Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Casa Rosa w Grzmucinie :)
Autor Wiadomość
agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sie 31, 2011 21:30   

cenę wzięłam z innego postu który ktoś napisał. jesli to nie prawda, to przepraszam, ale ja sie o 2013 rok nie pytałam właściciela..

Sta$i@k 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 13:35   

Chcąc utrzymać tą salę w idealnym stanie to ja im się w cale nie dziwie, że nie chcą wynajmować już samej sali :)

cici 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 15:10   

ja_ot_tak.... Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;-)

opowiadaj jak było;d :)

Sta$i@k 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 18:33   

To może ja napiszę :) W minioną sobotę byłem na weselu na tej sali - sala została wynajęta przez parę młodą - także nie opisze czy było jedzenia dużo czy nie :D :)
Jeśli chodzi o zabawę było super, orkiestra pierwsza klasa - choć nie pamiętam jak się nazywali - ale to nie problem się dowiedzieć :) Z tego co mówiła Pani Julita(kamerzysta, pełen profesjonalizm) była na weselu tydzień temu i ten zespół również był ale nie dał takiego show jak tej soboty :) hmmm... sala ?:) hmm pierwsza klasa - dlatego i ja tam mam swoje wesele ;p Osób było ok 220 ;) czy ciasno ?:) może na pierwszych tańcach gdy jeszcze wszyscy tańczyli :) Klima ? z tego co wiem nie była nawet włączana - wentylatory mechaniczne tylko pracowały i to wystarczało moim zdaniem :) Jak coś to pytać :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 08:26   

a jak jest na zewnątrz? i czy sa może juz pokrowce?

Sta$i@k 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 16:55   

Na zewnątrz: takie małe oczko wyłożone kamieniem dookoła.. Widziałem z boku leżała kostka, z tego co się dowiedziałem będzie układana aby samochody miały jeszcze więcej miejsca, tam obok budynku :) z tyłu widziałem huśtawki - a tak poza tym nie było czasu nawet wyjść za zewnątrz :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 08:27   

czy ktos z Was był może ostatnio oglądac salę? rozmawiał z właścicielami? czy nie wiecie czegos na temat pokrowców na sali? byłabym wdzięczna za jakies nowe informacje, bo wiem ze oni cały czas dopieszczaja salę i cos nowego powstaje a nie miałam za bardzo jak jechac tam osobiscie.

Mario111 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lis 30, 2011 17:51   

znajomi mi opowiadali, że po wesaelu za każdą plamkę na krześle doliczali kasę chyba 4 zł śmieszne prawda i już po imprezie p.Renatka już nie jest taka miła... ogólnie wiadomo sala nowa, ale ja i tak jeszcze się zastanawiam nad wyborem sali i chyba wybiorę Chełmińskich albo Saski Dwór

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 08:36   

z tego co mi wiadomo to za pranie krzeseł płaci sie ogólna sume lub robi sie to samemu , to jakieś nieporozumienie chyba z tym 4 zł za krzesło...

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 17:39   

dla zainteresowanych:
byliśmy dziś na sali :) jest coraz piękniej !! ;) są super pokrowce na krzesła plus kokardy w kolorze bordowym ( w planach są inne kolory) na sali tanecznej na ścianach obrazy (gustowne),oczko z fontanną, grill, będzie dobudowywany parking. na żyrandolach mają zawisnąć kryształki, jest wiele możliwości na wprowadzenie własnych zmian czy dekoracji będzie piękniej:) jestem strasznie zadowolona bo kontakt z właścicielami jest wspaniały!! idą na rękę w wielu kwestiach, Pan doradzał odradzał itd.. i te pokrowce to strzał w 10 ! :)

evelinam11 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.01.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 16:09   

agagwiazdeczka napisał/a:
dla zainteresowanych:
byliśmy dziś na sali :) jest coraz piękniej !! ;) są super pokrowce na krzesła plus kokardy w kolorze bordowym....

To znaczy, że widziałaś salę przygotowaną na nasze wesele :D .
My jesteśmy bardzo zadowoleni z sali, kucharza, kelnerów i przede wszystkim z właścicieli lokalu! Mimo, że wesele mieliśmy zimą to wszyscy bardzo chwalą ( a gości mieliśmy z różnych części Polski).
Pokrowce są do wynajęcia już dostępne - bardzo piękne.
Kusiło nas żeby tylko wynająć salę i wszystko samemu organizować, ale na szczęście oddaliśmy wszystko w ręce właścicieli.
Dodam, że zostaliśmy zaskoczeni pięknymi fajerwerkami - zorganizowanymi przez Pana Darka i Panią Renatę :)

Serdecznie polecamy i życzymy tak samo cudownych wspomnień! :) )

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 08:19   

to życzę Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze życia ! a jak się spisał barman? bo rownież z nim rozmawialiśmy? możesz mi odpisac na priv aby nie zasmiecać tematu :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu