|
|
| Autor |
Wiadomość |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1702 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 21:30
|
|
|
|
| cenę wzięłam z innego postu który ktoś napisał. jesli to nie prawda, to przepraszam, ale ja sie o 2013 rok nie pytałam właściciela.. |
|
 |
Sta$i@k
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 13:35
|
|
|
|
Chcąc utrzymać tą salę w idealnym stanie to ja im się w cale nie dziwie, że nie chcą wynajmować już samej sali |
|
|
|
 |
cici
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 15:10
|
|
|
|
ja_ot_tak.... Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;-)
opowiadaj jak było;d |
|
|
|
 |
Sta$i@k
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 18:33
|
|
|
|
To może ja napiszę W minioną sobotę byłem na weselu na tej sali - sala została wynajęta przez parę młodą - także nie opisze czy było jedzenia dużo czy nie
Jeśli chodzi o zabawę było super, orkiestra pierwsza klasa - choć nie pamiętam jak się nazywali - ale to nie problem się dowiedzieć Z tego co mówiła Pani Julita(kamerzysta, pełen profesjonalizm) była na weselu tydzień temu i ten zespół również był ale nie dał takiego show jak tej soboty hmmm... sala ?:) hmm pierwsza klasa - dlatego i ja tam mam swoje wesele ;p Osób było ok 220 czy ciasno ?:) może na pierwszych tańcach gdy jeszcze wszyscy tańczyli Klima ? z tego co wiem nie była nawet włączana - wentylatory mechaniczne tylko pracowały i to wystarczało moim zdaniem Jak coś to pytać |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 08:26
|
|
|
|
| a jak jest na zewnątrz? i czy sa może juz pokrowce? |
|
 |
Sta$i@k
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 16:55
|
|
|
|
Na zewnątrz: takie małe oczko wyłożone kamieniem dookoła.. Widziałem z boku leżała kostka, z tego co się dowiedziałem będzie układana aby samochody miały jeszcze więcej miejsca, tam obok budynku z tyłu widziałem huśtawki - a tak poza tym nie było czasu nawet wyjść za zewnątrz |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 08:27
|
|
|
|
| czy ktos z Was był może ostatnio oglądac salę? rozmawiał z właścicielami? czy nie wiecie czegos na temat pokrowców na sali? byłabym wdzięczna za jakies nowe informacje, bo wiem ze oni cały czas dopieszczaja salę i cos nowego powstaje a nie miałam za bardzo jak jechac tam osobiscie. |
|
 |
Mario111
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lis 30, 2011 17:51
|
|
|
|
| znajomi mi opowiadali, że po wesaelu za każdą plamkę na krześle doliczali kasę chyba 4 zł śmieszne prawda i już po imprezie p.Renatka już nie jest taka miła... ogólnie wiadomo sala nowa, ale ja i tak jeszcze się zastanawiam nad wyborem sali i chyba wybiorę Chełmińskich albo Saski Dwór |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 08:36
|
|
|
|
| z tego co mi wiadomo to za pranie krzeseł płaci sie ogólna sume lub robi sie to samemu , to jakieś nieporozumienie chyba z tym 4 zł za krzesło... |
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 17:39
|
|
|
|
dla zainteresowanych:
byliśmy dziś na sali jest coraz piękniej !! są super pokrowce na krzesła plus kokardy w kolorze bordowym ( w planach są inne kolory) na sali tanecznej na ścianach obrazy (gustowne),oczko z fontanną, grill, będzie dobudowywany parking. na żyrandolach mają zawisnąć kryształki, jest wiele możliwości na wprowadzenie własnych zmian czy dekoracji będzie piękniej:) jestem strasznie zadowolona bo kontakt z właścicielami jest wspaniały!! idą na rękę w wielu kwestiach, Pan doradzał odradzał itd.. i te pokrowce to strzał w 10 ! |
|
 |
evelinam11
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.01.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 16:09
|
|
|
|
| agagwiazdeczka napisał/a: | dla zainteresowanych:
byliśmy dziś na sali jest coraz piękniej !! są super pokrowce na krzesła plus kokardy w kolorze bordowym.... |
To znaczy, że widziałaś salę przygotowaną na nasze wesele .
My jesteśmy bardzo zadowoleni z sali, kucharza, kelnerów i przede wszystkim z właścicieli lokalu! Mimo, że wesele mieliśmy zimą to wszyscy bardzo chwalą ( a gości mieliśmy z różnych części Polski).
Pokrowce są do wynajęcia już dostępne - bardzo piękne.
Kusiło nas żeby tylko wynająć salę i wszystko samemu organizować, ale na szczęście oddaliśmy wszystko w ręce właścicieli.
Dodam, że zostaliśmy zaskoczeni pięknymi fajerwerkami - zorganizowanymi przez Pana Darka i Panią Renatę
Serdecznie polecamy i życzymy tak samo cudownych wspomnień! ) |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 08:19
|
|
|
|
to życzę Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze życia ! a jak się spisał barman? bo rownież z nim rozmawialiśmy? możesz mi odpisac na priv aby nie zasmiecać tematu |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|