|
|
| Autor |
Wiadomość |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 10:22
|
|
|
|
| Mozecie napisac ile wczesniej sie zapisaliscie i ile mieliscie lekcji i jaki koszt?:)Duzo pozytywow maja, chyba sie tam rowniez i my wybierzemy. |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 12:26
|
|
|
|
też bym chciała skorzystać z ich usług napiszcie ile kosztuje u nich kurs tańca. Czy płatne jest za godziny czy za cały kurs i ile trwa??
Z góry dzieki |
|
 |
szaleni25
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 20:51
|
|
|
|
| _karolcia_ napisał/a: | też bym chciała skorzystać z ich usług napiszcie ile kosztuje u nich kurs tańca. Czy płatne jest za godziny czy za cały kurs i ile trwa??
Z góry dzieki ;) |
To proste dzwonisz pod nr505693535 umawiasz sie na spotkanie kiedy i o której ci pasuje a Olga napewno sie podpasuje pod was;D 40zlplatne za godzine ale jesli chcesz sie umowic na 2 godz to mowisz i placisz od razu po nauce tanca polecam bedziecie zadowoleni na maksa warto!!!!!!a ile trwa to zalezy od ciebie ile chcesz sie nauczyc polecam !!!
pO PROSTU ONI SIE DO TEGO NADAJA I NIE TYLKO TO ICH POWOLANIE MY NADAL UCZESZCZAMY DO NICH NA INDYWIDUALNE LEKCJE PO GODZINACH:) |
|
|
|
 |
szaleni25
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 20:53
|
|
|
|
[quote="agusia_najlepsz"]Mozecie napisac ile wczesniej sie zapisaliscie i ile mieliscie lekcji i jaki koszt?:)Duzo pozytywow maja, chyba sie tam rowniez i my wybierzemy.[/quo
My sie zapisalismy 3 miesiace wczesnie ne wielki koszt |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 19:10
|
|
|
|
Dzieki za informacje! |
|
 |
paczekmaster
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 08:23
|
|
|
|
Witam forumowiczów!
Bardzo polecamy z żoną nauke tańca u Olgi. Oprócz tańca weselnego nauczyła nas kilku innych wygłupów dzięki czemu prznajmniej ja poczułem się pewnie na parkiecie i zeszło mi z głowy troche stresu.
PZDR! |
|
|
|
 |
Viperka
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 08.08.2009
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 19:28
|
|
|
|
Udaliśmy się do Pani Olgi na dwa tygodnie przed ślubem. W związku z tym wybraliśmy pakiet intensywny co w zasadzie oznaczało codzienne lekcje. Pomimo stosunkowo małej ilości czasu dzięki Pani Oldze udało nam się poczuć na tyle pewnie na parkiecie, że bezboleśnie i bez zgrzytów przetańczyć pierwszy taniec -za jego wykonanie dostaliśmy naprawdę duże brawa Chodziliśmy na indywidualne lekcje i dzięki dużemu zaangażowaniu nauczycielki zaczęliśmy wierzyć we własne umiejętności co zaprocentowało podczas wesela. Ponadto musimy razem z mężem stwierdzić, że jest ona osoba o ponadprzeciętnym poczuciu humoru co w krytycznych sytuacjach pozwalało nam zapomnieć o bolących nogach i przydeptanych palcach Bardzo cieszymy się, że trafiliśmy do szkoły Pani Olgi i polecamy ją wszystkim przyszłym parom i nie tylko
Anka i Ernest |
|
|
|
 |
agamizera
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 29.08.2009
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 08:29 Taniec u Olgi
|
|
|
|
W ostatnim czasie chodziłam razem z małżonkiem na tańce do Olgi i jej partnera i muszę przyznać, że są rewelacyjni- cierpliwi i z poczuciem humoru. Nasz pierwszy taniec wypadł świetnie. Wcześniej mieliśmy doświadczenia z nauką tańca w grupach i stwierdzamy, że nie ma czego porównywać -zajęcia indywidualne są o niebo lepsze. Godziny spotkań elastyczne, dostosowane do nas i cena również rozsądna. Naprawdę polecamy |
|
|
|
 |
kasiaW83
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 13:26
|
|
|
|
| Gorąco polecam Olgę i Rafała!!! Świetni ludzie, nauczyli nas przepięknego walca angielskiego i wiedeńskiego, który na ślubie zrobił niesamowitą furorę... Zajęcia to kupa śmiechu w fajnym towarzystwie. Zaczęliśmy chodzić 3 m-ce przed ślubem i zupełnie wystarczyło... Mało tego nauczyli mojego męża podstawowych zasad i teraz taniec z nim to prawdziwa przyjemność:)) Zaczęliśmy uczyć się też salsy, ale z braku wolnego czasu musieliśmy na razie przerwać... Ale OLGA, RAFAŁ - szykujcie się - WE'LL BE BACK!!! |
|
|
|
 |
kasiaW83
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 13:28
|
|
|
|
KLOPS nie podpisałam poprzedniej wiadomości - KASIA I CEZARY:)) |
|
|
|
 |
emil25
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 19:22 tance potupańce
|
|
|
|
Jeśli chcecie nauczyć sie tańczyć i przy tym dobrze bawić to polecam Panią Olgę. Idąc na pierwszą lekcje myślałem ze napotkam na jakoś podstarzałą panią z pogardą w oczach dla kolejnego beztalencia, nie macie pojęcia jak pozytywnie byłem zaskoczony, juz po pierwszej lekcji,od tej pory na zajęcia chodziłem z przyjemnością. Dodatkowym atutem Pani Śmigaszewskiej jest jej otwartość, forma z jaka przekazuje swoją wiedze, charakter który pozwolił wytrzymać jej nawet z takim kaleką jak ja. Uwierzcie mi jestem pełen podziwu dla Niej jak i dla jej kunsztu, bo nigdy nie przypuszczałbym ze dzieki Niej bede potrafił tańczyć . Jesli chcecie dobrze tańczyć to w Radomiu jedyna odpowiednią osobą jest Pani Olga Śmigaszewska |
|
|
|
 |
welon1982
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 21:34
|
|
|
|
Witajcie, gorąco polecam lekcję u Olgi. To co potrafiła wykrzesać ze mnie i z mojego świeżo poślubionego małżonka przechodzi wszelkie pojęcie. Jestem strasznie wdzięczna za cierpliwość jaką miała do takich TALENTÓW jak my:) Forma w jakiej prowadzi zajęcia potrafi zmobilizować najbardziej zatwardziałego zawodnika do tańca a przy tym ile świetnej zabawy. Dzięki Niej ja i mój mąż planujemy przetańczyć zbliżającego się sylwestra.
Olga WIELKIE DZIĘKI:)))
Maryś i Krzysiek |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|