Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Akcent" Olga Śmigaszewska
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 21:04   "Akcent" Olga Śmigaszewska

"Akcent" Olga Śmigaszewska

Radom, ul. PCK 2, tel. 0505693535

martelina
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Sty 16, 2009 19:40   

Polecam panią Olgę, naprawdę super osoba, chodziliśmy razem z mężem do niej na lekcje i jesteśmy bardzo zadowoleni. Stwierdzam, iż nie ma jak lekcje indywidualne, mniej tracimy czasu, a efekty napewno skuteczniejsze.

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Nie Sty 18, 2009 14:35   

również sie wybieramy do pani Olgi, planujemy zacząć w lutym. O wrazeniach na pewno napiszę :)

srebrna05
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Cze 02, 2009 17:12   

Linka:) czy zapisalisice sie w koncu na taNce do Pani Olgi. Bo mialaś napisać jak tam warżenia. Jeżeli tak to mam pytanie czy chodziłaś na lekcie indywidualne czy grupowe, no i jak to sie ma cenowo do tych lekcji? poszukuje kogoś kto podejmie sie nauczenia mnie i mojego przyszłego męża prostej choreografii walna wiedeńskiego na pierwszy taniec na wesele i właśnie zastanawiam się nad Panią Olgą. Ale jeżeli znacie kogoś innego to bedę wdzięczna za każdą rade. podzrawiam

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Cze 03, 2009 07:46   

no niestety narazie nie mieliśmy jak sie zapisac, strasznie mało czasu mielismy, ja zaczełam pracowac, musialam tez w tym samym czasie napisac prace mgr... Nasze zycie rozrywkowe stanowczo zubożało ostatnimi czasy...;/ Postanowilismy zacząć tance po mojej obronie, tak wiec juz niedlugo, ale jeszcze nie w tej chwili.
Co do opinii, nie wiem czy juz o tym pisalam, ale nasi znajomi się uczyli u P.Olgi i byli bardzo zadowoleni. W kwestii ceny najlepiej napisac maila do P.Olgi, na pewo odpisze :)

srebrna05
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Cze 03, 2009 09:20   

Linka:) bardzo dziekuje za odpowiedz, napisze do niej maila albo zadzownie bo czasu do slubu coraz mniej .....

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 09:56   

mam pytanko:)jak długo przed weselem trzeba się zapisać?czy 2-3 miesiace wystarczy?

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 16:02   

my mamy w czerwcu wesele, a idziemy na koniec marca - poczatek kwietnia :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

srebrna05
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Cze 04, 2009 10:40   

My mamy wesele za niecale dwa miesiace i mam nadzieje ze jeszce nie jest za pozno :) chodz podstawy juz mamy, bo chodzilismy na zajecia grupowe przez dwa miesiace ale teraz chcemy na indywidualne na nauke tylko jednego tanca.

szaleni25
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lip 31, 2009 16:06   

Bardzo polecam naukę tańca u Olgi:)
Nie umielismy z meżem w ogole tanczyc wybralismy sie do szkoly tanca Akcent aby nauczyc sie Pierwszego Tanca na nasze wesele ("dirty Dancing")
Polecam ta szkole dlatego iż :) zajecia sa prowadzone indywidualnie, atmosfera przyjazna, p. Olga potrafi wytlumaczyc kazdy krok z wielka cierpliwościa,co sie ceni w dzisiejszych czasach, przekazuje cala swoja wiedze zdobyta ciezka praca, luzny grafik zajec co kazdemu bardzo dobrze odpowiada:) (podpasowuje sie pod klienta),
Olga to osoba bardzo przyjazna, latwo nawiazuje kontakt z ludzmi, ma poczucie humoru i to co najwazniejsze w odpowiednim momencie dyscypline.
Co najwazniejsze p.Olga prowadzi zajecia z partnerem p.Rafałem.... :P To przystojny mily z poczuciem humoru mężczyzna ktory potrafi postawic do pionu naszych facetow(jak wiemy faceci gorzej sie ruszaja od nas)
Nie tylko zyskalismy z uczeszczania do szkoly AKCENT satysfakcje ze potrafimy tanczyc i ruszac pupciami a le rowniez zyskalimy fajnych kumpli takich ludzi jak ONI jest dzis mało :lol: Jestesmy zadowoleni z ich pracy nad nami :D dlatego uczeszczamy do nich nadal!!!!
Bardzo polecam
Ula i Karol

KiR
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 02.05.2009
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 08:54   taniec

Mega pozytyw dla instruktorów w szkole tańca "Akcent" Olgi Śmigaszewskiej. Przygotowali nas wysmienicie, pierwszy taniec (walc wiedeński) i ostatni (dirty dancing) powalił gości i obsługę na kolana :shock: - wszystko dzięki Oldze Śmigaszewskiej i Rafałowi Szymańskiemu. Szybko , tanio i solidnie nauczą was tańczyc. Lekcje indywidualne napewno są efektywniejsze niż lekcje w grupach, bo w grupach tracicie czas i pieiądze. W szkole "Akcent" ustalacie godziny zajęć te które wam pasują i nie musicie się dostosowywać do całej grupy. Poza tym jeśli wcześniej opanujecie jakieś kroki to także nie musicie czekać na całę grupę. Szkoła Olgi została nam polecona przez inną parę młodą i jesteśmy nimi zachwyceni. Nadal zamierzamy się u nich pojawiać na lekcjach szlifować tango. Gorąco polecamy, spróbujcie - efekty niesamowite. :D

KiR
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 02.05.2009
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 09:20   taniec

A ponadto Olga i Rafał to fantastyczni ludzie, bardzo weseli i cierpliwi. Lekcje u nich niebyły tylko przygotowaniem tańca, ale również świetną zabawą. Bardzo miło wspominamy spędzony z nimi czas. :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu