Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Akcent" Olga Śmigaszewska
Autor Wiadomość
ulanka
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lis 01, 2009 14:11   

W 100% polecamy naukę tańca u Olgi na PCK, bardzo fajna i konkretna osoba :lol: , miła atmosfera, elastyczny grafik, fajna sala. My uczylismy się quickstepa do piosenki czerwonych gitar, czasu mielismy niewiele ale dzieki Oldze dalismy rade zatańczyć fajny układ :shock: . Bedziemy mile wspominać lekcje u Olgi, pozdrawiamy serdecznie..............U. i A. :mrgreen:

skrzyneczka2
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Lut 13, 2010 11:16   

Słuchajcie a czy może ktoś ma filmik z pierwzsego tańca, którego nauczyl się u Pani Olgi?
Wybieramy się do niej w przyszłym tygodniu na pierwszą lekcje i pewnie będzie pytała jaką byśmy chcieli choreografie i szczerze mówiąc potrzebuje inspiracji a przy okazji chciałabym zobaczyć jakie efekty dają lekcje u p. Olgi:) Skrzyneczka2@interia.pl

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 14:11   

kurcze dobrze wiedzieć że jest jakaś nadzieja dla takiego antytalentu jak ja. Jak czasem sobie oglądam filmy z wesela znajomych to nic tylko ręce załamać. Będę musiała się koniecznie zapisać żeby wstydu nie było :mrgreen:

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 19:22   Taniec

hm... mamy zamiar się teraz wybrać z nażeczoną na kurs do tej szkoły - w tyn tygodniu - więc zdamy na pewno relację . . .

skrzyneczka2
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 19:52   Re: Taniec

sony85 napisał/a:
hm... mamy zamiar się teraz wybrać z nażeczoną na kurs do tej szkoły - w tyn tygodniu - więc zdamy na pewno relację . . .

ja już mogę zdać relacje. Olga jest rewelacyjna. W ciągu jednej lekcji tańczyliśmy już walca wiedeńskiego. Atmosfera świetna. Godzina nieustannego śmiechu. i już nie mogę się doczekać następnych lekcji...

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 08:50   

skrzyneczka2, mieliście lekcje indywidualne czy grupowe? i jak to się przedstawia cenowo?

skrzyneczka2
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 13:12   

_karolcia_ napisał/a:
skrzyneczka2, mieliście lekcje indywidualne czy grupowe? i jak to się przedstawia cenowo?

my chcieliśmy indywidualnie i tak też mamy. Cenowo to 40 zł za godzinę, ale naprawdę warto.Polecam. Dla nas dość istotna jest również elestyczność naszego kursu. Kiedy mamy czas to dzwonimy i tańczymy:)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 20:06   

skrzyneczka2, no to fajnie też się zdecyduje :) mogłabyś mi jeszcze napisać numer do p.Olgi? a te 40zl to jest od osoby za godzine czy od pary?

skrzyneczka2
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 15:54   

_karolcia_ napisał/a:
skrzyneczka2, no to fajnie też się zdecyduje :) mogłabyś mi jeszcze napisać numer do p.Olgi? a te 40zl to jest od osoby za godzine czy od pary?

40 zł jest za godzinę od pary. Tel do p.Olgi 505693535

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Mar 04, 2010 09:04   

dziękuje bardzo :D

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 20:56   

ale u Olgi lekcja trwa 45 minut, nie mówcie o pełnej godzinie. Dziś wróciłem juz z czwartej lekcji i szczerze mogę napisać że nie żałuję, po tych lekcjach umiemy już trzy układy taneczne (kroki). Warto iść do niej, jest bardzo sympatyczną osobą. PS. Wybaczcie żę tak póżno piszę - miałem wcześniej :mrgreen: :mrgreen:

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Nie Paź 10, 2010 20:20   

BARDZO GORĄCO POLECAMY!
Razem z Mężem nie czujemy się w tańcu jak ryby w wodzie, sama o sobie uważam, że prezentuję typowy taneczny antytalent, a dzięki Oldze nasz pierwszy taniec był na prawdę udany!
Pomogła nam wybrać utwór i stworzyła do niego układ, dopasowując go do naszych oczekiwań i możliwości.
ELASTYCZNOŚĆ godzin, miła ATMOSFERA, no i przede wszystkim SKUTECZNOŚĆ to główne atuty lekcji u Olgi!
GORĄCO POLECAMY!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu