Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Casablanka" Zakrzew, 26-652 Zakrzew
Autor Wiadomość
kamisia 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Maj 18, 2010 18:39   

Pytacie się o możliwość organizacji wesela od talerzyka. Dowiadywałam się o to i pani powiedziała, że np na rok 2012 nie wie jaka cena będzie bo nie zna jeszcze cen żywności. Z tego co mówiła ma swoją kucharkę która gotuje w hotelu Gromada ale nie wiem jak to wszystko smakuje bo z tego co wiem to jest raczej sala gdzie ludzie decydują się tylko na wynajem i wstawienie własnych kucharek. Jeżeli mogę coś poradzić to gdy będziecie się interesować tą salą od razu rozmawiajcie z główną właścicielką a nie jej córką bo mogę później wyjść jakieś niejasności tak jak ja miałam. Przy podpisywaniu umowy dowiedziałam się rzeczy o których wcześniej nikt mi nic nie wspominał dlatego też jednak zrezygnowaliśmy całkowicie z tej sali bo nie wiadomo jak może wyglądać dalsza współpraca. A i jeszcze jedno przy wynajmie sali w media pamiętajcie jeszcze doliczyć butle gazowe bo to jednak też jest dodatkowy koszt. Polecam też Wam sale w Garnie byłam wczoraj oglądać też jest możliwość wesela z wynajmem samej sali, bardzo mili właściciele. Jest jeszcze jedna sala do 250 osób trochę dalej bo 23 km od Radomia w Niedarczowie. Sala również ładna właściciel także bardzo sympatyczny.

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 07:48   

Byłam tam na weselu w kwietniu. Sala bardzo mi się podobała było 150 osób i spokojnie jeszcze troche by się zmieściło. Piękna sala do tańczenia, ogródek, łazienki zadbane. Duża ładna kuchnia przestronna tylko ceny za stłuczki sobie duże liczą.

Paulao27 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 13:33   

A chciałam zapytać, jak teraz wygląda sala taneczna, bo ja byłam kiedy jeszcze sala była w remoncie?

presariof500 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 19:40   

Byłam starszą na weselu właśnie na tej sali. Sala jest naprawdę godna polecenia ładna, przestronna. Jednym z minus jest fakt, że koleżanka miała po weselu całą zastawę talerzy i to z najmniejszą rysą. Więc moja rada jest taka dobrze oglądajcie zastawę i nie dajcie oszukać się na stłuczki.

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 23:41   

A ja byłam na tej sali już na kilku weselach...i mam wypośrodkowane wrażenia. Napewno cena jest atrakcyjna co równe jest niższej "jakości". Minusem sali są jak dla mnie łazienki (tylko 2 damskie), słaba klimatyzacja (przy większej ilości gości nie daje rady i ściany są mokre), brak zagospodarowania terenu...parging nie utwardzony więc jeżeli ktoś trafi na deszcz lub śnieg lepiej wysiąść przy głównym wejściu a samochód niech odprowadzi osoba towarzysząca bo tak można ubrudzić butki... stoliki o których ktoś wspominał bez rewelacji, no ale usiąść jest gdzie. Plus to ładna i duża sala do tańczenia, na podłodze panele więc zaleznie od podeszwy się ślizga lub nie...barek i stół wiejski na wyposażeniu (ale to już chyba standard na salach), wystrój to już kwestia gustu...dobra alternatywa jeżeli ktoś ma ograniczony budżet ;)

lol_inc 
Rozkręcam się

Data ślubu: 07.05.2011
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 17:21   

W ubiegłą sobotę odbyło się na tej sali moje wesele. Osób było 150, więc goście pomieścili sie bez problemu. Zastrzeżeń mam kilka. W piątek rano przed weselem okazało sie, że nie ma prądu i chłodnia nie chodzi. Nie wiemy jak długo to trwało, po zgłoszeniu właścicielce prąd został włączony.na szczęście jedzenie się nie zepsuło Na weselu również gasło światło. Instalacja elektryczna nie jest przystosowana do poboru prądu przez klimatyzatory, wentylatory, zespół ze wzmacniaczem i elektryczny piec w kuchni. Na szczęście temu też udało się zaradzić. Kolejnym minusem jest lejąca się woda z wentylacji grawitacyjnej - jeden z gości weselnych miał zalany cały rękaw w marynarce. I ostatnia rzecz, której wspomnienie niemile mi się kojarzy to rozliczenie stłuczek. Zastawa jest z porcelany bardzo wysłużonej, powycieranej, niektóre talerze miały wytarty już wzór, inne sine przebarwienie na środku, przez co wyglądały jakby były brudne. Ponadto cena za zastawę nie jest adekwatna do jej jakości. Tego typu porcelana myta niejednokrotnie w zmywarkach sprawia wrażenie mocno wysłużonej. A cena jest naprawdę wygórowana, bo dokupić się jej już nie da - nie produkuje się już tego modelu. Efekt jest taki, że za cenę np. 4 filiżanek można kupić serwis kawowy na 6 osób.

Poza tymi kilkoma mankamentami wesele uważam za udane. Salę mogę polecić.

under777 
Rozkręcam się

Data ślubu: 04.08.2012r
Wysłany: Wto Lip 19, 2011 22:43   Wesele w zeszłym tygodniu

Ja mogę polecić salę.
Sala jest w środku piękna, klimatyczna i żywa. Jest czysto, a w trakcie wesela można wynająć Panią, która pilnuje porządku i dba o niego. Z tego co się zorientowałem to około 150-200 zł taka Pani dostaje, a widać ją jak sprząta w łazience, zmyje podłogę, odświeży, dołoży mydła i papieru, a także zadba o porządek na parkingu. To bardzo ważna sprawa.

Sala do tańczenia: - rok temu po wymianie paneli może i była śliska, teraz jest zupełnie ok, ciężko by było się przewrócić. Sala jest pomiestna i wesele na 230 osób zmieściło sie bardzo dobrze. Może na początku za stołami dało się to odczuć.

Uważam salę za godna polecenia jak najbardziej.

justa3107 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lis 11, 2011 17:24   Re: "Casablanka" Zakrzew, 26-652 Zakrzew

sala ładna duża i tyle zalet tej sali za to wad jest mnóstwo. Właścicielka niemiła zrzęda i wszystko olewa nawet pranie falbanek przy stole jest dla niej problemem według niej pierze się tylko te które były zalane a reszty nie i nie ważne że się później różnią od siebie bielą. Po za tym jest brudno zwłaszcza w kuchni. Kuchnia jest mało wyposażona brak niektórego sprzętu niezbędnego do gotowania, łyżki drewniane połamane patelnie z ruchomymi rączkami, miednice z dziurami ale według właścicielki wytrzymają jeszcze sezon. zdawanie i przyjmowanie sali to też katorga. po pierwsze sale odbiera się od poprzednich weselników i zdaje następnym. Właścicielka stoi tylko i się przygląda. po drugie liczenie talerzy itp. rzeczy odbywa się po przez sprawdzanie kantów wszystkiego czy nie ma choćby jednej ryski odprysku uszczerbku paranoja normalnie. po za tym właścicielka ma zapasowe klucze i jest nieuczciwa bo podstawia stłuczki za które później my płacimy. O tym wszystkim przekonałam się na własnej skórze. nie polecam nikomu tej sali. a jak ktoś już nie ma wyboru to rozmawiajcie z młodą właścicielka ( synową) jest milsza i ugodowa. a ci co mogą zrezygnować to kawałek dalej jest też ładna sala u Bonifacego 100 razy lepsza . dla mnie to ta sala powinna być zamknięta przez sanepid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu