|
|
| Autor |
Wiadomość |
meg0906
Zadomawiam się

Data ślubu: 09.06.2012
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 13:31 Salon fryzjerski "Fema" Ewa Mnich
|
|
|
|
| Ktoś może był i ma opinie na temat tego salonu i fryzurek jakie tam wykonują panie? |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 16:21
|
|
|
|
| salon z którego usług korzystam od lat i nie zamierzam zmieniać, bardzo polecam, zawsze wychodze zadowolona i wielokrotnie polecałam ten salon rodzinie, znajomym i innym osobom.. |
|
 |
meg0906
Zadomawiam się

Data ślubu: 09.06.2012
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 11:35
|
|
|
|
| no właśnie słyszałam same dobre opinie o tym salonie, a jak kształtują się ceny fryzur ślubnych? |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 13:33
|
|
|
|
ja tez złego słowa nie słyszałam o nich, a sama je wychwalam jak tylko mogę wielokrotnie rodzina, przyjaciólki, kolezanki pytały kto mnie czesze, gdzie robię kolor, makijaż, kiedyw nawet jak malowałam się gdzie indziej i musiałam przejśc kawałek ulicą to zaczepiły mnie dwie panie z pytaniem gdzie ja się tak uczesałam - malować tez sie tam malowałam - super trwałość makijażu jak dla mojej cery, która ma tendencje do świecenia ja w zasadzie na dzień dzisiejszy wiem, że bede tam się czesać i malować na ślub..
wiem, że od kiedy tez się przeniesli z miłęj na 25 czerwca to nie jest tylko zakład fryzjersko kosmetyczny, ale to nazywa się teraz Spa Fema i rozszerzyli swój zaskres usług na wszelkie masaża, makijarze pernamentne itd.. z resztą ceny i zakres usług jest na ich stronie
http://cityspafema.pl/ |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|