|
|
| Autor |
Wiadomość |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 12:57 Centrum fotodepilacji i fotoodmładzania EXPELOS
|
|
|
|
Właśnie w tym salonie miałam robiony mój makijaż ślubny. Poszłam na żywioł bo nigdy wcześniej tam nie byłam. We wtorek przed weselem udało mi się zapisać na wcześniejszą godzinę niż byłam zapisana u innej kosmetyczki. Jak dla mnie rewelacyjna obsługa. Panie uśmiechnięte i bardzo miłe. Właścicielka jest cudowną osobą super dba o swoje klientki, podpowiada kosmetyczce która akurat wykonuje makijaż "co dwie głowy to nie jedna" . Wyszłam bardzo zadowolona. Przed makijażem zdecydowałam się jeszcze na piling ponieważ bardzo łuszczyła mi się skóra na buzi. Makijaż wykonany profesjonalnie, super trwałymi kosmetykami. Trzymał się do rana. Wykonywałam delikatne poprawki ale głównie chodziło o makijaż ust.
Dwa tygodnie temu też się tam malowałam na wesele znajomych . Malowała mnie inna kosmetyczka ale też byłam zadowolona tak więc polecam w 100% |
|
|
|
 |
patrycjan
Zadomawiam się

Data ślubu: 12-05-2012
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 13:32
|
|
|
|
| Rówież byłam bardzo zadowolona z usług tego salonu. Malowała mnie P.Agnieszka i naprawdę makijaż wyszedł super. Ja akurat malowałam się na sierpniowe wesele znajomych gdzie temperatura dochodziła do 32 stopni C i makijaż przetrwał nie tylko podróż busem bez klimatyzacji, ale także całe wesele. Dopasowanie kolorystyczne było niesamowite. Robiłam tu również depilację i mikrobermabrazję i tez polecam. To tyle:) |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 15:57
|
|
|
|
| a jak cenowo to wygląda jeśli chodzi o makijaże ?? |
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 16:27
|
|
|
|
| ja płaciłam 65 zł za makijaż tylko że bez kępek rzęs bo nie chciałam |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|