to na naszą probę o pokazanie pierścionka odpowiedział "ten jest drogi" no cuż wiem że nie wszyscy pracownicy sklepu tacy są niestety My mieliśmy niefarta |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 13:37
|
|
|
|
No cóż Apart ma swoje wady i zalety... Rok temu jak wybieraliśmy z narzeczonym pierścionek nie spotkalismy się z chamstwem ze strony obsługi - wręcz przeciwnie - doradzali, pokazywali różnorakie modele Ale jak Szwagier kupił tam pierścionek (srebrny, za jakies 90 zł) i okazało się że kamyczki drażnią palec, to do dnia dzisiejszego nie dostał naprawionego pierścionka i co więcej po kilkunastu telefonac, chodzeniu do M1 Pani z obsługi powiedziała, że to nie jest jej sprawa kiedy bedzie pierścionek i to do tego za takie śmieszne pieniadze, ona ma tez innych klientów...
Tak więc niech sie cieszą Ci co maja miłe wspomnienia z Apartu |
|
|
|
 |
adriang
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 19.06.2010
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 18:51
|
|
|
|
| też stwiedzilem po wizycie w aparcie że napewno w tym sklepi bym nie kupil obrączek cena zawyżona obsluga do kitu więc zdecydowaliśmy się na Dohojdę |
|
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 17:45
|
|
|
|
A my właśnie zamowilismy obrączki w aparcie - hmm, no cena nie jest najniższa, ale sugerowalismy się przede wszystkim wzorem i co wazniejsze marką - uważamy że obrączki są na całe życie i nie chcieliśmy ryzykować zakupy u prywatnego jubilera, który może rozwiązać swoją działalność. Zresztą całą biżuterię mam z apartu i osobiście nie żałuję....
A dodam że róznica w cenie w aparcie i u prywatnego złotnika nie była znacząca... |
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 14:17
|
|
|
|
| Jak dla mnie przepłacanie za obrączki tylko po to żeby sie pochwalić że są z apartu to głupota. można iść do jubilera zwykłego (ja byłam u jednego na żeromskiego w jakiejś bramie) i mówi że zrobi każdy model jaki mi sie podoba. czyli moge wydrukować konkretne obrączki z oferty apartu a on mi za duuuuzo mniejsze pieniądze zrobi identyczne. a jak się przyniesie własne złoto do przetopienia to juz w ogóle wychodzą za pół darmo |
|
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 15:11
|
|
|
|
| i.t.d czy Ty sugerujesz, że z Mężem kupiliśmy obrączki tylko dlatego w Aparcie, żeby się chwalić że są z takiego salonu????? |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|