|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:29 "Aster", Wierzbica, ul.Górna 48
|
|
|
|
1. Adres: Wierzbica, ul.Górna 48
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: -
3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: -
4. Parking: -
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 503-189-149
b) Mail: -
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: -
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: -
7. Ocena: -
8. Strona WWW: - |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
natalia393
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 15:05
|
|
|
|
cena to 4000 złotych + 4 butle gazu i pranie obrusów po weselu
kaucja zwrotna 500 złotych
ilość osób mieszczących się na sali ok 200
parking jest nawet duży
widać salę taneczną z sali jadalnej (to jest tak jakby 1 duże pomieszczenie w jednej części jest sala taneczna w drugiej sala jadalna)
ja osobiście polecam tą sale właścicielka jest bardzo miła osobą na wszystkie pytania chętnie odpowiada POLECAM |
|
|
|
 |
lupa
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 23:00
|
|
|
|
| 200 osób ? to chyba można podnieść nogi do góry a i tak pozostanie się w pozycji pionowej. 200 osób w tej sali to wzajemne katowanie się i nie jest to tylko moja opinia. Myślę, że bardziej pomocna opinia znajduję się pod adresem http://omijajzdaleka.pl/v....php?f=166&t=28 bo lepiej się jest mile zaskoczyć niż rozczarować. |
|
|
|
 |
natalia393
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 16:58
|
|
|
|
| ja podaje tylko informacje jakie uzyskalam od wlascicielki |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 12:30
|
|
|
|
Obecnie chcą 4.000 za samą salę, 4 butle z gazem i teraz najlepsza: pranie obrusów po weselu Lekka przesada, w żadnej innej sali nie spotkalam sie z czymś takim. |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 11:55
|
|
|
|
natalia393, o kurcze pierwszy raz slysze, zeby prac obrusy ale wymóg mnie osobiście sala nie zachwyciła, byłam tam tylko raz co prawda no ale stawiam na pierwsze wrazenie |
|
|
 |
guajawa
Rozkręcam się

Data ślubu: 15 maja 2010
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 11:50
|
|
|
|
| Ja byłam tam w zeszłym roku w lipcu, otoczenie bardzo ładnie zielono i oczko wodne, parking spory, teraz chcą 4000 i 4 butle gazowe i pranie obrusów. Na górze są pokoje dla gości, nawet całkiem ładne. Sala taneczna na ok 200, ale jak byłam tam na Sylwestrze to chyba było 230 osób i nie było ciasno. |
_________________ GUAJWA |
|
|
|
 |
anexja
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 22:31
|
|
|
|
zarezerwowaliśmy tą salę na wesele w bieżącym roku, pani opiekująca się salą raczej miła, ale wiadomo- jak za coś się odpowiada to i przesadnie zwraca się uwagę na szczegóły przy odbieraniu czy zdawaniu sali. cena jak na te okolice raczej wysoka, otoczenie ładne, nie trzeba dekorować sali duży plus za parkiet na części tanecznej! ładne zasłony i firany, sala taneczna połączona z jadalną, obrusy też ładne wg mnie - bo sztywne w zastawie brakuje kieliszków do szampana, ale to raczej nie problem bo jest dużo wypożyczalni naczyń ( wiem bo już zamówiłam szampanki-0,30zł/szt):);zaplecze kuchenne też ok, dobrze wyposażone, jest chłodnia; na górze są 3 lub 2 małe pokoje w cenie wynajmu; o więcej szczegółów pokuszę się po weselu |
_________________ ANEX |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 16:13
|
|
|
|
anexja, wypozyczalnie naczyn ? pierwsze slysze u mnie w sali sa juz naczynia wszystkoe jak sobie cos wymyslimy innego a oni nie bd tego miec to musimy sobie dokupic a potem zabrac a szampanki kupimy pewnie jak tylko jakies ladne spotkamy |
|
|
 |
anexja
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 20:12
|
|
|
|
wspomniałam o tych szampankach i wypożyczalni, bo tylko tego w zastawie brakuje, a że szmapnki ładnie wyglądają to pokusiłam sie o wypożyczenie i szczerze mówiąc to zrobiłam to telefonicznie , na oczy ich nie widziałam i nie zobacze do dnia odbioru u mnie zakup dodatkowych naczyń odpada bo to raczej zbędna inwestycja bardziej stawiam na jedzonko, napoje, strój mój i narzeczonego, kwiaty i zespół
pozdrawiam cieplutko |
_________________ ANEX |
|
|
|
 |
ania25
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 11:29
|
|
|
|
| A czy ktoś się może orientuje czy ta sala jest odpowiednia na np. miesiąc lipiec? Czy ktoś z was był może w takim okresie na weselu? Pytam bo rozmawiałam z dwiema osobami które są zdania ze brak klimatyzacji na tej sali jest wielkim utrudnieniem, tak więc pytam bo sala robi dość fajne wrażenie:) |
|
|
|
 |
kamelek20
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 8.10.2011
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 09:51
|
|
|
|
| Czy ma ktoś może zdjęcia z wesela odbywającego się na tej sali, bardzo chętnie obejrzę, była to moja pierwsza sala jaką obejrzałam z trzech i w sumie mi się podoba, ma parę mankamentów, ale ogólnie jest ok. Dzieki z góry za fotki:) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|