Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Apart
Autor Wiadomość
i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 16:54   

ja nic nie sugeruje nie bądź taka przewrażliwiona. Po prostu uważam że tam jest za drogo i tyle. Można mieć to samo za mniejsze pieniądze i tyle.

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Lut 22, 2010 22:08   

Troche kultury...

Niektórych nie jest stać wydać 2 tysiące tylko po to żeby się pochwalić i według mnie takie gadanie że ludzie chwalą się marką czegoś jest zniżaniem ich do poziomy bezmózgów, a sorry całą biżuterię, każdy jubilerski prezent mam z apartu i jestem bardzo zadowolona. I mam przynajmniej pewność że mają certyfikat...Z obrączek również.

PS. Swoje złoto to trzeba na początku mieć żeby je przetopić a nie każdy nim dysponuje....

PS. Co do ceny obrączek w aparcie a w sklepie jubilerskim tzw. "w bramie", apart - 1860, sklep"w bramie" 1530. Dla mnie nie jest to znacząca różnica.

Owszem mozna kupić taniej ale ja nie ryzykuję, po prostu.

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 08:20   

W którym miejscu jestem niekulturalna? Nikogo nie obrażam.
Mój model kosztował 800 zł. obrączki ważą 9 gram, dwa rodzaje złota. Trochę złota było mojego. Mam wybitą próbę - nikt mnie nie oszukuje na niczym. Jeżeli komuś się podoba Apart i go stać by tam kupować to niech kupuje. dla mnie 2000 zł. za obrączki to za dużo, mnie nie stać. Pomijam tu kwestie diamentów na które oczywiście trzeba mieć certyfikat jeśli chce sie mieć pewność co sie nosi na palcu.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 08:40   

W aparcie mozna kupic obraczki i za tysiac i mniej,wiec nie wiem o co biega.
My bedziemy miec obraczki od Kruka-i chyba poprosze zeby mi wygrawerowali na zew.stronie: W.Kruk-dla lepszego szpanu.
Jak pisalam wczesniej mam wiele rzeczy z apartu i sa dlugotrwale, pierscionki szybko nie scieraja.Obraczka jest zdecydowanie rodzajem bizuterii,w ktory trzeba zainwestowac bo ma sie ja na cale zycie. Mam znajomych ktorzy przyoszczedzili 100 zl na obraczkach nie z apartu i niestety po pol roku ich obraczki wygladaly jakby byly noszone kilkanascie lat.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 08:46   

ale mozna smialo powiedziec : 'jak sie dba tak sie ma' :) ja pierscionka nie mam z apartu nosze go ponad 2 lata , praktycznie codzien i wyglada jak nowy :)
co do apartu, ja tam nie kupilabym, aczkolwiek kazdy kupuje tam, gdzie mu sie podoba :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 11:33   

Popieram agusie bo sama wychodze z tego założenia;) I Renatkę bo o coś drogiego sercu trzeba dbać i nie ma znaczenia czy jest za 2000 tys czy za 200 zł;)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 12:58   

oczywiscie Anetko :) Pierscionek zareczynowy- nawet jak ukochany bylby ubogi i kupil by mi plastikowy czy zwykly metalowy, byl by dla mnie niesamowita wartościa i chuchałabym na niego jak na najdroższy diament!! ;-)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 21:48   

W Aparcie może i jest drożej, ale ja lubię ten sklep i zawsze wchodzę tam chociażby po to, żeby sobie trochę popatrzec. Mam biżuterię z Apartu i jestem z niej bardzo zadowolona, niektóre rzeczy noszę już od kilku lat i nadal są ładne, wystarczy je czasem odświeżyc.
Na obrączki jednak zdecydowaliśmy się gdzie indziej, bo akurat wzór bardzo nam się spodobał.

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 22:09   

ja na aparcie się ciut zawiodłam.
Otóż dostałam jakiś czas temu od Narzeczonego piękny łańcuszek z serduszkiem no cudo po prostu, niestety po jakimś czasie (4 do 6 miesięcy) serduszko całkowicie się porysowało niestety...
drugim przykładem był pierścionek (nie zaręczynowy)również piękny ale ma wady produkcyjne.Ktoś inny tego nie widzi ale ja tak. jest źle wytłoczony z jednej strony i krzywo obsadzone cyrkonie. niby nic ale po sklepie z taką marką spodziewałabym się że go nie dopuszczą do sprzedaży. Z drugiej strony ktoś może powiedzieć że Narzeczony powinien się dobrze przyjrzeć kupując ale ja sama nosząc go zauważyłam te wady później...no cóż może po prostu miałam pecha...niestety te doświadczenia spowodowały że ja się nie zdecyduję na zakup tam tak ważnych dla mnie obrączek.Aczkolwiek popieram że niektóre rzeczy mają przepięknę.

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 08:12   

to może masz miejsce gdzie warto kupić obraczki, bo ja jestem przekonany do apratu, ponieważ mam pewnośc ze nie oszukają na próbie.

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Mar 02, 2010 08:57   

Złota na terenie Polski są odpowiednio oznaczane przez urzędy probiernicze (określają próbę złota) tak więc próby złota nie określa nikt z apartu ani "zwykły" jubiler.

a ja wiem, że bardziej zaufam jubilerowi który ma swój zakład na rynku już kilka czy kilkanaście lat nawet takie małe zakłady, niż apartowi. apart to nie jest sklep ekskluzywny tylko własnie masowy. kiedyś reklamowała moja mama dość drogi wisior a pani ekspedientka sugerowała, że lepiej isć do jubilerów na żeromskiego naprawić, bo będzie szybciej i że reklamować się nie opłaca bo nie wiadomo czy uwzględnią reklamacje.
każdy wybiera tam gdzie chce, ale ja mam biżuterię i z apartu i z innych miejsc, nie jest w niczym z apartu lepsza, wiec po co przepłacać?

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 11:07   

byłem oprócz apartu u jubilera w lecrercu ale tam były o 300 złoty droższe. Wybiorę się na rynek bo z tego co pamiętam to tam dówch Panów ma naprzeciw siebie zakłady

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu