|
|
| Autor |
Wiadomość |
Hooze
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 09:09 Bar Krokiecik
|
|
|
|
Dane podstawowe o sali:
| Cytat: | 1. Adres: Limanowskiego 87, Radom, "Bar Krokiecik"
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 150 (2 piętra)
3. Cena- a) Sama sala:
b) Z obsługą: od 130zł
4. Parking:
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 048 384-62-50
b) Mail: bar@barkrokiecik.pl
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: tak
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej:
d) Inne:
7. Ocena:
8. Strona WWW: www.barkrokiecik.pl
|
Wita serdecznie wszystkich.
W przyszłym roku czeka mnie ślub stąd moja wizyta na forum i jak zarazie jedno pytanie a podejrzewam że będzie ich dużo więcej z czasem.
Jestem na etapie poszukiwania sali. Przyjęcie będzie małe ok 50os z orkiestrą... Podobają się mi i mojej narzeczonej 2 sale w Radomiu, mianowicie rozbudowany bar "krokiecik" przy ul. Limanowskiego i sala w domu weselnym na przeciwko tego baru. Proszę o jakieś opinie na temat tych dwóch lokali. Może miał ktoś okazję bawić się w tych salach... |
|
|
|
 |
zebra2000
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 13:37
|
|
|
|
| Witam , tez jestem zainteresowana salą Krokiecik przy ul. Limanowskiego. Byłabym wdzięczna za wszystkie cenne informacje związane z tą salą. |
|
|
|
 |
Monika1983
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 18:32 Krokiecik
|
|
|
|
Witam
Właśnie dzisiaj zarezerwowałam w Krokieciku salę na wesele około 100 osób na sierpień 2009.w związku z tym podaję dokładniejsze informacje: cena to około 130 zł za osobę dorosłą i 85 zł za dziecko - w cenę wliczone jest 5 dań gorących oraz napoje i owoce.Lokal jest dwupoziomowy, przy większych weselach (koło 150 osób) Właścicielka udostępnia i górę i dół lokalu,a przy mniejszych dół. W przyszłości ( na pewno na wesela w wakacje 2009) będą dostępne 4-5 pokoi na górze, na zewnątrz znajdują się ławki i parasole. W lokalu jest klimatyzacja i dwie podwójne łazienki.Z tego co się dzisiaj dowiedziałam, są jeszcze wolne terminy na lipiec 2009.Jeżeli mogłabym jeszcze Komuś pomóc w sprawie sali, proszę pisać.
Pozdrawiam |
_________________ Monika |
|
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 18:12
|
|
|
|
Jak jest w środku? Można prosić o szczególy?
Rozumiem, że ciasta trzeba samemu wstawiać?
A jak z poprawinami? |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
Monika1983
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 10:20
|
|
|
|
| Luneme napisał/a: | Jak jest w środku? Można prosić o szczególy?
Rozumiem, że ciasta trzeba samemu wstawiać?
A jak z poprawinami? |
Tak ciasta należy zorganizować samemu, właścicielki wstawiają napoje i owoce. Co do sali wewnątrz - kolorystyka (nie wiem czy uda mi się dokładnie opisać) to beżowe płytki na podłodze, ściany koloru żółtego, stoły i krzesła w brązie, jest wyznaczone miejsce dla Państwa młodych a nad nim biały baldachim. Sala na dole ma kształt trochę podobny do litery L i właśnie w tej drugiej części można zaplanować miejsce do tańczenia ( nie będzie ono całościowo widoczne dla wszystkich gości siedzących przy stołach ). Stoły można sobie dowolnie ustawić, zespół też, gdyż podest dla orkiestry można przenosić. Tak jak pisałam we wcześniejszym poście dalej trwają tam prace remontowe - w tym i na zewnątrz lokalu. Niestety nie wiem jak jest z poprawinami, bo w ogóle nie rozmawiałam na ten temat. |
_________________ Monika |
|
|
|
 |
zebra2000
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 12:08
|
|
|
|
| Z tego co sie orientuje, to poprawiny można tam zorganizować, pod warunkiem, ze na niedziele nie bedą miali zarezerwowanej sali przez kogś innego. Ja miałam tam wesela w czerwcu tego roku, jesteśmy z mężem bardzo zadwoleni z tego wyboru, goście również. Jedzenie jest tam przepyszne, jedynie mogłaby być troszkę wiecej miejsca do tańczenia, bo nam było troszkę za ciasno, ale moze dlatego ze prawie wszyscy goście weselni sie bawili. Ale ogolnie było super. Polecam wszystkim tę sale:) |
|
|
|
 |
mloda0802
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
|
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 15:05
|
|
|
|
Szukając zespołu oglądałam film z wesela które było właśnie tam w tej sali. Osób było około 70 ale dla mnie straszna ciasnota na parkiecie. Ludzie nie mieli miejsca. No i facet z zespołu opowiadał ze jak zajechali tam się rozstawić o 16.30 (ślub był o 17) to siedzieli tam jeszcze jacyś ludzie i wcinali sobie krokiety Jakoś zdążyli na czas wszystko ustawić no ale dla mnie to igranie z czasem. Poza tym wszystko ok. |
|
|
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 20:42
|
|
|
|
| Osobiście Krokiecik mi się nie podoba wogóle na wesele. Brak Parkingu, kolorystyka średnia, a kuchnia (oceniam jako klient baru) słaba. Duży minus to że goście muszą chodzić góra-dół co oceniam, że nie jest wskazane przy imprezach trunkowych, mały ogród . . . |
|
 |
Gonio
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 21:39
|
|
|
|
| Bar Krokiecik nie na wesele przecież to ten jedyny dzień ja też słyszałam że tam ciasno jest bar to bar |
_________________ gonio |
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 23:15
|
|
|
|
| Nie byłam w środku nigdy, ale mnie odstrasza jakoś samo położenie, tuż obok przystanku autobusowego. Mam wrażenie że nie czułabym się tam zbyt dobrze, jakby obcy ludzie czekający na autobus zaglądali mi w okno. |
|
 |
asmina_s
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 15:27
|
|
|
|
| byłam tam rok temu jak szukaliśmy sali na nasze wesele nawet nie głupia jest ale zraziła mnie właścicielka odniosłam wrażenie że nie traktuje nas poważnie a na moje pytania też nie chętnie odpowiadała.Pierwszą informacja było to że trzeba wpłacić zaliczkę 1000zł a potem ustalac szczegóły ale za nim wpłace zaliczke to chciałabym wiedzieć co mi gwarantuje .Skończyło sie na tym że M sie zdenerwował i wyszliśmy. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|