|
|
| Autor |
Wiadomość |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1702 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 09:49
|
|
|
|
tak zgodze sie z ta opinią. tez bylam ostatnio tam na hennie, i widziałam jak panie biegały w kółko, ludzi mnóstwo. ktos sie kłócił ze teraz jego kolej itd...
moze i ma duza renomę ten salon, ale powinni jakos to inaczej planować... |
|
 |
Martula85
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 12:21
|
|
|
|
Ja się właśnie tam zapisałam, zobaczymy co będzie |
|
|
|
 |
m.o.n.i.k.a
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Sty 2011 Posty: 124 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 22:19
|
|
|
|
Byłam ostatnio uczesać się na wesele...i nie polecam hm chyba faktycznie jak pisały poprzedniczki ten salon to już "masowe podejście", z moich długich włosów pani czesała mi upięcie (chociaż nie wiem czy można "to" tak nazwać bo to raczej było dużo lakieru, troche tapiru i pare wsówek wpiętych żeby włosy się "jakoś" trzymały) 8 min, zapłaciłam 70 zł...wróciłam do domu i umyłam włosy. Od koleżanki (po fakcie) usłyszałam, że wszystko zależy kto Cię czesze...ze względu na to że pracownice mają % od każdej klientki idą na ilość, sama pani właścicielka "podobno" umie wyczarować cuda...niestety nie wiem bo nie miałam okazji sprawdzić ale juz ryzykowac nie będę. Za to makijaż mogę polecić w 100%, był śliczny i trzymał się świetnie |
|
|
|
 |
Justysb
Rozkręcam się

Wiek: 28 Dołączyła: 22 Paź 2011 Posty: 27 Skąd: wawa radom
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 18:58
|
|
|
|
| Kolezanka tam robila fryzurke i z tego co wiem byla zadowolona |
_________________ Justyss |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|