|
|
| Autor |
Wiadomość |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 17:04 Aviator
|
|
|
|
1. Adres: ul. Malczewskiego 18, Radom
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: -
3. Cena- a) Sama sala: nie ma możliwości
b) Z obsługą: 200 zł od osoby
4. Parking: jest dość spory
5. Dane kontaktowe
a) Telefon: 48/362-88-88
b) Mail: recepcja@aviatorhotel.com.pl
6. Dodatkowe informacje
a) Dodatkowe pokoje: są
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: -
7. Ocena: -
8. Strona WWW: http://www.aviatorhotel.com.pl/
Przeszukałam forum i nie widziałam nigdzie wątku o sali w tym hotelu, dlatego bardzo prosiłabym o uwagi i informacje. Czy ktoś z Was planuje tam swoje przyjęcie weselne bądź bawił się u kogoś na weselu? Będę wdzięczna za każdą uwagę. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
madziulaxx
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.06.2011
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 14:45
|
|
|
|
| również dołączam się do tej prośby jestem ciekawa od ilu osób robią przyjęcia bo mnie interesuje małe wesele do 70 osób..gdyby ktoś coś wiedział o aviatorze byli byśmy wdzięczni |
|
|
|
 |
madziulaxx
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.06.2011
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 09:34
|
|
|
|
Witam przesyłam informacje o przyjęciach weselnych aviatorze na rok 2010 2011
Wesela 2010 2011
Cena za osobę wynosi 230zł natomiast poniżej 120osób obowiązuje cena
250zł.
W cenie oferujemy:
* 6 dań gorących
* 9 zimnych zakąsek
* Deser
* Ciasta
* Owoce
* Fontanna z czekoladą
* Napoje zimne (soki,napoje gazowane ,woda mineralna) oraz gorące
(kawa,herbata)
* Lampka wina musującego
* Tradycyjny chleb z solą
* Obsługa kelnerska
* Parking strzeżony dla gości weselnych
* Ceny pokoi dla gości weselnych 30% taniej,dla Pary Młodej Apartament
Gratis.
* Dzieci do lat 4-bezpłatnie,od 4-11 lat obowiązuje 50% zniżki.
Oferujemy również za dodatkową opłatą:
* Obsługa barmańska 400zł
* Stół wiejski w cenie od 1.500
* Stół rybny od 2000zł w zależności od ilości osób i asortymentu.
Tort ,alkohol dostarczają Państwo Młodzi |
|
|
|
 |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 13:22
|
|
|
|
| Dla zainteresowanych: Właśnie się skontaktowałam s tym hotelem i otrzymałam informację, że w cenie wliczony jest też stół wiejski. |
|
|
|
 |
klaud_88
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
|
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 22:24
|
|
|
|
W ostatnia sobote bylam na weselu wlasnie na tej sali. Ogolnie sala ladna, kolory i wystoj naprawde mi sie podobal. Sliczne kwiaty. Bylo 170 osob i okrągle stoly - bylo jednak malo miejsca, miedzy niektorymi stolami nie dalo sie normalnie przecisnac.
Obluga jak najbardziej ok, jezeli mialo sie jakas prosbe wszystko mozna bylo zalatwic, chociaz momentami nie dawali rady z roznoszeniem dan.
Jedzenie - nie jest to tylko moja opinia, ale wiekszosc jedzenia byla poprostu bez smaku, nie wiem moze teraz sie tak gotuje? <taka opinie uslyszalam od kogos z kim rozmawialam na temat jedzenia - ze teraz nie doprawia sie jedzenia > Ale porcje w porzadku jezeli chodzi o wielkosc.
Sala taneczna oddzielona od sali jadalnej korytarzem - ale to juz zalezy kto czego szuka.
Na sali tanecznej w centalnym punkcie znajduje sie ogromny wrecz filar , ktory utrudnia zabawe, sprawia ze sala robi sie mniejsza i dzieli jakby na dwie czesci. Na sali jadalnej tak samo, ogromny filar na srodku, niektore stoliki sa jakby pochowane. |
_________________ ....

|
|
|
|
 |
patrycjan
Zadomawiam się

Data ślubu: 12-05-2012
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 11:15
|
|
|
|
| ja słyszałam niezbyt pochelbne opinie o tym mijescu. Moja przyaciólka była tam na weselu i zwyczajnie zabrakło dla niej flaków a później surówki do obiadu. I tak jak wspominasz klaud_88 całe jedzenie było bez smaku. |
|
|
|
 |
koneser_radom
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 23:54
|
|
|
|
| Sala bardzo ładna, my mieliśmy z żona tam wesele w 2010. Co do jedzenia, to rzeczywiście mogłoby byc lepiej. Cena jest wysoka a w zamian jedzenie nie powala. Wystrój i hotel nadrabiaja za całą reszte. Moze zmienia sie kucharze i wtedy bedzie lepiej. Szklane butelki na stołach to ogromny plus tego lokalu, chyba tylko oni i maxima - ten sam wlasciciel podaja w szkle. Nasi goscie byli w szoku gdy weszli na sale, powala wystrój. |
|
|
|
 |
kisia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 11:11
|
|
|
|
| Nie tylko szklane napoje są w tych dwóch ja byłam w dworze u antoniego w młodocinie i też były szklane napoje to chyba jak młodzi sobie zdecydują a w aviatorze byłam i jedzenia prawie nie było chyba że rosół chciało się bez makaronu i surówki starczyło mi na jednego gryza nie byłam zadowolona te stoły okrągłe jak nie ma miejsca to się nie sprawdzają nie mogłam przejść a nie jestem gruba NIE POLECAM |
|
|
|
 |
eluniaa
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wczoraj 12:52
|
|
|
|
| Wystrój ładny, ale jedzenie takie sobie i często podawane chłodne. Kuchnia jest w piętro niżej i chyba to jest tego przyczyną. |
_________________ eluniaa |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|