Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Centrum fotodepilacji i fotoodmładzania EXPELOS
Autor Wiadomość
gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 12:57   Centrum fotodepilacji i fotoodmładzania EXPELOS

Właśnie w tym salonie miałam robiony mój makijaż ślubny. Poszłam na żywioł bo nigdy wcześniej tam nie byłam. We wtorek przed weselem udało mi się zapisać na wcześniejszą godzinę niż byłam zapisana u innej kosmetyczki. Jak dla mnie rewelacyjna obsługa. Panie uśmiechnięte i bardzo miłe. Właścicielka jest cudowną osobą super dba o swoje klientki, podpowiada kosmetyczce która akurat wykonuje makijaż "co dwie głowy to nie jedna" :) . Wyszłam bardzo zadowolona. Przed makijażem zdecydowałam się jeszcze na piling ponieważ bardzo łuszczyła mi się skóra na buzi. Makijaż wykonany profesjonalnie, super trwałymi kosmetykami. Trzymał się do rana. Wykonywałam delikatne poprawki ale głównie chodziło o makijaż ust.
Dwa tygodnie temu też się tam malowałam na wesele znajomych . Malowała mnie inna kosmetyczka ale też byłam zadowolona tak więc polecam w 100%

patrycjan 
Zadomawiam się

Data ślubu: 12-05-2012
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 13:32   

Rówież byłam bardzo zadowolona z usług tego salonu. Malowała mnie P.Agnieszka i naprawdę makijaż wyszedł super. Ja akurat malowałam się na sierpniowe wesele znajomych gdzie temperatura dochodziła do 32 stopni C i makijaż przetrwał nie tylko podróż busem bez klimatyzacji, ale także całe wesele. Dopasowanie kolorystyczne było niesamowite. Robiłam tu również depilację i mikrobermabrazję i tez polecam. To tyle:)

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 15:57   

a jak cenowo to wygląda jeśli chodzi o makijaże ??

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 16:27   

ja płaciłam 65 zł za makijaż tylko że bez kępek rzęs bo nie chciałam

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu