Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Cameralna na Wolanowskiej
Autor Wiadomość
Patrycja 
Rozkręcam się

Data ślubu: 22.09.2012
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 19:19   

No wiec, z zewnatrz nie jest to nic specjalnego, bo tam sa połaczone dwie dzialalnosci gospodarcze w budynku. jest parking, zajazd, ma byc Pani mowila polozona kostka brukowa, ale zadnego szału pału. jednak jak sie wejdzie do srodka sali, to wszystko jest cacy. co do Dj to mam facia z Puław, ale mnie sie super podobal: http://www.handmix.pl
Co do sali co moge jeszcze powiedziec, że chleb i szampan dla mlodej pary w cenie, napoje i owoce tez, ma byc 2 klenerow, 5 dan gorących i 14 przystawek. Co wazne, jest klimatyzacja i 2 łazieni, jedna od strony stołow, 2-ga od sali tanecznej, wiec ludziska nie beda sie bląkac w poszukiwaniu łazienki po calym obiekcie. Ogolnie ja jestem zadowolona na ten czas :)

Dominika2013 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.09.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 19:37   

My dopiero wybierzemy się tam za ponad miesiąc, po Nowym Roku. Jednak dzwoniłam i podobno z terminami nie ma problemu. Jestem praktycznie zdecydowana, bo w Radomiu niewiele jest ciekawych miejsc na małe wesela. Mam tylko nadzieję, że jedzenie jest smaczne. Koniecznie opisz wrażenia po swoim weselu.

marta1987 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 15:57   

my rowniez zdecydowalismy sie na cameralna. urzekla mnie ta sala swoja elegancja :) a faktycznie malo jest sal w Radomiu, ktore organizuja mniejsze wesela, nasze bedzie na 70 osob i bez poprawin wiec nie oplacalo sie wynajmowac duzej sali, gosci by nie bylo widac:) Zainteresowanym moge tylko powiedziec, ze wlascicielka jest bardzo elastyczna, mozna zmodyfikowac i menu i cene (my tak zrobilismy) a poza tym mila osoba i mam nadzieje wszystko wyjdzie tak piekne jak jest w teorii.

Dominika2013 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 17:05   

Jak miło, że kolejna osoba wybrała tę salę i na dodatek wszystkie jesteśmy wrześniowe ;) z tym, że my rok później. Miałam napisać swoje wrażenia po obejrzeniu na żywo sali, ale jakoś mi to umknęło także dodam jeszcze teraz swoje 3 grosze, bo za wiele informacji i opinii nie ma w internecie o Cameralnej także może będzie to komuś pomocne.

Sala prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Ja byłam pod dużym wrażeniem. Jednak jest to rzeczywiście miejsce na małe wesela. Nie sądzę by weszło tam 100 osób tak jak jest w założeniach. Moim zdaniem góra na 80. Sala taneczna jak i jadalniana przedstawiona jest na zdjęciach. Może opiszę to czego nie pokazano. A więc budynek z zewnątrz jest żółty, jest ogromny parking także pomieści dużą ilość samochodów. Co troszkę razi to nie ciekawe wejście zrobione z pleksy , z rozsuwanymi drzwiami wejściowymi. Mnie to przypomina taki tunel. Nad tym tunelem wisi reklama z numerami telefonu. Z zewnątrz rzeczywiście nie prezentuje się to ciekawie. Ale to nie jest najważniejsze (przynajmniej dla mnie). Po lewej stronie budynku znajduje się mały ogródeczek, są drewniane ławki i zadaszony stoliczek. Na pewno latem będzie to fajne miejsca to odetchnięcia na świeżym powietrzu, kiedy będzie wokoło zielono. Na ten ogródek jest wyjście z sali jadalnianej, jednak jeśli zdecydujemy się na włączoną klimatyzację to do ogródka wychodzić trzeba będzie przez główne wejście na parking i potem dopiero tam. Przez to wejście tunelowe wchodzimy do pomieszczenia, w którym stoi skórzana sofa i fotel. Tam można palić. Dalej wchodzi się już na salę taneczną. I wielkie wow:) Mnie osobiście absolutnie wygląd sali rekompensuje to nieciekawe wejście. Co więcej.. Jest schowek z lodówką na wódkę z boku sali, jeśli chodzi o kuchnie to również ma duże zaplecze, lodówki na ciasto, dużą chłodnie. Nie wiem gdzie znajduje się pokój dla państwa młodych nie widzieliśmy go i o niego nie zapytaliśmy. Wiemy, że jest. Noclegów na miejscu nie ma. Natomiast właścicielka ma kilka km dalej zorganizowane pokoje z łazienkami w domu do dyspozycji. Chyba w Kosowie o ile dobrze pamiętam. Ceny nie są tez jakieś powalające 70-100 zł za pokój. A pokoje są 2, 4 i więcej osobowe. Można też od razu wynająć busika od tych państwa, który zawiezie naszych gości na nocleg. Także nie trzeba martwić się o transport. Jeśli chodzi o menu to tak jak dziewczyny napisały, 5 dań gorących, dużo przystawek, owoce, lody, napoje, szampan, i chlebek na powitanie w cenie. My jeszcze nie rozmawialiśmy o menu, ale dostaliśmy przykładowe także mam nadzieję, że bez problemu będziemy mogli je zmodyfikować. Aha, miejsce dla kamerzysty, dj czy zespołu, fotografa jest poza salą taneczną w takim małym przedsionku. Nawet jeśli ktoś by chciał umieścić ich przy scenie na sali tanecznej chyba nie byłoby to możliwe z braku miejsca. Jest też możliwość za dopłatą upieczenia ciast. Nie chcę nikogo wprowadzić w błąd, bo sobie nie zapisałam, ale chyba 6 zł/ na osobę za ciasta (już za wykonanie i składniki) przypada jeśli chcemy ciasta tylko na wesele, a 8 zł jeśli chcemy również na rozdanie. Sama nie wiem czy to się kalkuluje i czy będziemy na to się decydować, bo jeszcze nie orientowaliśmy się w sprawie ciast nigdzie. W cenie jest dekoracja stołów, za krzesełka trzeba dopłacić tzn za pokrowce 5 zł od sztuki. Właścicielka niechętnie zapatruje się na wszelką dekorację, balony, jakieś inne tego typu. Jednak uważam, że ma rację. Sala nie wymaga dodatkowej dekoracji prócz na stołach żywych kwiatów. W oknach są brązowe zasłony, wokół przy podłodze poprowadzone są małe światełka. Łazienki są dwie. Jedna z sali tanecznej trochę mniejsza, ma dwie ubikacje i tu chyba umywalka jest na zewnątrz wspólna. A w drugiej łazience, która jest dużo większa, i również są dwie męska i damska umywalki są z tego co pamiętam w środku tam gdzie wc. No i jest duże lustro od podłogi na całą ścianę. No to się trochę rozpisałam. Ale myślę, że nieco przybliżyłam bardziej szczegółowo obraz Cameralnej. Moim zdaniem jest to sala godna uwagi, lecz polecać ją będę dopiero po własnym weselu kiedy będę miała pewność, że wszystko wypadło tak jak było planowane i w umowie ;)

