|
|
| Autor |
Wiadomość |
Kamcia
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 13:51
|
|
|
|
a sala fakt ładna, ktoś napisał, że przytulna, niekoniecznie. Moim zdaniem wręcz surowa, bardzo nowoczesny wystrój. Nam akurat to się spodobało. Słyszałam, że akustyka słaba. Mówiła to moja bliska znajoma, więc to nie byly słowa konkurencji
a co do pokoi? nam zależało na dodatkowych pokojach, najlepiej za free, bo mamy sporo przyjezdnych gości. jednak te pokoje nie mają żadnego standartu. łóżko (stare) i tyle, w niektórych nawet szafek nie ma, nie wspomne o łazience.. Tym tez nie przejmowalismy się, bo mielismy nadzieje, że do 2012 wyremontują pokoje na glanc |
|
 |
PannaMłoda;)
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 10:07
|
|
|
|
| Kamcia dobrze że napisałaś o tych pokojach. Jak my pojechalismy Pan nie chciał pokazać bo jego rodzina była na górze;] Fakt dziwnie Pan robi z tą promocją bo 2,5tyś naprawdę drogą nie chodzi i to w czasach banków, gdzie raczej nikt już takiej sumy w skarpecie nie chowa;]. No i ta jego "promocja" mogła by już być do końca chwytem marketingowym, bo tak po prawdzie, spokojnie znajdzie się sale w Radomiu za taką cenę, o podobnym standardzie, gdzie nie trzeba się aż tak śpieszyć i podejmować szybkich nie przemyślanych decyzji. |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 21:18
|
|
|
|
ja bylam na tej sali na dwoch weselech i jesli chodzi o jedzenie to moge polecic.. piersi w sezamie wspominam do tej pory pyychaa.. ale bylo te wiele innych smakołyków.. co do wlasciciela to wiem tylko tyle ze mlodzi byli zadowolenie, do zadnych spiec nie doszlo wiec tez oceniam na plus. jesli chodzi o wnetrze to kazdy ma indywidualny gust i wie co mu sie podoba..na scianach czerwien i biel, troche brazy gdzieniegdzie.. na sali tanecznej sa plytki ale podczas tanca sie nie slizgałam, wiec było ok.. sale oceniam naprawde pozytywnie |
|
 |
ania_babe1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 15:25
|
|
|
|
| polecam:) miałam w tej sali swoje wesele w sierpniu, właściciele bardzo mili:) u mnie było 140 osób i szczerze mówiąc uważam że jest to maksymalna ilośc osób dla tej sali - zalezy jeszcze czy macie gości młodych czy starszych bo od tego tez zależy ilość osób na parkiecie:) jak wyszli wszyscy to była akurat:) życze powodzenia w przygotowaniach , pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
Miniek
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 11:45
|
|
|
|
| byłam na weselu tam w sobotę...wesele było ok 100 osobowe i w sam raz. myslę że jak jest potrzeba to wejdzie więcej. przy tej liczbie gości nie było ciasno i na sali z jedzonkiem i do tańczenia. Wystrój sali to oczywiście rzecz gustu. Ktoś wyżej napisał ze sala nie jest przytulna a wręcz surowa i chyba się z tym zgodzę... w jest w stylu raczej chłodnym... ale zrobione jest to gustownie - mi sie podobało:) I co ważne - było bardzo smaczne jedzonko!!! Nie będę się wypowiadać na temat doboru menu - bo wiem że tu młodzi wybierali ale co by nie podali to było po prostu smaczne. W odpowiednich ilościach. na stołach czyściutko - kelnerzy co chwila zmieniali talerzyki, szklanki ba nawet kieliszki - jeśli ktoś sobie życzył:) Panowie kelnerzy bardzo mili grzeczni - wydaje mi sie że to ważne. Pierwszy raz tam byłam i przyznam że z perspektywy gościa sala jest całkiem przyjemna. Jedynym mankamentem były toalety... chyba obsługa o nich zapomniała - tragedii nie było ale czysto raczej też nie...raczej nikt tam nie zaglądał w trakcie wesela z obsługi. tyle...;) |
|
|
|
 |
Asiunia1808
Rozkręcam się

Data ślubu: 22.09.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 12:37
|
|
|
|
| Witam. Mam pytanie. czy ktoś jeszcze poza Miniek był w ostatnim czasie na tej sali na weselu? Mamy zamiar podpisać umowę na przyszły rok, ale trochę mnie przerażają powyższe opinie np. co do wielkości posiłków, bo sala jako taka spodobała nam się bardzo:) no i właśnie moje pytanie-czy po prostu się zmieniło/ poprawiło na tej sali czy tylko Miniek tak dobrze trafiła?;) |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 13:29
|
|
|
|
| Ja byłam tam wielokrotnie i za każdym razem na jedzenie nie narzekałam.. czy to chodzi o ilość, czy o smak jak dla mnie super ;D a wystrój - każdy ma swój gust, jednym się podoba innym nie.. mi akurat przypadła do gustu... |
|
 |
alice6
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 18:33
|
|
|
|
| Asiunia1808 napisał/a: | | Witam. Mam pytanie. czy ktoś jeszcze poza Miniek był w ostatnim czasie na tej sali na weselu? Mamy zamiar podpisać umowę na przyszły rok, ale trochę mnie przerażają powyższe opinie np. co do wielkości posiłków, bo sala jako taka spodobała nam się bardzo:) no i właśnie moje pytanie-czy po prostu się zmieniło/ poprawiło na tej sali czy tylko Miniek tak dobrze trafiła?;) |
hej. byłam na weselu 6 sierpnia 2011. sala sprawdziła się. goście zadowoleni i wynajmujący również. sala udekorowana w stylu nowoczesnym w kolorach jasnych oraz zielonych. bardzo elegancko i gustownie. właściciele ugodowi i niespotykanie uprzejmi. potrawy aż biły swoją świeżością ze stołu. bardzo smacznie, miło i przyjemnie spędzone wesele. polecam wszystkim. |
|
|
|
 |
lukaszpawlak.net
Rozkręcam się

Data ślubu: 03.09.11
Właściciel firmy
Łukasz Pawlak Photography
Wiek: 27 Dołączył: 06 Lis 2011 Posty: 18 Skąd: Radom / Lublin
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 15:20
|
|
|
|
Hej!
Byłem tam na weselu 23.09.11 nie wiem na jakiej zasadzie było wesele czy od talerzyka czy nie...
Kieliszki, które tłuką młodzi powinny być sprzątnięte...a nie były, tylko wbijały nam się w buty...
Reszta była całkiem ok. |
_________________ Pozdrawiam Łukasz Pawlak
http://blog.lukaszpawlak.net |
|
|
|
 |
justynan01
Zadomawiam się

Data ślubu: 6.10.2012
Osoba prywatna
Wiek: 25 Dołączyła: 05 Gru 2011 Posty: 66 Skąd: Skaryszew
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 09:30
|
|
|
|
| Hej ma ktoś tutaj swoje wesele w tym roku??? |
|
 |
Asiunia1808
Rozkręcam się

Data ślubu: 22.09.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 11:46
|
|
|
|
| [b]justynan01[/b], my mamy wesele na tej sali 22.09.2012:) Mam nadzieję, że wszsytko bedzie ok. zarówno co do jedzenia (wielkości i jakości) jak i co do warunków ogólnych:) |
|
|
|
 |
justynan01
Zadomawiam się

Data ślubu: 6.10.2012
Osoba prywatna
Wiek: 25 Dołączyła: 05 Gru 2011 Posty: 66 Skąd: Skaryszew
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 14:52
|
|
|
|
| Asiunia1808 napisał/a: | | justynan01, my mamy wesele na tej sali 22.09.2012:) Mam nadzieję, że wszsytko bedzie ok. zarówno co do jedzenia (wielkości i jakości) jak i co do warunków ogólnych:) |
no to Asiunia my mamy dwa tygodnie po Tobie:)
w tą sobotę byłam sobie obejrzeć sale z nakrytymi stołami bo my zamawialiśmy sale w listoadzie i wtedy nie było wesel, a pod koniec marca wylatujemy.
tak to źle nie było mam pare zdjęć jak byś chciała, ale wysłałabym Ci dopiero w łekend
najbardziej mi chyba przeszkadzają te ciemne zasłony i do tego bordowe pokrowce, troche sie te kolory gryzą.
co do jedzenia na stołach to nie było za bogato ale właścicielka mówiła że jeszcze brakuje ze trzech przystawek wiec może dlatego, wyglądało wszystko na świeże.
jak zamawiałam sale to Pan właściciel obiecał, że jak przyjedziemy oglądać sale przed jakimś weselem to bedziemy mogli wejść na kuchnie pooglądać wielkość porcji, skosztować czegoś. niestety jak przyjechaliśmy była tylko Pani właścicielka i strasznie niechetna temu była, więc nie nalegałam. a bądz co bądz mnie to interesowało
a jakie Ty masz wrażenia co do sali?? |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|