Przesunięty przez: Mathie Wto Sie 02, 2011 10:37 |
|
| Autor |
Wiadomość |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 18:18
|
|
|
|
Skoro planujecie na ten dzień wyjątkową bieliznę to czemu pończochy samonośne? Nie lepiej zainwestować w dobry pas i prawdziwe pończochy.Moim zdaniem jest to wygodniejsze i o wiele seksowniej wygląda. Tylko że te dobre pasy są dość drogie, ale same wiecie że to jedyny taki dzień w życiu i jedyna taka noc A no i niektóre pasy modelują sylwetkę. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 19:34
|
|
|
|
Narzeczona myslalam i tym, zastanawiam sie tylko czy bd mi wygodnie, nie nosilam nigdy tyle czasu pasa a tu jakby nie patrzec minimum 12 h sie to nosi ale ja o tym myslalam i juz nawet ogladalam ! |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 00:57
|
|
|
|
ja nie zamierzam zakladac pasa do ponczoch. To czy jest on seksowniejszy od ponczoch samonosnych to pojecie wzgledne i rzecz gustu.. Ja np wole koronkowe wykonczenie ponczoch samonosnych ladnie przylegajacych do uda niz zwykle wykonczenie ponczoch do pasa. i ich nienaturalne naciagniecie w miejscu przypięcia. Z resztą, przy sukni z przedluzonym stanem nie wydaje mi sie by pas był wygodny a przede wszystkim moglby sie odznaczac pod sukienką.
Co do bielizny - figi nosi sie na codzien wiec wiem ze nie bedzie to inwestycja stracona. Za to pas - biały - naloze moze jeszcze kilka razy albo wcale.. A w ogole to slyszalam ze dobrze jest pochodzic troche w pasie przed dniem slubu, tj niekoniecznie tym konkretnym ale podobnym fasonie - bo nie kazda kobieta czuje sie wygodnie i komfortowo i niektorym potrzeba czasu by do tego przywyknąc
To wszystko przemawia za ponczochami samonosnymi jesli o mnie chodzi |
|
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 09:40
|
|
|
|
Też nie jestem za pasem. Nie nosiłam nigdy, ale po sądząc po wyglądzie nie jest to zbyt wygodne (oczywiście mogę się mylić). Pończochy samonośne towarzyszą mi w zasadzie na każdej większej imprezie (nie lubię rajstop), więc jestem do nich przyzwyczajona. Najbardziej odpowiadają mi te z Gatty, bo lubię matowe, a te bazarkowe albo mają dużo lycry przez co się świecą (i pogrubiają nogi), albo mają jakąś nie wymiarową koronkę... Odnośnie kremowych spróbuj może właśnie na którymś ze stoisk Gatty (są w Echo na pasażu i w Gamie) mają duży wzorników i kilka odcieni każdego koloru:)
Co do bielizny na pewno figi (chociaż nie preferuje, ale stringi jakoś mi nie pasują do sukienki...). Wybrać ma T |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 14:07
|
|
|
|
Przejrzalam sobie allegro i widze w gattcie piekny kremowy odcien wiec napewno takie kupie Tez wole jak sa bardziej matowe niz blyszczace i koronke maja super
M wczoraj zaproponowal ze kupi mi bielizne ale chce mu sprawic niespodzianke wiec wybiore sie kiedys z kolezanka na poszukiwanie jakichs fikuśnych fig Pewnie wpadniemy do Triumpha i poszperamy.. Chce zeby byly kremowe
A ze do sukni nie potrzebuje biustonowa to wymyslilam ze nie bede go dokupywac do kompletu..bo i tak rzadko nosze pełne komplety bielizny. Nic na sile a triumph kosztuje.. Za to sprawie sobie osobny "slubny" komplecik na noc poslubna Taki koronkowy gorsecik z pasem, ponczoszkami i figami. Tu nawet nie chodzi o seksownosc bo to rzecz gustu, ani o wygode bo dlugo tego na sobie miec nie bede, ale niech sie chlopak napracuje przy zdejmowaniu |
|
|
|
 |
katrina
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 21.08.2010
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 15:13
|
|
|
|
| hej dziewczyny:) widzę na forum, że dużo jest głosów za salonem Afrodyta i Nefretete.Poradźcie coś mi, bo szukam makijazysty i fryzjera. Czy w salonach (np. Afrodycie lub Nefretete) są dostepne portfolia z makijażami i fryzurami wykonanymi przez osoby pracujące w salonie?bo to z pewnością pomogłoby mi podjąć decyzję, bo odrazu stwierdziłabym czy mi sie podoba ich praca:):) |
|
|
|
 |
Mariolka
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 19:29
|
|
|
|
Ja osobiście mam zamówioną makijażystkę i fryzjerkę w Afrodycie. masz do wglądu zdjęcia ale panie również otwarte na Twoje propozycje. |
|
|
|
 |
asmina_s
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 20:04
|
|
|
|
| słyszałam że tam ładnie czeszą i malują ale ja mam już swoją kosmetyczkę sprawdzoną w salonie iguana polecam |
|
|
|
 |
asmina_s
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:53
|
|
|
|
| a słyszałyście o styliście fryzur Czarku podobno ma salon na kanałowej.Czesał moje 2 koleżanki ale to było 2 lata temu rewelacyjnie widziałam zdjęcia ale juz mam mentlik w głowie i nie wiem na co sie zdecydować. |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:56
|
|
|
|
Ja też miałam mętlik z wyborem salonu gdzie wykonam makijaż i fryzurę...
Ale jednak postawiłam na makijaż w Nefretete,a fryzurkę to będę sobie najpierw robić próbną w dwóch salonach fryzjerskich.Gdzie mnie lepiej uczeszą i będę czuła się dobrze we fryzurze to wtedy wybiorę salon |
|
 |
Mariolka
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 22:34
|
|
|
|
| a ja w szczególności polecam salon Afrodyta i Kasię rewelacja jak dziewczyna czesze;) |
|
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 13:01
|
|
|
|
a gdzie polecacie iść do kosmetyczki.? ja zwykle sama sie maluję więc nie mam sprawdzonej kosmetyczki. Pomozcie |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|