Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Sandra spa
Autor Wiadomość
agnes
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 10:07   Sandra spa

:D polecam ten salon malowalam sie na slub mojej siostry ,poszlam z mysla jasnego makijazu,ale kosmetyczka ktora mnie malowala dobrala mi makijaz do sukienki i dodatkow,pokazujac mi kolory bardzo bylam przeciwna bo kolor sukienki mialam malinowy,zas ona pokazywala mi kolor bardzo malinowy mowi ze po nalozeniu on taki ciemny nie bedzie,caly czas staralm sie zerkac na kolory ktore nakalda,Powiem szczerze ze strasznie jestem zadowolon z makijazu i dobrez ze kosmetyczka zproponowala mi takie kolory ,bo cala rodzinka pytala gdzie sie malowalam polecam ten salon!makijaz perfekcyjny i dlugo trwaly

plus tego salonu ze mozna kupic kosmetyki ,ktorymi cie maluje wizazystka

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 22:50   

nie wiem ile w tym poscie bylo reklamy..
ale ja tez polece ten salon :)

Malowano mnie tam w dniu slubu i bylam bardzo zadowolona zarowno dobrana kolorystyka jak i trwaloscia/jakoscia makijażu. Malowala mnie sama szefowa :mrgreen: wiec czułam sie baardzo bezpiecznie ;) Nie przyszlam w sumie z jakas konkretna propozycja kolorystyna, ale pani Agnieszka popatrzyla na moja cere, wlosy i cala oprawe twarzy i zaproponowala make up w odcieniach złota i zieleni. Twego dnia poszlam na przymiarke sukni i byl to strzal w dziesiatke - czulam sie naprawde genialnie mimo ze makijaz byl mocniejszy niz ten ktory nosze na codzien, nie bylo zadnego dyskomfortu.
No i ceny są doasc przystepne :) Za probe, na tygodniu, do godziny 14 chyba, placilam 40zł; za makijaz slubny 80zł.

agnes
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Sie 03, 2010 18:29   

to nie reklama roga lizi poprostu nie u kazdej kosmetyczki cie tak perfekcyjnie umaluja !
a ciebie szefowa malowala??? mnie taka mloda dziewczyna ,ale fach ma w reku zapiaslam sie do niej na kolejny makijaz polecam Pania Marlene bodajże tak ma na imie

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 19:23   

ja również zapisałam się tam na makijaż ślubny. Stwierdziłam że po co jeździć gdzieś po mieście jak mam niedaleko domu. idę całkiem w ciemno beż próbnego, bez opinii znajomych.... Fryzjer też z południa ale to już polecenia

andziasek 
Lubię tu być

Data ślubu: 29.10.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 09:17   

Ja tez jestem tutaj umowiona na makijaz slubny :)
Narazie chodze tutaj na maniciure hybrydowy i jestem bardzo zadowolona, w 100% mogę polecic :)

Editka85 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Sty 05, 2012 16:40   

jest ok, makijaż trzymał się całą noc. Polecam

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu