Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Fryz] [Kosm] "Afrodyta"
Autor Wiadomość
Ania 
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 19:38   

Makijaż polecam u pani Magdy, super. Profesjonalny, trwały, wytrzymał całe wesele bez poprawek. Byłam bardzo zadowolona. w ogóle polecam panią Magdę nie tylko jeśli chodzi o makijaż ale tez np oczyszczanie buzi itp.
Na próbnej byłam tez w Afrodycie, ale jakoś tak może dlatego, ze sama nie wiedziałam co chcę, to wyszło troszkę jak fryzura komunijna...( za próbną płaciłam 50zł).
No i jakoś tak potem wyszło, ze miałam jakieś wesele i czesałam się na nie u osiedlowej fryzjerki...i spodobało mi się o wiele bardziej, no i blisko domu i za całe 30 zł:D.
wiec w Afrodycie robiłam tylko makijaż i jeśli chodzi o makijaż to polecam!
a i do fryzjera się trzeba dużo wcześniej zapisywać...ja jak byłam rok wcześniej tak przypadkiem to już na tą godzinę co chciałam było zajęte...szok:).

Mariolka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:07   

ceny kształtują się za makijaż 80zł, a za fryzurkę maksymalnie 100zł. Z czystym sumieniem polecam Kasię mnie będzie czesać na moje wesele a na próbny makijaż mam mieć tydzień wcześniej na panieński i fryzurkę też. Dzięki za podpowiedz malaczarna :D

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 17:46   

A ja bardzo polecam makijaż u Pani Doroty, maluje świetnie...

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 19:10   

a czy istnieje mozliwosc przyniesienia wlasnych kosmetykow a dokladnie podkladu i pudru wykanczajacego? bo niestety mam wrazliwa cere podatna na zmiane kosmetykow, czy istnieje w ogole taka mozliwosc?

Edyta 
Rozkręcam się

Data ślubu: czerwiec2010
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 15:21   

mnie do ślubu czesałam p. Magda i jetem bardzo zadowolona z efektu :) zrobiła mi loczki dokładnie takie jakie chciałam :)

Madha 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 13.08.2011
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 13:46   

Ja również zapisałam się do Afrodyty na ślubną fryzurkę i nad makijażem też właśnie myślę i chyba się zdecyduję to kogo polecacie najbar :P dziej:)??? :P :P

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 18:26   

Ja też zapisałam się do Afrodyty. Kilka osób mi polecało, moja kuzynka się tam czesała w zeszłym roku i bardzo mi się podobało. Zdziwiłam się trochę, bo wydawało mi się, że to jeszcze tyle czasu, a tu Pani mnie i moja mamę ledwo wcisnęła. Na szczęście moja świadkowa chce się czesać gdzie indziej, bo już dla niej by miejsca nie było. Niedługo się wybiorę na próbną fryzurę to napisze jak wyszło.

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Sro Cze 01, 2011 18:30   

Ja miałam makijaż i paznkocie robione z Afrodycie:) paznokcie robiłam w piątek przed weselem a w sobotę makijaż. Naprawdę długo się trzymał poprawiłam makijaż dopiero po ślubie jak musiałam wycałować wszystkich gości. Panie naprawdę fajnie się mną zajęły. Same poradziły mi co i jak robić. np. w ogóle nie myślałam o hennie brwi a zaproponowały mi delikatną dla podkreślenia oczu:) naprawdę dobra obsługa ja byłam zadowolona:) choć powiem że panie miałyu problem z makijażem bo to był listopd i akurat nie było słońca i miały nie lada zadanie;) ale wyszło super;)

agatka0061
Rozkręcam się

Data ślubu: 28.05.2011
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 14:34   

Ja czesałam się u Pani Kasi, a malowałam się u Pani Magdy wszystko wyszło super :P

agulietta 
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 14:49   

w Afrodycie czesała mnie p.Agnieszka. moim pomysłem na włosy ślubna od dawien dawna były włosy uczesane całkowicie do góry, ułożone na boku i na przód wypuszczone włosy ( oczywiście przedłużone) i nie ukrywam że z panią Agnieszką się udało! Włosy całą noc wytrzymały, wszystko się trzymało po mimo że na parkiecie było istne szaleństwo! Dodam że cała fryzura musiała wytrzymać przed weselem calutki dzień przygotowań bo niesetny umawiać się trzeba o wiele wiele wcześniej i mi się udało dostać na godz 6 rano a ślub był o 19 więc trochę przeszła przed. A pani Agnieszka jest tak przefajną osobą, że mój mąż przyjechał ze mną i przez 2 godz nawet chwili mu się nie nudziło :mrgreen:

andziasek 
Lubię tu być

Data ślubu: 29.10.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 12:41   

A ile wcześniej trzeba się tam zapisywać ??:)

agulietta 
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 14:03   

Andziasek ja zapisałam się w połowie maja i jak pisałam udało mi się aż na 6 rano a miałam do wyboru ewentualnie na 13... myślę że możesz już zacząć myśleć o zapisywaniu, bo lepiej wcześniej i samej wybrać sobie godzinę niż stać przed takim wyborem jak ja ;) a swoją drogą p.Agnieszka mówiła że zdarzyło jej się już czesać o 4 rano... MASAKRA! choć nie ukrywam że warto ;)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu