Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Aster", Wierzbica, ul.Górna 48
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:29   "Aster", Wierzbica, ul.Górna 48

1. Adres: Wierzbica, ul.Górna 48

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: -

3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: -

4. Parking: -

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 503-189-149
b) Mail: -

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: -
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: -

7. Ocena: -

8. Strona WWW: -

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

natalia393 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Cze 30, 2008 15:05   

cena to 4000 złotych + 4 butle gazu i pranie obrusów po weselu
kaucja zwrotna 500 złotych
ilość osób mieszczących się na sali ok 200
parking jest nawet duży
widać salę taneczną z sali jadalnej (to jest tak jakby 1 duże pomieszczenie w jednej części jest sala taneczna w drugiej sala jadalna)
ja osobiście polecam tą sale właścicielka jest bardzo miła osobą na wszystkie pytania chętnie odpowiada POLECAM

lupa
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 23:00   

200 osób ? to chyba można podnieść nogi do góry a i tak pozostanie się w pozycji pionowej. 200 osób w tej sali to wzajemne katowanie się i nie jest to tylko moja opinia. Myślę, że bardziej pomocna opinia znajduję się pod adresem http://omijajzdaleka.pl/v....php?f=166&t=28 bo lepiej się jest mile zaskoczyć niż rozczarować.

natalia393 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 16:58   

ja podaje tylko informacje jakie uzyskalam od wlascicielki

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 12:30   

Obecnie chcą 4.000 za samą salę, 4 butle z gazem i teraz najlepsza: pranie obrusów po weselu :| Lekka przesada, w żadnej innej sali nie spotkalam sie z czymś takim.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 11:55   

natalia393, o kurcze pierwszy raz slysze, zeby prac obrusy :P ale wymóg :D mnie osobiście sala nie zachwyciła, byłam tam tylko raz co prawda :) no ale stawiam na pierwsze wrazenie :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

guajawa
Rozkręcam się

Data ślubu: 15 maja 2010
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 11:50   

Ja byłam tam w zeszłym roku w lipcu, otoczenie bardzo ładnie zielono i oczko wodne, parking spory, teraz chcą 4000 i 4 butle gazowe i pranie obrusów. Na górze są pokoje dla gości, nawet całkiem ładne. Sala taneczna na ok 200, ale jak byłam tam na Sylwestrze to chyba było 230 osób i nie było ciasno.

anexja 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Lut 04, 2009 22:31   

zarezerwowaliśmy tą salę na wesele w bieżącym roku, pani opiekująca się salą raczej miła, ale wiadomo- jak za coś się odpowiada to i przesadnie zwraca się uwagę na szczegóły przy odbieraniu czy zdawaniu sali. cena jak na te okolice raczej wysoka, otoczenie ładne, nie trzeba dekorować sali ;) duży plus za parkiet na części tanecznej! ładne zasłony i firany, sala taneczna połączona z jadalną, obrusy też ładne wg mnie - bo sztywne :mrgreen: w zastawie brakuje kieliszków do szampana, ale to raczej nie problem bo jest dużo wypożyczalni naczyń ( wiem bo już zamówiłam szampanki-0,30zł/szt):);zaplecze kuchenne też ok, dobrze wyposażone, jest chłodnia; na górze są 3 lub 2 małe pokoje w cenie wynajmu; o więcej szczegółów pokuszę się po weselu :lol:

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 16:13   

anexja, wypozyczalnie naczyn ? :D pierwsze slysze :P u mnie w sali sa juz naczynia wszystkoe jak sobie cos wymyslimy innego a oni nie bd tego miec to musimy sobie dokupic a potem zabrac :P a szampanki kupimy pewnie jak tylko jakies ladne spotkamy :D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

anexja 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Lut 05, 2009 20:12   

wspomniałam o tych szampankach i wypożyczalni, bo tylko tego w zastawie brakuje, a że szmapnki ładnie wyglądają to pokusiłam sie o wypożyczenie ;) i szczerze mówiąc to zrobiłam to telefonicznie , na oczy ich nie widziałam i nie zobacze do dnia odbioru :D u mnie zakup dodatkowych naczyń odpada bo to raczej zbędna inwestycja ;) bardziej stawiam na jedzonko, napoje, strój mój i narzeczonego, kwiaty i zespół :lol:
pozdrawiam cieplutko ;)

ania25 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Lut 02, 2010 11:29   

A czy ktoś się może orientuje czy ta sala jest odpowiednia na np. miesiąc lipiec? Czy ktoś z was był może w takim okresie na weselu? Pytam bo rozmawiałam z dwiema osobami które są zdania ze brak klimatyzacji na tej sali jest wielkim utrudnieniem, tak więc pytam bo sala robi dość fajne wrażenie:)

kamelek20 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 8.10.2011
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 09:51   

Czy ma ktoś może zdjęcia z wesela odbywającego się na tej sali, bardzo chętnie obejrzę, była to moja pierwsza sala jaką obejrzałam z trzech i w sumie mi się podoba, ma parę mankamentów, ale ogólnie jest ok. Dzieki z góry za fotki:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu