|
|
| Autor |
Wiadomość |
skubi
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Sty 11, 2011 23:37
|
|
|
|
Witam
Czy może ktoś się jeszcze wypowiedzieć na temat tej sali?? Byliśmy tam ostatnio i ogólnie sala zrobiła na Nas duże wrażenie, natomiast chcielibyśmy poznać jeszcze jakieś opinie o tym lokalu. właściciel bardzo konkretny wybór menu naprawdę imponujący ale moją obawę budzą właśnie te schody i ogólnie miejsce gdzie siedzi para młoda. Zastanawia mnie czy goście będą Nas widzieli:) ponieważ posty które tu widnieją są już troszkę przedawnione bardzo proszę o jakieś opinie jeśli ktoś był w ostatnim czasie na jakiejś uroczystości w tym lokalu. |
|
|
|
 |
julka
Rozkręcam się

Data ślubu: 16.06.2012
|
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 00:11
|
|
|
|
hm...w zeszłym roku bawiłam się tam na weselu,wiec powiem tak:jedzenie było w miarę dobre,ale nie spodobało mi się to że obsługa sprzątała stoły kiedy goście byli na sali...fakt,że mało kto siedział przy stołach,ale sporo osób tańczyło kolejnym minusem jest to,że było bardzooooo gorąco na sali tanecznej jak i jadalnej wiem,że jest tam klimatyzacja,ale ona praktycznie nic nie dawała.mi osobiście schody w niczym nie przeszkadzały a i siedziałam przy pierwszym stole od sali tanecznej i widziałam co nie co młodych:)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
slubiwesele.radom.pl
Baza firm

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 22:38
|
|
|
|
Ta firma znajduje się w naszej bazie firm www.slubiwesele.radom.pl . Klikając w poniższe zdjęcia możesz przejść na stronę bazy i obejrzeć zdjęcia w wyższej rozdzielczości.
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|