|
|
| Autor |
Wiadomość |
luizap
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 17:09
|
|
|
|
| u mnie taką opłate ponosi właściciel domu weselnego i kilka razy to podkreślała w rozmowie a w umowie z orkiestrą nie mam takiej informacji |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
|
|
|
 |
agatka505
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 18:01
|
|
|
|
| No wlasnie nam tez wlasciciel sali o tym wspomnial. Co mamrotal ze on moze to dla nas zrobic albo my sami mozemy, a w koncu temat sie urwal. Ale doczytalam sie tez na umowie z zespolem, ze oni tez oplaty do Zaixu nie wnosza....wiec wychodzi na to ze zostaje to nam. Ale z tego co wiem to nie sa wielkie pieniadze...chyba cos troszke ponad 100zl. |
|
 |
anelim5
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 18:14
|
|
|
|
| Wychodzi cos kolo 150 zł podobno. Dla mnie to trochę dziwne bo ani jedna osoba z moich znajomych ktora również miala wesele z orkiestra nie ponosila takich kosztów. Jak się dopytywałąm to kazdy byl baardzo zdziwiony ! |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 19:09
|
|
|
|
| W Atucie bedą Wam kazali zaplacic i pokazać pokwitowanie z poczty albo przelewu bankowego, najpóźniej do piątku przed weselem. U nas tak było, płaciliśmy cos koło 137zł z tego co pamiętam ale nie dam sobie ręki uciąć. Właścicielka opowiedziała nam na czym polega ten cały zaiks, pokazała wszystkie pokwitowania z poprzednich miesięcy i nie było przeproś, bo to oni mogą mieć potem kłopoty jak się zaiks do nich przyczepi. |
|
 |
anelim5
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 19:44
|
|
|
|
| Tak dokladnie jest tak jak mowisz, nam tez udzielala takich informacji, tylko w domu na spokojnie jeszcze o tym myslalam i wydalo mi sie to dziwne bo nikt z moich znajomych nie mial takiej platnosci. Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. |
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 22:28
|
|
|
|
Będę niedługo w Atucie zobaczyć wizualizację na komputerze nowej sali zanim podpiszemy umowę. Strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądać. Widział może ktoś z Was tą wizualizację? a nie wie nikt od którego miesiąca przyszłego roku będą odbywały się wesela już na nowej sali? |
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 10:36
|
|
|
|
| byliśmy i widzieliśmy wizualizację. SUPER będzie. Wiadomo, że to nie będzie dokładnie tak wyglądało jak na wizualizacji, ale kształt sali znamy i rozstawienie:) Łazienki prawie gotowe już. Sala taneczna będzie większa i połączona z jadalną. Naprawde będzie prześlicznie. Sylwester 2012 odbędzie się już na nowej sali. Juz nie mogę się doczekać. Państwo naprawdę bardzo mili, chętnie wszystko pokazali. |
|
 |
stef
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 15:13
|
|
|
|
| my się też przymierzamy do tej sali, ktorej chyba jedynym minusem jest troche za mały parking, byliśmy na weselu w tą sobotę było super , sala świetna, jedzonko mniam, kapela bombowa. |
_________________ stef |
| |
|
|
|
 |
Aguus
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 21:44
|
|
|
|
Stef, jeżeli planujecie wesele w 2013 roku to parking będzie większy. Bo będzie ten co jest teraz i dodatkowo parking będzie z tyłu |
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 09:08
|
|
|
|
| odnośnie opłaty za zaiks - uważam, że tą opłatę powinien ponieść zespół muzyczy jako ten zarabiajacy na odtworzeniu muzyki innego artysty, ale znając życie zespoły nie rejestrują w skarbowym działalności, więc nie płacą podatków, a w ten sposób nie moga zapłacić zaisku, bo był by wówczas dowód działalności... |
|
 |
koniu24
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 00:20
|
|
|
|
Co do opłat za ZAiKS nam się upiekło . Co do samej sali, to naprawdę smaczne potrawy, do tego obficie. Tym, którzy boją się organizacji wesela "od tzw. talerzyka", mogę śmiało polecić ten dom weselny. Z właścicielką można się porozumieć w każdej sprawie, bardzo sympatyczna osoba, być może zbyt dobra. Panie kucharki dobrze się sprawiły, ale moim zdaniem nie powinny zabierać głosu w sprawach organizacyjnych. Co prawda o jakieś pierdoły chodziło, ale jeśli właściciel o coś prosi swojego pracownika, ten nie powinien marudzić/pyskować przy mnie/kliencie. Ewentualnie swoje idee może przedstawić oko w oko szefowi. Pewnie trochę stanowczości by się przydało.
Ja polecam tę salę, a po oddaniu nowej, przy zachowaniu poziomu kuchni, będzie to na pewno jedno z ciekawszych miejsc w Radomiu na wesele, również dla planujących większe przyjęcia weselne. |
| |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|