Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
" u kowala" ul.owalna 12
Autor Wiadomość
underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 12:52   

paulyna, mi się ta sala bardzo podobała, plus tez taki, że jest w Radomiu.

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 13:22   

tak zgadzam się sala ładna, jedzonko smaczne nawet - chociaż ja byłam nie na weselu a na chrzcinach i spora cześć jedzenia była wlaśnie z wesela szczególnie przystawki... ale to osobna historia... ogólnie ciepłe dania były smaczne, przepięknie jest przed salą - bajeczne otoczenie, ale gryza komary, bo blisko jest stawik:) z tego co wiem to nie ma problemu zeby tam sobie też zrobi plener... ja Młodemu po chrzcinach robiłam tam sesyjkę bez żadnych dodatkowych opłat

Ewellka 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 14.07.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 21:52   

My także mamy przyjęcie na tej sali ... powiem szczerze - była to pierwsza obejrzana przez nas sala i ode razu nam się spodobała (oczywiście przemiła właścicielka ma takze ogromne znaczenie, bo wiem że zrobi wszystko, aby przyjecie było udane). Po obejrzeniu tej sali zobaczylismy jeszcze kolejnych 15 ... w efekcie końcowym wybraliśmy u Kowala:)

cena pokoju wygląda nastepująco - placi się 50 zł za łożko, klucze dostajemy do wszystkich pokoi, w razie potrzeby korzystamy... i płacimy tylko za "wykorzystane" łóżko :)

oczywiście pokój dla młodych jest w cenie :)

Jedyny mój dylemat związany z tą salą jest taki, ze planujemy wesele na 200 osób i obawiam się ze na poczatku może byc ciasno - może któras z Was miała tam tak duze wesele??

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 22:37   

M też się ta sala strasznie podobała, w ostatecznym rozrachunku liczyła się ona i Podgóra tylko :) Bardzo ładne otoczenie, zdecydowaliśmy się na Podgórę w końcu, bo trochę taniej i w cenie tort i ciasta. Ale u Kowala jest ślicznie, byłam tam na weselu i było naprawdę rewelacyjnie.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu