Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Atut", Radom, ul.Gębarzewska 11
Autor Wiadomość
luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 17:09   

u mnie taką opłate ponosi właściciel domu weselnego i kilka razy to podkreślała w rozmowie a w umowie z orkiestrą nie mam takiej informacji

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 17:36   

http://weseleradom.pl/topics48/zaiks-vt924.htm

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 18:01   

No wlasnie nam tez wlasciciel sali o tym wspomnial. Co mamrotal ze on moze to dla nas zrobic albo my sami mozemy, a w koncu temat sie urwal. Ale doczytalam sie tez na umowie z zespolem, ze oni tez oplaty do Zaixu nie wnosza....wiec wychodzi na to ze zostaje to nam. Ale z tego co wiem to nie sa wielkie pieniadze...chyba cos troszke ponad 100zl.

anelim5 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 18:14   

Wychodzi cos kolo 150 zł podobno. Dla mnie to trochę dziwne bo ani jedna osoba z moich znajomych ktora również miala wesele z orkiestra nie ponosila takich kosztów. Jak się dopytywałąm to kazdy byl baardzo zdziwiony !

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Sty 28, 2011 19:09   

W Atucie bedą Wam kazali zaplacic i pokazać pokwitowanie z poczty albo przelewu bankowego, najpóźniej do piątku przed weselem. U nas tak było, płaciliśmy cos koło 137zł z tego co pamiętam ale nie dam sobie ręki uciąć. Właścicielka opowiedziała nam na czym polega ten cały zaiks, pokazała wszystkie pokwitowania z poprzednich miesięcy i nie było przeproś, bo to oni mogą mieć potem kłopoty jak się zaiks do nich przyczepi.

anelim5 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 19:44   

Tak dokladnie jest tak jak mowisz, nam tez udzielala takich informacji, tylko w domu na spokojnie jeszcze o tym myslalam i wydalo mi sie to dziwne bo nikt z moich znajomych nie mial takiej platnosci. Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 22:28   

Będę niedługo w Atucie zobaczyć wizualizację na komputerze nowej sali zanim podpiszemy umowę. Strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądać. Widział może ktoś z Was tą wizualizację? a nie wie nikt od którego miesiąca przyszłego roku będą odbywały się wesela już na nowej sali? :mrgreen:

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 10:36   

byliśmy i widzieliśmy wizualizację. SUPER będzie. Wiadomo, że to nie będzie dokładnie tak wyglądało jak na wizualizacji, ale kształt sali znamy i rozstawienie:) Łazienki prawie gotowe już. Sala taneczna będzie większa i połączona z jadalną. Naprawde będzie prześlicznie. Sylwester 2012 odbędzie się już na nowej sali. Juz nie mogę się doczekać. Państwo naprawdę bardzo mili, chętnie wszystko pokazali.

stef 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Lip 27, 2011 15:13   

my się też przymierzamy do tej sali, ktorej chyba jedynym minusem jest troche za mały parking, byliśmy na weselu w tą sobotę było super , sala świetna, jedzonko mniam, kapela bombowa.

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 21:44   

Stef, jeżeli planujecie wesele w 2013 roku to parking będzie większy. Bo będzie ten co jest teraz i dodatkowo parking będzie z tyłu :)

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 09:08   

odnośnie opłaty za zaiks - uważam, że tą opłatę powinien ponieść zespół muzyczy jako ten zarabiajacy na odtworzeniu muzyki innego artysty, ale znając życie zespoły nie rejestrują w skarbowym działalności, więc nie płacą podatków, a w ten sposób nie moga zapłacić zaisku, bo był by wówczas dowód działalności...

koniu24
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 00:20   

Co do opłat za ZAiKS nam się upiekło :lol: . Co do samej sali, to naprawdę smaczne potrawy, do tego obficie. Tym, którzy boją się organizacji wesela "od tzw. talerzyka", mogę śmiało polecić ten dom weselny. Z właścicielką można się porozumieć w każdej sprawie, bardzo sympatyczna osoba, być może zbyt dobra. Panie kucharki dobrze się sprawiły, ale moim zdaniem nie powinny zabierać głosu w sprawach organizacyjnych. Co prawda o jakieś pierdoły chodziło, ale jeśli właściciel o coś prosi swojego pracownika, ten nie powinien marudzić/pyskować przy mnie/kliencie. Ewentualnie swoje idee może przedstawić oko w oko szefowi. Pewnie trochę stanowczości by się przydało.
Ja polecam tę salę, a po oddaniu nowej, przy zachowaniu poziomu kuchni, będzie to na pewno jedno z ciekawszych miejsc w Radomiu na wesele, również dla planujących większe przyjęcia weselne.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu