Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Casyopea" Małęczyn, ul.Makowska 17
Autor Wiadomość
frazier 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 11:19   

Tutaj są informacje o DW Casyopea http://www.abctaxi9666.db...hp?article_id=9

miri 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Paź 16, 2009 20:06   

Miałam niedawno swoje wesele w sali Casyopea. BARDZO POLECAM. Sala bardzo elegancka, przytulna i gustownie urządzona. Nawet krzesła, na które wszyscy narzekają i ja na początku też idealnie pasują do całości. Jedzenie pyszne i bardzo dużo. Dużo przystawek i porcje dań gorących są takie ze nikt nie wychodzi głodny. Polecam golonkę z kapustą zasmażaną... pychotka... a szarlotka na ciepło... rewelacja::))))Kucharz bardzo sympatyczny, dobrze nam doradził w wyborze menu. Obsługa suuuper:)) Kelnerzy dbali o wszystko, ciągle wymieniali talerzyki, reagowali na wszystkie życzenia gości. Właściciel sali też jest w porządku... można się z nim dogadać:))
POLECAM gorącą tą salę!!!
Ja ani trochę nie żałuję tego wyboru:))

plinka 
Zadomawiam się

Data ślubu: 7 maja 2011
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 23:01   

Czy ktoś był tam ostatnio na weselu? Jakie wrażenia? Doba kuchnia? Szukam sali na 2011 i Casyopea spodobała mi się po wizycie, ale te opinie... ;)

figus3 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lis 13, 2009 13:24   POLECAM !!!!!;)

Witam, ja miałam tam swoje wesele 15 sierpnia i naprawde wszystko było w najlepszym porzadku. Własciciel okazał sie bardzo miłym i pozytywnie nastawionym do klienta człowiekeim. Jedzenie było wprost wychwalane przez naszych gości szczególnie pyszne golonki w kapuscie;)w żadnym wypadku nie da się potwierdzic negatywnych opinii znajdujacych się o lokalu na stronie. Wiadomo, ze ciężko tak naprawde znaleźć sale która zaspokoi nasze wszystkie pragnienia i oczekiwania, jednakze nasz wybór domu weselnego CASYOPEA był strzałem w 10 - choć jak twierdzi wiekszośc znanych mi osób należe do osób wymagajacych...:)w tym wypadku równiez tak było choć gdybym nawet chciała nie mogłabym przyczepiuc się do zorganizowania wesela przez p. Jacka. Pozdrawiam wszystkie zestresowne panny młode i zycze szczęścia w znalezieniu tej wymarzonej sali;)

mloda0802 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 12:37   

Strona WWW: www.wesele-radom.pl/index.htm

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 15:02   

Ładnie mają zrobioną www. na mój rok przedstawiają tam cenę ok. 190zł, jak pytaliśmy o nasz termin w zeszłym roku to pani powiedziała nam 180. troszkę byśmy zaoszczędzili :mrgreen: no i dodatkowy plus- 5 pokoi gratis. jednakże ta cena nadal mnie przeraża :roll: :mrgreen:

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Paź 27, 2010 22:15   

łał widze ze spodobalismy sie chyba Panu. Nam Pan powiedzial cene na poczatku za 2012 180 od talerzyka(i tu zastosowal swoj chwyt marketingowy) ze jesli sie zdecydujemy w ciagu 2 dni to zejdzie do 150:) Sala naprawde ladna dla mnie troszke zbyd nowoczesna bo brak jakiego kolwiek ustrojenia nawet miejsce dla mlodych w zaden sposob nie ustrojone, to lezy w obowiazku mlodych zeby sobie jakos ustroic. Dan nie jest 6 lecz 5, gdzyz pierwsze rozdzielaja jako 1 danie zupa, a 2gie przykladowe ziemniaki ze schabowym. W cenie sa ciasta, napoje. Jak narazie dostepne sa 3 pokoje dla gosci, bedzie 5 jak Pan sie przeprowadzi do nowego domu;) 2 pozostale zajmuja jego dzieci:). Trzeba dodac ze Pan Wlasciciel jest poprostu przemily i nie przeszkadza mu zadna pora ogladania sali. Na sali tanecznej sa plytki ale Pan zapewnia ze przed weselem pokrywa je jaka antyposlizgowa substancja. Sala posiada az 4 klimatyzatory. Poprawiny w zaleznosci od tego ile osob przyjdzie jesli 40 to placi sie 40zl od osoby jesli wiecej cena maleje:) Krzesla faktycznie strasza sa metalowe zeby pasowaly do nowoczesnego wystroju sali jednak, trzeba dodac ze Pan calkiem gratisowo zaklada pokrowce jesli ktos ma takie zycenie:).(co jest w ogole nie spotykane zeby to bylo gratisowe!).
Na sale jednak sie nie zdecydowalismy bo powaznym minusem jest maly ogrodek i dosc slabo zagospodarowany, zdecydowalismy sie na sale w podobnej cenie z wiekszym ogrodem:). Jednak jesli komus to nie przeszkadza to polecam ta sale, bo jest naprawde ladna i ma bardzo Milego troche gadatliwego;) ale i tak niesamowicie milego Wlasciciela.:)

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 08:38   

"...2 pozostale zajmuja jego dzieci:)..." chcesz nam powiedzieć że w domu weselnym mieszka rodzina właściciela - dla mnie to nie wyobrażalne - ciekawe czy się kręca podczas wesela ?

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 08:48   

:) narazie mieszkaja tam na tygodniu, a na soboty/niedziele Pan poprostu zamyka te 2 pokoje na klucz i wywozi dzieciaki do babci;) wiec nie ma obawy ze beda sie tam plataly na weselu:) z tego co Pan mowil:) ale taka sytuacja ma trwac juz naprawde krotko bo Pan juz wykancza sobie mieszkanie i wtedy przeprowadzi sie i bedzie dostepnych 5 pokoi:)

sony85 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 13:45   

dobrze, że się wyprowadzą bo ja niewyobrażam sobie funkcjonowania takiej firmy. Dom Weselny powinien być wolnostojący, nie przylegający do żadnego domu, bo jak toś wynajmuję salę to jak mogą się właściciele pruszać po sali.

Kamcia 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 13:45   

Panna Młoda musze Cię zamusić :) nie tylko Wy im się spodobaliście, nam zaproponowali taka samą ofertę. pojechaliśmy z narzeczonym obejrzeć salę przed samym weselem, żeby zobaczyć jak jesy ustrojona.. Rozmowę zaczeliśmy z właścicielką, byliśmy mocno zainteresowani tą salą, także informacja, że na 2012 zrobia nam promocję ze 170 na 140 zł nas bardzo zainteresowała. problem byl z pieniędzmy bo kto trzyma w domu sume 2500 w gotówce, w bankomatach limit. Nie dało się przedłużyć "promocji" do poniedziałku. Rodzice z trudem pozyczyli od kogoś pieniądze. Pojechaliśmy tam w niedziele by podpisac umoe no i przede wszystkim salę pokazać rodzicom. Tym razem sale pokazywal nam Pan właściel.. wielokrotnie powtarzalismy ze interesuje nas rok 2012. Gdy wrócil już zumowami nagle się okazało, że za talerzyk ma być 150 zł a nie 140.. ja rozumiem że żona dzien wczesniej mogla sie pomylić, ale żeby wmawiac nam że my źle usłyszelismy to jest absurd. Co lepsze zaraz po wyjściu w sobote zrobiłam notatke, by niczego nie zapomnieć w przekazywaniu rodzicom i tak czarno na białym napisane 140 zł. Troszke nas to zastanowiło.. zaczelismy się obawiac, że na weselu może jeszcze z czyms innym się nie "dogadamy" i znow coś nas przekręcą. w końcu całośc kwoty wpłacamy przed weselem. Pani właścicielka, łaskawie powzwoliła nam się zastanowic i przedłużyla jednak promocje do poniedziałku.. ostatecznie z sali zrezygnowalismy..

Kamcia 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 13:47   

na jakims forum czytałam dodatkowo, że właściciele są troszkę zadlużeni dlatego robia takie promocje, by wyciaganć 2500 zl na szybko na spłate kredytu.. ale jak mówie to moga byc plotki, chociaż troszke by się zgadzało...
Obawlialiśmy się, żeby sala weselna nie zbankrutowała..
Ostatnio zmieniony przez Kamcia Pią Lis 19, 2010 14:15, w całości zmieniany 1 raz  

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu