|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 09:41 [Fryz] "Awangarda"
|
|
|
|
"Awangarda" Studio Fryzur Marta Drawczyk
Adres: ul. Gagarina 9, Radom
Dane kontaktowe: (0-48) 366-21-74 |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
Salamonczyk
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 15:13
|
|
|
|
Koszmar, niemiła, wyniosła obsługa. Kompletny brak wiedzy, umiejętności i profesjonalizmu.
K |
|
|
|
 |
alice6
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 23:52
|
|
|
|
| Salamonczyk napisał/a: | Koszmar, niemiła, wyniosła obsługa. Kompletny brak wiedzy, umiejętności i profesjonalizmu.
K |
hehe. doskonałe podsumowanie. nic dodać nic ująć. moge tylko napisać, że kilka lat temu gdy salon mieścił się w budynku przychodni Medicon i pracowały tam takie fryzjerki jak Dorotka czy Sylwia to możnabyło o czymś pozytywnym powiedzieć, bo naprawdę dziewczyny się starały. na tą chwilę NIE POLECAM. kasa kasa kasa, tylko to się liczy. takie powinno być hasło przewodnie tego salonu, a gdzie potrzeby klienta i profesjonalne podejście? czesałyśmy się tam na ślub mojej siostry i ani ona nie wyglądała zadowalająco chociażby a mnie rozwaliła się fryzura po 1 godzinie. tylko miałam farta, że akurat fryzjerka się znalazła na tym weselu i zrobiła poprawki, bo inaczej załamka..... |
|
|
|
 |
gottrina
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 21:48
|
|
|
|
| Ostatnio koleżanka mi mówiła że czesała się tam jako starsza z panna młodą. Po wyjściu z salonu placz bo tak okropnie byly fryzury zrobione. |
|
|
|
 |
karola64
Rozkręcam się

Data ślubu: 20.08.2013
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 15:36
|
|
|
|
Bardzo długo korzystałam z usług tego salonu (chociaż nie miałam blisko ). Po ostatniej fryzyrze na sylwestra zrezygnowałam, mimo że czesałam się tam dokładnie od mojej studniówki- parę dobrych lat. POWÓD? Cały czas taka sama fryzura! Za każdym razem, żadnych nowości, świeżości, wszelkie nowości musiałam wymyślać sama, przychodząc do fryzjera z zdjęciem, mimo tego pani fryzjerka, tak dyskretnie mnie od tego odwodziła, że efekt zawsze był ten sam. Ponadto uważam że mają oni bardzo wygurowane ceny, co jednocześnie nie idzie w parze z jakością |
|
|
|
 |
Ania i Robert
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 11:12
|
|
|
|
Ja też nie mam dobrych wspomnień z tym fryzjerem...nieprzyjemna obsługa, zero kreatywności i pomysłu...absolutnie nie polecam |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|