czarnam 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.04
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 19:37   

W Cameralnej byłam na zabawie sylwestrowej 2011/12.
Sala elegancka, okrągłe stoły (choć pewnie przy większej liczbie gości ta opcja odpada), efektowne lustra na ścianach, kolorystyka brąz-beż, całkiem spora sala taneczna - ciekawie oświetlona. Optymalna liczba gości to ok.80-90, żeby nie było tłoku.
Jedzenie bardzo dobre, obsługa również bez zarzutu (szczegolnie pamiętam bardzo miłego pana kelnera ;) ). Ze względu na zimową aurę nie korzystaliśmy z ogrodka także nie mogę odnieść się do warunków na zewnątrz sali.

Jednym zdaniem: fajna sala na mniejsze imprezy :D (komunie, chrzciny, mniejsze wesela, poprawiny itp).

Patrycja 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 17:12   

Dominika2013, Hej, musialas po mnie zamawiac sale, bo jak ja dzownilam to byly tylko dwa terminy wrzesniowe wolne 08.09 i 22.09 :) mam nadzieje ze bedziesz zadowolona i ja rownież z wyboru tej sali :)

Dominika2013 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 20:14   

Tak po Tobie Patrycja, zresztą z Twojego polecenia, bo gdyby nie Twój wpis na forum to byśmy nie wiedzieli o Cameralnej. Ale my dopiero salę rezerwowaliśmy na wrzesień 2013 roku także z terminem nie było żadnego problemu.

marta1987 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 22:09   

Patrycja, ja tez dopiero po Twoim wpisie tam zadzwonilam :) jak zobaczylam ze ten termin zajelas to pomyslalam ze jak tak bede zwlekac to wszystkie soboty we wrzesniu beda zajete, a ta sala byla 1 jaka obejrzelismy i nam sie spodobala ale ze nikt nic o niej nie wiedzial, nie pisal, nie byl to sie wstrzymywalam, wiec Patrycja dzieki ;)

Lulu 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: ,
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 21:41   

Widziałam kiedyś tę salę i rzczywiście ma swój klimat ale to sala na 60 osób max no i trochę za wąskie stoły.Przy większej ilości gości będzie tłok i to nie na sali tanecznej ale na sali jadalnej

Dominika2013 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 22:40   

No i bardzo dobrze. Nie ma w Radomiu za wiele sal na małe przyjęcia i taka garstka osób jak 60-70 zginęłaby na wielkich salach głównie polecanych tu na forum. Także to nie minus tej sali, a zaleta, bo przystosowana jest na małe wesela ;)

Lulu 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: ,
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 20:17   

Nie napisałam że to jest wada tej sali ,bo takich sal jest mało a na pewno są potrzebne .Ale na pewno nie jest to sala na 80 czy 90 osób jak ktoś wcześniej napisał. Byłam tam jak były ustawione krzesła, no chyba że usadzi się gości tak że nie będą mogli się ruszyć.Ciasno usadzeni goście mogą siedzieć ostatecznie jak nic nie jedzą ale jak podają dania gorące to dopiero zaczyna się gimnastyka .Właścicielka bardzo konkretna kobieta,cały obiekt schludny czysty, ale jak mi powiedziała że to sala na 90 osób to pomyślałam że "czaruje "

Patrycja 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Maj 11, 2012 21:07   

Lulu, W zasadzie w ofercie jest napisane, że jest to sala do 100 osób.
a tak z ciekawości to ile osob bedzie u Was dziewczyny Dominika2013, marta1987, ?? My zaprosilismy 110 osób, ale juz wiadomo, że nie wszyscy przyjdą, także wydaje mi sie ze bedzie ok 80-90. Chyba się pomieścimy ;)

Na pierwszy ogień z Nas idzie marta1987. Ciekawe jakie bedą jej wrażenia :>

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu