Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
L. Gratkiewicz
Autor Wiadomość
Ana_87 
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 19:35   L. Gratkiewicz

U tego jubilera narzeczony kupił mój pierścionek zaręczynowy. Mniej więcej po 3 tygodniach noszenia wypadło z niego oczko :( .Jakież było zdziwienie kiedy poszłam żeby wprawili bo to się do tej pory nie zdarzyło. Co ja robiłam że tak się stało ?? że chyba coś dźwigałam. A ja nic ciężkiego nie nosiłam, ręka w górze ;) . Ten Pan wprawił ale przy okazji nieco zdeformował pierścionek :evil: Z jednej strony złota oprawka jest zdecydowanie bardziej przygięta a i jeszcze przy okazji szanowny jubiler wykrzyczał, że jak drugi raz zepsuje pierścionek to mam już do nich nie przychodzić. Ale na tym historia się nie skończyła bo po 2 tyg. od naprawy oczko znowu wypadło :evil: . Tym razem już tam nie poszłam. U innego jubilera dowiedziałam się że ten model pierścionka jest wadliwy, bo ma niepełną oprawę kamienia :!: Mają ładne pierścionki i spory wybór ale jak coś jest nie tak to horror. Szkoda tylko że to na mnie padło :(

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 00:56   

hehe. no racja. obsługa tego Pana pozostawia wiele do życzenia. Mam wrażenie, że większość Jego wyrobów jest wadliwa, jak się przyjrzeć tym pierścionkom to każdy jest jakiś wykrzywiony. ja mam również niemiłe doświadczenia w związku z tym Jubilerem. choć jak narazie mój pierścionek zaręczynowy jeszcze się trzyma :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu