|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ana_87
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 19:35 L. Gratkiewicz
|
|
|
|
U tego jubilera narzeczony kupił mój pierścionek zaręczynowy. Mniej więcej po 3 tygodniach noszenia wypadło z niego oczko .Jakież było zdziwienie kiedy poszłam żeby wprawili bo to się do tej pory nie zdarzyło. Co ja robiłam że tak się stało ?? że chyba coś dźwigałam. A ja nic ciężkiego nie nosiłam, ręka w górze . Ten Pan wprawił ale przy okazji nieco zdeformował pierścionek Z jednej strony złota oprawka jest zdecydowanie bardziej przygięta a i jeszcze przy okazji szanowny jubiler wykrzyczał, że jak drugi raz zepsuje pierścionek to mam już do nich nie przychodzić. Ale na tym historia się nie skończyła bo po 2 tyg. od naprawy oczko znowu wypadło . Tym razem już tam nie poszłam. U innego jubilera dowiedziałam się że ten model pierścionka jest wadliwy, bo ma niepełną oprawę kamienia Mają ładne pierścionki i spory wybór ale jak coś jest nie tak to horror. Szkoda tylko że to na mnie padło |
|
|
|
 |
alice6
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
|
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 00:56
|
|
|
|
hehe. no racja. obsługa tego Pana pozostawia wiele do życzenia. Mam wrażenie, że większość Jego wyrobów jest wadliwa, jak się przyjrzeć tym pierścionkom to każdy jest jakiś wykrzywiony. ja mam również niemiłe doświadczenia w związku z tym Jubilerem. choć jak narazie mój pierścionek zaręczynowy jeszcze się trzyma |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|